GNK Dinamo Zagreb
Re: Dinamo Zagreb
Murić ne želi potpisat pa vrši pritisak.
Halilović također na ljeto besplatno moze otić i izgleda da i hoće prema zadnjim psihopatovim izjavama.
Radujemo se odlasku obojice.
Halilović također na ljeto besplatno moze otić i izgleda da i hoće prema zadnjim psihopatovim izjavama.
Radujemo se odlasku obojice.
http://www.24sata.hr/crna-kronika-news/ ... ook+status" onclick="window.open(this.href);return false;
Da ga oce zatvorit vec jednom. Danas se izlezavam, brat navija neke pjesme i pusti ovu http://www.youtube.com/watch?v=Zp_cJe2AnPk. Sve me neka nostalgija uhvatila, pogotovo kad ide onaj dio plava zastava viori, Maksimir se ori volim te Dinamooo. Pozelio sam pogledat Dinamo uz huk sa sjevera.
ZZD:

Ne propustite danas od 12:30 konferenciju s koje će se obratiti trener Mamić, nakon njega menađer Mamić, također i sportski direktor Mamić, pa predsjednik Mamić, tajnik Mamić, a ako bude sreće i djelatnica marketinga Mamić, na kraju svega obratit će se i Mamić osobno valjda...

Koji jad od kluba. igraci sotje na jbenoj presici i onaj kriminalac od Svetine i Zorana mole navijace da se vrate. Ma micu mreze, bespaltne karte za sjever...
Stvarno ti idioti ne znaju sta znaci borba za pravi Dinamo. Fuj!
RIP CITY!
ima li neko snimku presice ?Lillard0 je napisao/la:Koji jad od kluba. igraci sotje na jbenoj presici i onaj kriminalac od Svetine i Zorana mole navijace da se vrate. Ma micu mreze, bespaltne karte za sjever...![]()
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
http://www.****.net/**** ... gomet.aspx
Eduardo vs Mamić: presuda koja mijenja domaći nogomet?
Eduardo vs Mamić: presuda koja mijenja domaći nogomet?
-
fanaticoszg
- Kontakt:
Dinamo igra super atraktivno u Puli......
Spona Pamic - Leko - Cop - Bequiraj funkcionira perfektno.....
Brodic - Muric - Halilovic uzivaju sa klupe i upijaju svaki potez starijih majstora.....
Spona Pamic - Leko - Cop - Bequiraj funkcionira perfektno.....
Brodic - Muric - Halilovic uzivaju sa klupe i upijaju svaki potez starijih majstora.....
Usput je primio i super aktraktivan golfanaticoszg je napisao/la:Dinamo igra super atraktivno u Puli......
[youtube][/youtube]
Fino igra Cleyton
Jos kazu da ce tek za dva mjeseca bit spreman, ako je to istina bit ce to jedno od najvecih pojacanja u zadnjih 10-15 godina
Danas je najavljeno da stize Jezina, golman Istre. On bi sutra kada je zadnji dan prijelaznog rok trebao doc na lijecnicki i potpisat za Dinamo. Ovo je vjerojatno gotova stvar buduci da isti danas nije branio u Sigetu.
-
RiverPlate
- Kontakt:
Dva mjeseca, pa šta je lik bokser koji se sprema za borbuSignore je napisao/la:Fino igra CleytonJos kazu da ce tek za dva mjeseca bit spreman, ako je to istina bit ce to jedno od najvecih pojacanja u zadnjih 10-15 godina
Grbavica naš je Hram!!!
Ne znam, nisam strucnjak, tako kazu novinari kojim su to navodno rekli iz kluba.RiverPlate je napisao/la:Dva mjeseca, pa šta je lik bokser koji se sprema za borbuSignore je napisao/la:Fino igra CleytonJos kazu da ce tek za dva mjeseca bit spreman, ako je to istina bit ce to jedno od najvecih pojacanja u zadnjih 10-15 godina
-
RiverPlate
- Kontakt:
Jel se vraća u formu nakon povrede, ako je tako onda uredu, ali brate ako je zdrav i treba mu dva mjeseca da bude u formi, onda je neki teški lolaSignore je napisao/la:Ne znam, nisam strucnjak, tako kazu novinari kojim su to navodno rekli iz kluba.RiverPlate je napisao/la:Dva mjeseca, pa šta je lik bokser koji se sprema za borbuSignore je napisao/la:Fino igra CleytonJos kazu da ce tek za dva mjeseca bit spreman, ako je to istina bit ce to jedno od najvecih pojacanja u zadnjih 10-15 godina
Grbavica naš je Hram!!!
Ovo se ne svidja nikome, al su barem bili posteni i stavili u opis da su kopirali
Muric definitivno odlazi, destinacija Amsterdam. Dinamo ce dobit 250 tisuca eura. Steta jeste, ali me za ovakve jednostavno zaboli ona stvar. Nema potrebe da se kuka za igracima kojim ocito nije stalo da barem malo pridonesu Dinamu, glavni cilj im je otic u neki strani klub i pobrat lovu.
Za čim je šteta?Signore je napisao/la:Steta jeste
Što ''Dinamo'' nije dobio 8 milijuna od kojih će 5 završit u jahtama i Benleyima, a ostalo će se uložit u hotel kako bi se mogla prat lova i kupit jedan nespremni južnoamerikanac kako bi se mogla bacat prašina u oči vama naivnima?
Malom nije stalo do toga da neko okreće lovu ucjenjivajući ga. To koliko mu je stalo do Dinama - ovaj odlazak nije mjerilo.Signore je napisao/la:Nema potrebe da se kuka za igracima kojim ocito nije stalo da barem malo pridonesu Dinamu
Puca mi klinac za njega, što se mene tiče, može propast sutra, ali ovim je pokazao da ima kičmu i da ne želi da ga se ucjenjuje i da se neko iživljava nad onim što radi.
Zašto, pitam se?!Signore je napisao/la:glavni cilj im je otic u neki strani klub i pobrat lovu.
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.
Steta je zbog tog sto je mlad, perspektivan i sto takve zelimo da budu sto duze u klubu. Dovoljno sto Mamic prodaje, jos samo treba da sami bjeze.bazero je napisao/la:Za čim je šteta?Signore je napisao/la:Steta jeste
Što ''Dinamo'' nije dobio 8 milijuna od kojih će 5 završit u jahtama i Benleyima, a ostalo će se uložit u hotel kako bi se mogla prat lova i kupit jedan nespremni južnoamerikanac kako bi se mogla bacat prašina u oči vama naivnima?
Da, svi nogometasi ovog svijeta venu kad neki klub dobije pare od njihovog transferabazero je napisao/la:Malom nije stalo do toga da neko okreće lovu ucjenjivajući ga. To koliko mu je stalo do Dinama - ovaj odlazak nije mjerilo.Signore je napisao/la:Nema potrebe da se kuka za igracima kojim ocito nije stalo da barem malo pridonesu Dinamu
Puca mi klinac za njega, što se mene tiče, može propast sutra, ali ovim je pokazao da ima kičmu i da ne želi da ga se ucjenjuje i da se neko iživljava nad onim što radi.
Zato sto mu je novac bitniji od Dinama. Mislim da nitko ne treba igrat za dzabe u Dinamu, al sigurno bi dobio i vise nego dovoljno za svoje godine i svoje partije tako da je mogao ostat malo, igrat u plavom dresu i poslije se terat u pm ako vec zeli.bazero je napisao/la:Zašto, pitam se?!Signore je napisao/la:glavni cilj im je otic u neki strani klub i pobrat lovu.
Prije tocno 14 godina vraceno je ime Dinamo
..
Drugo, mozda se previse nadam, ali ovo bi mogo bit pocetak kraja Zdravka, otkriveno je sve (prvenstva neregularna od 2009.), sada cemo vidjeti na sto ce izac'. I u zupanijsku ako treba samo da se sljama rijesimo vise. Svaki dan sve bolje vijesti, jos jedan Zdravkov poraz.
Zadnja izmjena: Lillard0, dana/u 14 feb 2014, 17:27, ukupno mijenjano 1 put.
RIP CITY!
Lillard0 je napisao/la:Prije tocno 14 godina vraceno je ime Dinamo..

[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.