Sreca pa on nije fudbalski sudijaZoom088 je napisao/la:Naredni prilog na Lukavac-x će biti o tebistaragarda je napisao/la: ma kakvi..medijski ste odlicno popraceni...malo,malo pa neki prilog na lukavac x il kako li vec![]()
![]()

Sreca pa on nije fudbalski sudijaZoom088 je napisao/la:Naredni prilog na Lukavac-x će biti o tebistaragarda je napisao/la: ma kakvi..medijski ste odlicno popraceni...malo,malo pa neki prilog na lukavac x il kako li vec![]()
![]()
ziva,kazi samo kad da se lijepo opremimZoom088 je napisao/la:Naredni prilog na Lukavac-x će biti o tebistaragarda je napisao/la: ma kakvi..medijski ste odlicno popraceni...malo,malo pa neki prilog na lukavac x il kako li vec![]()
![]()
Kako bih volio da ostane ovdje.SiouxLukavac je napisao/la:Milan Basrak pravi profesionalac.
Trebaju se ljudi u upravi potruditi da ga što duže zadrže. Za svaku pohvalu je što momak ima želju i volju da uspije i ja se nadam da će napraviti karijeru i da će u budućnosti igrati u dosta jačoj ligi nego sada.Zoom088 je napisao/la:Kako bih volio da ostane ovdje.SiouxLukavac je napisao/la:Milan Basrak pravi profesionalac.
Momak je imao sve završeno sa nekim slovenačkim prvoligašem, ali pasoš mu nije bio gotov na vrijeme i zbog toga je došao ovdje u Lukavac.
Sta se ti sjecas ba ?staragarda je napisao/la:1.jest da vas ne ne gotivim ni malo al ova lakrdija od sudzenja je ocekivana u kaknju..odlicno se sjecam prosle sezone i kako smo mi sa svemirskim brodom od ekipe dosli dole jedva do boda....stadion,naki navijaci i teren mogu se opisat jednom recenicom... KAKANJSKA KORIDA
2.vi lukavcani ko da ste sa marsa pali...sta ste ocekivali,majke ti...pun je k u r a c gobeljica i gobeljicevih gobeljica u toj smijuriji od lige...to vas ceka na svakom drugom gostovanju....docek na noz...nema kamera,nema sponzora,radi ko sta hoce a MOZE IM SE
3.Rudarska, moj veliki prijatelj vam je vec napisao....moras imat 3 puta bolju ekipu od svih,odlicnog trenera,medijski propracen,podrsku sa tribina,ljude u savezu, PLUS BAR POLA MILIONA MARAKA....od svega imate samo jednu stavku
kakanjac62 je napisao/la:[
Pa ti druze osnovna fudbalska pravila ne poznajes,,, cuj to "ne boj se "kao da smo u ratu, ljudi dosli fudbala igrati a ne da ginu , pa jesi li ti vidio kako izgleda stomak u Dzanica, pa taj vas igrac je zasluzio crveni i 2 mjeseca suspenzije nema toga namjerno ili nije namjerno to je pokusaj ubistva za sportske terene. Jos nakon svega ti govoris o postenom sudjenju , upucaj se decko nisi realan i sa tobom nema normalne rasprave ogranicen si kao spajz.
NIsam upratio da je to on. Cim ti zavrsis sa pišanjem ja ću nastaviti , nek se natopi dobro, da se dobro za zid zalijepi...SaltCityAttack je napisao/la:Nego nemoj da covjeku govoris da on nijebsposoban zar ne znas da ti je rekao da on ima pro licenizu u inostranstvu ..cini mi se da je to on bio
pisam mu se na licenicu iz evropske unije ako ovo je njemu normalno sto se moze vidjeti na ovom video materijalu
sodaacm je napisao/la:NIsam upratio da je to on. Cim ti zavrsis sa pišanjem ja ću nastaviti , nek se natopi dobro, da se dobro za zid zalijepi...SaltCityAttack je napisao/la:Nego nemoj da covjeku govoris da on nijebsposoban zar ne znas da ti je rekao da on ima pro licenizu u inostranstvu ..cini mi se da je to on bio
pisam mu se na licenicu iz evropske unije ako ovo je njemu normalno sto se moze vidjeti na ovom video materijalu
Koliko ste jadni I bespomocni bez imalo sposobnosti da izrazite svoje poglede I uvazite tudje .Nisam govorio o regularnosti.To je stvar vase sudijske organizacije.Nisam nikoga vrijedjao I ne zelim da vrijedjam nikoga .Pogledaj vas sta pisete .Bili bi u stanju I da ubijete nekoga ko ne misli kao vi .I to uvijek jedni te isti.Jadno stvarno jadno.A to sa profi licence Da to sam bio ja .Takvim stavovima I vodjenjem ekipa nema vas na mapi fudbala.Samo se drzite onoga sto vi zelite da procitate a govorio sam I nekim drugim stvarima ne samo o sudijama .Fudbal je jedno sudije su drugo.Nazalost oni kreiraju fudbal.Sudijskih gresaka je uvijek bilo I bice ponekad namjernih a ponekad slucajnih.Pustite sudije I radite svoj posao .Ako je neko dobar vi budite bolji .Sada se p.......e I po....te I na ovaj komentar.Zoom088 je napisao/la:Jeste, jeste...to je taj profesionalac.
De javite kad zavrsite s malom nuzdom, da ja velikom zapecatim.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Problem je samo sto su se izdvojili startovi igraca Rudara,pa je ispalo Radnicki drasticno ostecen :S Mislim da je bilo fer prema nama da se s obje strane trebale izdvojiti greske pa da ne bude Rudarov sudija ili kako vec pisu.Prosic je sudio isto i Radnickom i Rudaru,i naravno da su postojale greske ali na obje strane je grijesio,po video prilogu je ispalo samo da su igraci Rudara imali ostre startove a ko god je gledao tekmu,i objektivan je moze reci da je bila prava muska igra,dobar fudbal gdje se igraci Radnickog nisu snasli u napadu,tj izvedu akciju dobru na 20 metara,i kada trebaju uputiti zadnji pas,tog igraca nemaju i tu im mnogo mnogo skripi,tako da prvo treba spomenuti igrace pa onda i sudiju,kojeg treba i kazniti ponekad,jer od 10 utakmica on odradi jednu dobro.SaltCityAttack je napisao/la:tebi care nije niko nista lose rekao..osim sto se ovdje vidi puno gresaka glavnog sudije i ti koji imas licenicu tvrdis da je ovdje sve regularno ?.. uglavnom ne vidim razloga za takvim komentarom..jednostavno kao neko ko ima liceniu trebas da budes objektivan i kazes da su ovdje postojale greske sudije..ja kako vidim navijaci Lukavca barem vecina njih su vec poraz pripisali svojim igracima koji nisu odigrali dobru utkamicu, ali da je i sudija imao svog udjela moze e vidjeti na ovom prilogu ... bice ovdje svasta u ovoj ligi...puno je ekipa u igri i sad je pitanje sta Gosk sprema nakon ovog kiksa
Ti da imas inteligenciju vecu samo za jedan, bio bi TOSTER ,,,To smo mi uzrok loseg fudbala u zemnlji ,mi loseg stava i vodjenja, sto se zalimo na sudjenje i na masnice kod nasih igraca od vrata do kukova? A ti sa kvazi profi lincencom govoris da su ono slucajne pogreske kod sudija ,,Kao prvo Radnicki je lose odigrao i mi koji smo na tribini bili ocitali smo im lekciju poslije tekme,,a opet kako da ja Dzanicu kazem da igra fudbala za pisljivih 600 700 km kad ga igrac Rudara unakazi s kick boks startom. I ti Bog fudbala u svijetu ,podrzavas ujedno i branis takvo sudjenje ? Druze ne mozes preko antene bolje vidjeti od nas gdje smo bili ,bukvalno 3 metra od dogadjaja , NIKO ali bas NIKO ne zamjera Rudaru na toj utakmici jer prvi ja ne vjerujem da onaj cirkus ima ikakve veze s Rudarom,,ali sve dok su u fudbali ljudi kao ti i one sudije nama nema napretka i tacka,kakanjac62 je napisao/la:Koliko ste jadni I bespomocni bez imalo sposobnosti da izrazite svoje poglede I uvazite tudje .Nisam govorio o regularnosti.To je stvar vase sudijske organizacije.Nisam nikoga vrijedjao I ne zelim da vrijedjam nikoga .Pogledaj vas sta pisete .Bili bi u stanju I da ubijete nekoga ko ne misli kao vi .I to uvijek jedni te isti.Jadno stvarno jadno.A to sa profi licence Da to sam bio ja .Takvim stavovima I vodjenjem ekipa nema vas na mapi fudbala.Samo se drzite onoga sto vi zelite da procitate a govorio sam I nekim drugim stvarima ne samo o sudijama .Fudbal je jedno sudije su drugo.Nazalost oni kreiraju fudbal.Sudijskih gresaka je uvijek bilo I bice ponekad namjernih a ponekad slucajnih.Pustite sudije I radite svoj posao .Ako je neko dobar vi budite bolji .Sada se p.......e I po....te I na ovaj komentar.Zoom088 je napisao/la:Jeste, jeste...to je taj profesionalac.
De javite kad zavrsite s malom nuzdom, da ja velikom zapecatim.
Ma 1-0 i ja sam zadovoljanZoom088 je napisao/la:Druze, zanemarimo dosadnjakovice.
Niko jos nije spomenuo tekmu u nedjelju. Iako smo favoriti u susretu, treba biti oprezan.
Nasi igraci su pod pritiskom. Ipak, vecinom su iskusni igraci i taj pritisak ne bi trebao biti problem za njih.
Ocekujem uvjerljivu pobjedu Radnickog.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.