to je zato sto nema amara osima.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
bice uskoro neregularna kad se vratimo na prvo mjesto.Armageddon2012 je napisao/la:gledam tabelu,i cini mi se da je ove sezone liga zasad regularna!![]()
"Ovaj Šaraba je kriv 18 bodova za ovaj Leotar"Armageddon2012 je napisao/la:ajooooj,sad gledam ovu emisiju,i umalo da opet leotar primi gol zbog sarabe i to u zadnjoj minuti!!!
kakva steta,koja bi to lolcina bila slusati onog trenera leotara![]()
![]()
Sad će Amar ne sekiraj se,on uvijek zadnji iz tunela izlazi!Armageddon2012 je napisao/la:gledam tabelu,i cini mi se da je ove sezone liga zasad regularna!![]()
Znas da se najcesce slazem sa tobom ali da bi bilo sve po PS-u trebao si i najsumnjiviju tekmu obarska-borac tu dodatiArmageddon2012 je napisao/la:moram vas pohvaliti....po mojim ugradjenim senzorima cetiri utakmice su "sarene" dosad,a vi niste akteri nijedne![]()
otkricu tri![]()
siroki-rudar
zvijezda-siroki
olimpic-sarajevo
Armageddon2012 je napisao/la:moram vas pohvaliti....po mojim ugradjenim senzorima cetiri utakmice su "sarene" dosad,a vi niste akteri nijedne![]()
otkricu tri![]()
siroki-rudar
zvijezda-siroki
olimpic-sarajevo
Ma moze on gledati 100 utakmica.Kazem da je namjesteno da Sarajevo pobijedi sigurno bi sudija siljio na nasu stranu a ne igrao se sa zivcima svih nas na tribini,u nekim momentima sam mislio da ce raja provaliti i ubiti ga na licu mjesta jer nam se popeo na vrh qrca.Jos da ne spominjem namjerno udaranje Komazeca od strane Vidovica.Komazec napusta igru ejr je i raniej bio rovit,i da ne govorim o startu akd je Mario TAdejevic ostao bez svijesti jer ga je Vidovic puko u glavu k'o da mu je najveci dusman.Armageddon2012 je napisao/la:pa ne kazem ja da je namjesteno vec da je sareno,a to zato sto tako pise forumas mancini koji gleda svaki mec olimpica,i ovi koji kazu da je citavo sarajevo igralo dvojku.
a mozda su sve cetiri regularne,necemo nikad to saznati.
nediraj mi zvijezdu bacit cu ti bombuArmageddon2012 je napisao/la:moram vas pohvaliti....po mojim ugradjenim senzorima cetiri utakmice su "sarene" dosad,a vi niste akteri nijedne![]()
otkricu tri![]()
siroki-rudar
zvijezda-siroki
olimpic-sarajevo
Pitar samo kraljevski širi noge. Realno.terabajt je napisao/la:Sve je ok al kad ovaj pitar napisa za ovog kamenjara da je realan HAHAHAHAHHA.
onaj odbiijanaac za prvi gol nije nikakav agreska nego se komazce nasao na pravom mjestu... nista drugo, a gol huseinbasica, solo-prodor ti smatras greskom? jel vi znate sta je GRESKA??? GRESKA JE NEPRAVILNO POSTAVITI OFSAJD ZAMKU, greška je dodati loptu protivniku, vratiti golmanu kratku loptu pa primiti gol... to su greske,... kad igrac prodje 3 protivnicka igraca to nije greska!Mancini je napisao/la:Da ja koji sam gledao 100 utakmica Olimpica nisam bitan ali su bitni oni koji Olimpic gledaju jednom godišnje pa sve znaju.Olimpic je izgubio tekmu glatko sa prosječnom igrom protivnika.A Vidović tuče zato što se srcem bori za klub a dva najiskusnija igrača pogriješe kod golova.
tako je!htcxone je napisao/la:onaj odbiijanaac za prvi gol nije nikakav agreska nego se komazce nasao na pravom mjestu... nista drugo, a gol huseinbasica, solo-prodor ti smatras greskom? jel vi znate sta je GRESKA??? GRESKA JE NEPRAVILNO POSTAVITI OFSAJD ZAMKU, greška je dodati loptu protivniku, vratiti golmanu kratku loptu pa primiti gol... to su greske,... kad igrac prodje 3 protivnicka igraca to nije greska!Mancini je napisao/la:Da ja koji sam gledao 100 utakmica Olimpica nisam bitan ali su bitni oni koji Olimpic gledaju jednom godišnje pa sve znaju.Olimpic je izgubio tekmu glatko sa prosječnom igrom protivnika.A Vidović tuče zato što se srcem bori za klub a dva najiskusnija igrača pogriješe kod golova.
Pa jeste. Širi ih da mu ti obriješ muda.England je napisao/la:Pitar samo kraljevski širi noge. Realno.terabajt je napisao/la:Sve je ok al kad ovaj pitar napisa za ovog kamenjara da je realan HAHAHAHAHHA.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.