Da je izmislio loptu,igraci od Svinjskog nam ne trebaju i to treba javno reci upravi ako ima namjeru da dovedu tog igraca.Sve su nam zivo ukrali,uskratili nam radost u svakom pogledu i sad bi mi trebali angazovat igraca koji je bio dio njihove politike i radovao se ko malo dijete pobjedi protiv Veleza.Nije valjao njima i dali mu ciste papire i daj ga u Velez.Tako se nekoliko godina dovode igraci a nasi momci,Velezova dijeca se unistavaju tipa Demica,Zolja,Jazvina,Cemalovica,Kazazica,Bebanica,i mnogih drugima a ove sam nabrojao jer ih poznajem i oni se unistavaju da bi igrali igraci tipa Rizvanovic i drugih.E ja cu prvi biti na tribini ili ogradi koji ce mu,ako dodje,svasta radit i psovat jer ko god bilo kakve veze ima sa Zrinjskim,ljudima koji su Velez,nasu svetinju opljackali,ne trebaju nam u klubu i daleko im kuca od Veleza bila u svakom smislu...
Vrijeme da Velez napokon pocne djelovat kao klub i da prodaje svoje igrace domace i da zaradi koji dinar jer svaku paru koju dobije,bila od bivseg igraca ili nekog dobrovoljca,to je POSUDJEN novac a ne zaradjen a Velez treba pocet proizvodit.Sad u juniorima imamo Zvonica,Marica,Burica i jos par momaka i sa njima ugovore treba potpisat ali je sve to sad tesko jer smo u golemim problemima,zadnji tabeli i sad je samo na pameti da se spasimo ali ako uprava moze neka radi na dobrobit buducnosti Veleza a ne na trenutnom rezultatu jer mi smo imali trenutni rezultat prosle sezone pa vidi nas sad gdje smo...