RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

mujoisuljo
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la mujoisuljo » 27 dec 2010, 09:38

AMADUDI je napisao/la:Mitrović dolazi 3. januara, prvo pojačanje Hadžiđulbić
Prva sjednica novog Upravnog odbora Veleža bila konstruktivna budući da je donesena odluka o novom treneru

Danas je održana prva sjednica novog Upravnog odbora Veleža. Najvažnija odluka tiče se novog trenera. Tako će igrače Veleža u proljetnom dijelu sezone gotovo sigurno voditi Milorad Mitrović.

Novi strateg Rođenih, kako saznajemo, u Mostar bi trebao doći 3. januara 2011. godine kada bi se saradnja ozvaničila. Osim o treneru, govora je bilo i o igračkom kadru, a vrlo je moguće da prvo pojačanje ove zime bude golman Emir Hadžiđulbić kojem bi to bio treći dolazak u Mostar.
Daj Bože da se ovo obistini.Pravi trener i jedan od meni najdražih igrača koji su nosili crveni dres!Popravi mi dan odma Amadudi. :mrgreen:
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

zabrinuti hero
Kontakt:

Post Postao/la zabrinuti hero » 27 dec 2010, 21:10

Čim sam došao s puta čuo sam dobre vijesti. Čestitam RA, svaka čast momci. Čestitam i novom UO. Provjerene informacije, ne pitajte od koga, direktno sa sjednice UO prvo Tana, a onada Nermin su direktno razgovarali sa MItrovićem i definitivno on dolazi za trenera. Vila se čuo sa Hadžijom i on je spreman doći ukoliko mu Zvijezda da papire. Vila je predsjednik jer Nermin ne može zbog CIK-a biti ovlaštena osoba, ali će sigurno on biti ključni čovjek u upravi. Spominjani su, ne znam da li su i dogovoreni, Stokić i Rizvanović. Traži se vezni i špic. Navodno je samo Asim otišao iako će se pokušati i snjim razgovarati. Ovo je trebalo "rođenim". Čuo sam od svog prijatelja da pola UO u Nerminovoj režiji utorak ide u Sarajevo da pokuša ugovoriti generalnog sponzora i još neke sponzore. Iskreno se nadam da će ovo biti Veležovo proljeće... Jedva čekam da počne... Naprijed Velež ljubavi moja...

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 27 dec 2010, 21:45

Sve je ovo dobro i napokon se krenulo sa radom kako i treba ali sto se tice igraca,Rizvanovicu kuca daleko bila od Veleza.Igrat za Svinjski pa doci u Velez i ovdje da mu neko skanira ime???Nama to ne treba.Ne valja Svinjskom pa daj ga u Velez dovdedi.I ko jos zna ko ce doci osim mozda Hadzije a da trener nije dao zeleno svijetlo??Bude li se ista radilo iza ledja trenera,ode trener u roku 5 minuta kuci.Ako zelimo normalan klub,onda trener dovodi igrace a ja cu licno svaku utakmicu da j.ebem majku Rizvanovicu ako dodje u Velez

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 27 dec 2010, 22:00

Pred kraj polusezone u Gradaccu se pricalo da ce i Hadzija dobiti slobodne papire jer u Zvijezdi nisu bili zadovoljni onim sto je on pokazao.Za sada su Zvijezdu napustila sestorica igraca medju kojim nije Hadzija,ali dosao je novi trener Jovic pa ce i on dodatno skresati igracki kadar kada podju pripreme.Uglavnom Hadzija posljednje 4 utakmice nije branio i presjedio je na klupi a nas razervni golman se pokazao kao puno bolje rjesenje.Jedino sto je dobro branio je protiv Sarajeva gdje nas je spasio tezeg poraza,dok je u ostalim utakmicama primio dosta pacerskih golova.Ako bude branio kao sto je u Zvijezdi nece vam biti neko veliko pojacanje.
Sto se tice sponzora koje trazite po Sarajevu,sumnjam da ce od toga biti neke velike koristi.Pogledajte samo kakva je finansijska situacija sto se tice sporta u Sarajevu,klubovi ili se gase(RK Zeljeznicar,ZOK Imzit Dobrinja)ili strajkuju (KK Bosna,FK Sarajevo) ili primaju platu svake pola godine(RK Bosna),tako da ce uprava Veleza tesko naci neke pare.
U svakom slucaju zelim vam puno srece u nastavku prvenstva i da se vratite u vrh BiH fudbala jer vam je tu i mjesto.Pozz iz Gradacca.

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 27 dec 2010, 23:09

cunami je napisao/la:Sve je ovo dobro i napokon se krenulo sa radom kako i treba ali sto se tice igraca,Rizvanovicu kuca daleko bila od Veleza.Igrat za Svinjski pa doci u Velez i ovdje da mu neko skanira ime???Nama to ne treba.Ne valja Svinjskom pa daj ga u Velez dovdedi.I ko jos zna ko ce doci osim mozda Hadzije a da trener nije dao zeleno svijetlo??Bude li se ista radilo iza ledja trenera,ode trener u roku 5 minuta kuci.Ako zelimo normalan klub,onda trener dovodi igrace a ja cu licno svaku utakmicu da j.ebem majku Rizvanovicu ako dodje u Velez
slazem se, odpad nam ne treba!!!
ne rizvanovic nego i svi ostali koji su srecu kusali u medjugorskom prvoligasu- daleko im kuca bila...
ROĐENI BRATO

(VEDRAN PULJIC 1985-2009)

Ipswich Town F.C.

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 27 dec 2010, 23:26

Da je izmislio loptu,igraci od Svinjskog nam ne trebaju i to treba javno reci upravi ako ima namjeru da dovedu tog igraca.Sve su nam zivo ukrali,uskratili nam radost u svakom pogledu i sad bi mi trebali angazovat igraca koji je bio dio njihove politike i radovao se ko malo dijete pobjedi protiv Veleza.Nije valjao njima i dali mu ciste papire i daj ga u Velez.Tako se nekoliko godina dovode igraci a nasi momci,Velezova dijeca se unistavaju tipa Demica,Zolja,Jazvina,Cemalovica,Kazazica,Bebanica,i mnogih drugima a ove sam nabrojao jer ih poznajem i oni se unistavaju da bi igrali igraci tipa Rizvanovic i drugih.E ja cu prvi biti na tribini ili ogradi koji ce mu,ako dodje,svasta radit i psovat jer ko god bilo kakve veze ima sa Zrinjskim,ljudima koji su Velez,nasu svetinju opljackali,ne trebaju nam u klubu i daleko im kuca od Veleza bila u svakom smislu...
Vrijeme da Velez napokon pocne djelovat kao klub i da prodaje svoje igrace domace i da zaradi koji dinar jer svaku paru koju dobije,bila od bivseg igraca ili nekog dobrovoljca,to je POSUDJEN novac a ne zaradjen a Velez treba pocet proizvodit.Sad u juniorima imamo Zvonica,Marica,Burica i jos par momaka i sa njima ugovore treba potpisat ali je sve to sad tesko jer smo u golemim problemima,zadnji tabeli i sad je samo na pameti da se spasimo ali ako uprava moze neka radi na dobrobit buducnosti Veleza a ne na trenutnom rezultatu jer mi smo imali trenutni rezultat prosle sezone pa vidi nas sad gdje smo...

onoffon
Kontakt:

Post Postao/la onoffon » 28 dec 2010, 09:25

Kako ide Rođeni :) heh, Velež mi je oduvjek bio drag klub, moj stari prije rata je navijao za vas, čak sam i ime dobio po najvecem igraču Veleža svih vremena.
Forza Velež

[youtube][/youtube]
Big club, great history, Nottm Forest.

zabrinuti hero
Kontakt:

Post Postao/la zabrinuti hero » 28 dec 2010, 11:22

Izvinjavam se svima kojima sam svojim postom proizveo probleme. Zaista je bilo u najboljoj namjeri, ali me jutros nazvao prijatelj koji mi je dao informacije koje sam iznio u najboljoj namjeri da unesem malo nade za uspješno proljeće. Nije mi bila namjera nikoga isprovocirati. Samo sam iznio svoje mišljenje kako je novi UO ušao ozbiljno u reorganizaciju i da se nadam boljem sutra. Pa nisu idioti da bez konsultacija sa trenerom dovode pojačanja i koliko zanam u stalnom su kontaktu. Pošto sam to već ranije napisao želim potvrditi da će ipak imati posjetu Sarajevu gdje bi trebalo da se sa Bosnalijekom dogovori daljnja saradnja kao generalnim sponzorom. Još jednom se izvinjavam svima kojima sam nenamjerno proizveo neugodnosti, a naročito svom "bratu" koji me je informisao zato što zna da me to interesuje, a čije sam povjerenje ugrozio. Ovo je moj posljednji post.

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 28 dec 2010, 12:03

bola opusteno, pisi slobodno dalje.
nisi nikog uvrjedio nego je ovo bila normalna reakcija da nam smece ne treba!

makar sto se mene licno tice.

poz
ROĐENI BRATO

Ipswich Town F.C.

mostar63
Kontakt:

Post Postao/la mostar63 » 28 dec 2010, 12:27

Tako je,da je Mesi ne treba nam.Neka proba u Posusju.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 28 dec 2010, 15:28

Nikakve euforije molim vas raja. To je za pubertetlije i sanjare idealiste u godinama.

Fudbal je preozbiljna zanimacija da bi se ista moglo postici preko noci na horuk. Ova uprava izgleda meni skupljena na foru nista tu meni jos nije sigurno. Vidjet cemo koliko ce njih ostato predani svome radu kada nalete na prve jace prepreke. Vidjet cemo kako ce medjusobno saradjivati kada opaka Mostarska sujeta dodje do izrazaja.

Druga stvar meni licno je jedini latmus papir kako stari fnkconisu odraz prema omladinskom pogonu i mladim igracima. Bude li se pocelo opet sa skupljanjem igraca egoista koji traze da se prodaju preko Veleza odma znam da se nista nije popravilo. Ovaj Mitrovic mi ulijeva najvise nade covjek nam jos nije treber ali je svojim uslovljavanjima vec dobro uticao na tok dogadjaja u Veleze. To je POWER. Vjerujem u njega i vjerujem da ce covjek , dobije li godinu dana da radi u miru znatno popraviti fudbalski kvalitet nasih poletaraca.

Na kraju meni najvaznije !! Zaista je ljepota citati komentare na temi Velez , vidi se da je sve to fina ozbiljna raja sa fudbalskim znanjem i zivotnim iskustvom. Velika razlika u odnosu na ostale teme na forumu.
RA svaka cast , koji momci !!!!!!!!!!!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

tm-ovac iz mase
Kontakt:

Post Postao/la tm-ovac iz mase » 28 dec 2010, 17:22

Trebate razmisliti o Rovčaninu i Harisu Bešliji iz Želje.Bili bi vam sigurno pojačanja.Ovo skroz dobronamjerno.
TM87

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 28 dec 2010, 17:34

Vozdra raja.
Nije me dugo bilo na forumu, pa tako i na ovoj temi.

Pratio sam sva dogadjanja u Velezu i mislim da ce nam ovo malo osvjezenje dobro doci. Poslije onih prvih nekoliko utakmica bio sam ponosan sto sam navijac Veleza. Zaista je bilo lijepo vidjeti Veleza prvog na tabeli. Ali kako je sezona odmicala poceli smo da se gubimo. Nesto smo trazili, gubili smijesne utakmice, pobjedjivali smo sami sebe. Dosli smo u veoma tesku situaciju, ali pjesma RA na svim utakmicama nije prestajala. To je ta snaga, to je ono sto krasi nas klub.
Sada smo ponovo krenuli iz pocetka, onako hrabro, dizuci se iz pepela. Gdje ce nas to odvesti, hocemo li biti pametni i ici korak po korak i tako rjesavati probleme ili cemo krenuti hladno i bezobzirno, pa da nam se toobije o glavu.
Ostaje da vidimo
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

vfc1922
Kontakt:

Post Postao/la vfc1922 » 29 dec 2010, 18:34

Pročito ovde da će Rizvanovića dovesti i odmah otišo do kluba.Nema ništa od toga,da ima odma bi Piku zvao nazad da sve rastjera :D

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 29 dec 2010, 19:21

Ma kakav Rizvanovic otpad.Ako bi ista od toga bilo,odmah treba ici po Piku i nek sve dovede u red,hahaha

ammarc
Kontakt:

Post Postao/la ammarc » 30 dec 2010, 17:45

slika
Stigli novi salovi...Clanovi RA - 15 KM, ostali 20 KM
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 30 dec 2010, 20:04

bravo momci, uzimam jedan zasigurno-
vas rad se mora ovjeriti nasom podrskom i povjerenjem kroz kupovinu rekvizite!!!

planut ce ova serija za tili cas.;)
ROĐENI BRATO

Ipswich Town F.C.

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 01 jan 2011, 15:05

Sretna nova Velezu i svim Velezovcima na ovoj Velezovoj planeti 8-)

Neka nam bude ponovni pocetak, i da idemo dalje....Posto sam prvi ove godine, hocu da pisem o pravim stvarima, o onom sto smo stvorili i u ovom jadu u kojem se nalazimo sve ove godine. I pored toga niko nije napravio ono sto mi jesmo...

Uzivajmo malo u majstoru Velezove skole, a zamolio bi posebno da se pogleda dribling nad Ivanovicem na 1 minut i 56 sec.....To je u stvari ono sto mi svi zelimo da napravimo sa nasom mostarskom djecom...

Uzivajte Rodjeni ma gdje bili 8-)

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 01 jan 2011, 16:59

Sretna Nova godina svim ljudima dobre volje a pogotovo navijacima i simpatizerima Veleza a imamo mi jos momaka da ih klub proda i zaradi lovu samo ih treba istrpit a za to treba odredjeno vrijeme.
Novi igrac Veleza je Goran Stokic koji je izgleda sve dogovorio sa upravom a clan Uprave nije vise Ahmed Džubur jer kako pise na portalu Nova sloboda,on nije u mogucnosti biti caln uprave jer je prezauzet ali ce pomoc u svakom smislu...

VFC_MO
Kontakt:

Post Postao/la VFC_MO » 03 jan 2011, 19:13

Mitrovic dolazi sutra a prozivka je u srijedu. Za sad nova pojacanja bi trebali biti Hadzija,Senedin Ostrakovic, Goran Stokic i Darko Gubeljic. Dzano je veome blizu produzenja ugovora kao i Hasanovic.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.