Postao/la Bosanski zmaj » 05 feb 2012, 13:14
Iskreno ne znam u kakvoj je sada formi Pandza, ali momak je sigurno veliki talenat. Ako potpise trebali bi onda potpisati jos jedno provjereno kvalitetno ime u napadu.Ovi ostali sto su na probi uz Pandzu,ako potpisu a sumnjam da ce potpisati, nisu kvalitet za prve postave, oni su tu da eventualnu udju sa klupe.Dakle treba jos jedan kvalitetan spic.Iskreno volio bih da dovedu nekog mladog napadaca tipa Adin Dzafic,Brzi,Smigalovic (nije jos potpisao sa Slobodom) ali sudeci prema svemu od ove trojice niko nam se nece pridruziti iako bi iskreno volio da dodje barem jedan od ovih nabrojanih.
U kakvoj god je trenutno formi Pandza sigurno je bolji od Ristica,koji je odigrao katastrofalno ovu polusezonu,kad se sjetim samo promasenih mali milion zicera,...pa ni Matko nije nista pokazao, cak u nekim utakmicama nije bio standardan iako ima opravdanje da nije bio fizicki spreman, iako mislim da su i Matkina vremena prosla.
Mislim da ce se nakon utakmice sa Modricom u srijedu znati status ovih momaka sto su na probi i da ce Pandza potpisati, a ovi ostali se vratiti odakle su dosli.
Uglavnom, uz dovodjene Pandze TREBA JOS JEDNO KVALITETNO PROVJERENO IME U SPICU !