NK Zvijezda Gradačac

astra1922
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la astra1922 » 04 feb 2012, 10:02

Asovski je napisao/la:e moj boze jadan li je klub u kojem ode ZURE u savez na sastanak e moj boze jeste ozbiljni svaka cast od tolikih poznatih ljudi i bivsih igraca ode ZURE a tema je bila omladinski pogoni u BiH sta ZURE zna o omladinskom pogonu ZVIJEZDE alahu dragi
bitno je da zure ne kosta zvijezdu zuro u zvijezdi odraduje dosta poslova i radi gotovo ni za kakvu platu.koristi svoje auto za sve sto treba.mislis da bi neki bivsi igrac to radio dzabe,ne bi sigurno trazio bi dobru platu auto mobitel i sta ti onda imas od toga.a na danasnjem sastanku bitno je samo reci broj racuna da nam mogu pare leci :mrgreen:
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

FMBosnia Admin
Kontakt:

Post Postao/la FMBosnia Admin » 04 feb 2012, 10:20

Ima li pojacanja moje Cokadije?

Nadam se da vas odlazak Jovica nece potresti previse i da cete nastaviti pruzati dobre partije.

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 04 feb 2012, 10:25

Vodi ga sebi kući,mi smo isti bili i bez Jovića.

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 04 feb 2012, 14:09

Asovski je napisao/la:e moj boze jadan li je klub u kojem ode ZURE u savez na sastanak e moj boze jeste ozbiljni svaka cast od tolikih poznatih ljudi i bivsih igraca ode ZURE a tema je bila omladinski pogoni u BiH sta ZURE zna o omladinskom pogonu ZVIJEZDE alahu dragi
Jadna nam majka...jesmo sila :lol: :lol:

tulio
Kontakt:

Post Postao/la tulio » 04 feb 2012, 14:58

astra1922 je napisao/la:
emir_dj je napisao/la:izgleda da je Dalibor Pandza potpisao za Zvijezdu... bar tako stoji na transfermarketu...
http://www.transfermarkt.de/de/nk-zvije ... 14621.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ako bude potpisan nek nam je sa srecom ;) realno gledajuci od ovih na probi pandza je i najzvucnije ime sve u svemu momak je mlad i talentovan mozda bas bude zvijezda klub gdje ce pandza zablistati
prijatelji moji PANDzA je tu trenira ali nije jos nista potpisao ovi iz uprave se nadaju da ce potpisat nisu sigurni jos nista

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 04 feb 2012, 15:03

imal neko da nam kaze gdje nasi treniraju jucer i danas i kakav je plan za dalje

Nova sezona nova nafaka

BranaVidara
Kontakt:

Post Postao/la BranaVidara » 04 feb 2012, 17:41

astra1922 je napisao/la:imal neko da nam kaze gdje nasi treniraju jucer i danas i kakav je plan za dalje
lopataju trotoare po gradu

Garfield
Kontakt:

Post Postao/la Garfield » 04 feb 2012, 17:49

BranaVidara je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:imal neko da nam kaze gdje nasi treniraju jucer i danas i kakav je plan za dalje
lopataju trotoare po gradu
Htjeli su ici na more :D

Ali nemogu :D

Zatvorene ceste :D
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 04 feb 2012, 20:45

sta je forumaski jel vas to snijeg zatrpo???? kako je meni u sarajevu dubina snijega 120 cm :D :D

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 04 feb 2012, 20:54

emir_dj je napisao/la:sta je forumaski jel vas to snijeg zatrpo???? kako je meni u sarajevu dubina snijega 120 cm :D :D
vela havle kod nas upola manji ja ne izlazim iz kuce uzeo godisnji :D igraci su danas izgleda uzorali pomocni teren :mrgreen:

Nova sezona nova nafaka

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 04 feb 2012, 21:36

ni ja ne izlazim ne sto necu vec sto ne mogu... ili cu morati jer mi hrane ponestaje :D :D ... kad ce nas na more... a ustvari sto ce dole kad je i dole snijeg pao...

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 04 feb 2012, 21:40

emir_dj je napisao/la:ni ja ne izlazim ne sto necu vec sto ne mogu... ili cu morati jer mi hrane ponestaje :D :D ... kad ce nas na more... a ustvari sto ce dole kad je i dole snijeg pao...
najbolje im je da idu braci turcima :D ;)

Nova sezona nova nafaka

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 05 feb 2012, 08:40

Sta znači dobar trener,Vojvodić dovodi dobre igrače a svi oni znaju da Sloboda nema para i da je u dugovima.Istina je da bi svaki od tih igrača da smo ih mi pozvali tražio dobru lovu.Mislim da ovdje nije stvar ko ima a ko nema para,ovdje je stvar ko pregovara sa njima.Po meni,Šmigalović i Demić su igrači koji komatno mogu u prvih 11.

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 05 feb 2012, 09:33

zvjezdas je napisao/la:Sta znači dobar trener,Vojvodić dovodi dobre igrače a svi oni znaju da Sloboda nema para i da je u dugovima.Istina je da bi svaki od tih igrača da smo ih mi pozvali tražio dobru lovu.Mislim da ovdje nije stvar ko ima a ko nema para,ovdje je stvar ko pregovara sa njima.Po meni,Šmigalović i Demić su igrači koji komatno mogu u prvih 11.
Ma ne zna se šta je obećano tim igračima. A uvijek se lakše prodaju iz Slobode nego iz Zvijezde. Ovaj način dovođenja igrača bila je i Zvijezda počela primjenjivati, tj. da igrač odigra jednu polusezonu i onda je slobodan da potraži novu sredinu. Tako se nemože osnovat ekipa za duže staze, to ti je samo "preživljavanje" u PL.
Dragon Town

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 05 feb 2012, 10:05

zmaj_Bosne je napisao/la:
zvjezdas je napisao/la:Sta znači dobar trener,Vojvodić dovodi dobre igrače a svi oni znaju da Sloboda nema para i da je u dugovima.Istina je da bi svaki od tih igrača da smo ih mi pozvali tražio dobru lovu.Mislim da ovdje nije stvar ko ima a ko nema para,ovdje je stvar ko pregovara sa njima.Po meni,Šmigalović i Demić su igrači koji komatno mogu u prvih 11.
Ma ne zna se šta je obećano tim igračima. A uvijek se lakše prodaju iz Slobode nego iz Zvijezde. Ovaj način dovođenja igrača bila je i Zvijezda počela primjenjivati, tj. da igrač odigra jednu polusezonu i onda je slobodan da potraži novu sredinu. Tako se nemože osnovat ekipa za duže staze, to ti je samo "preživljavanje" u PL.
ebiga svako ima svoje misljenje i zelio bi da je njegovo najbolje.ja se slazem se tobom zmaje sa svim sto si napiso bekica je nurdo odmah nogirao kad mu je ovaj rekao da hoce da igra samo polusezonu.slobodi to godi jer im gori pod nogama bitno je opstat dok mi smo u boljoj situaciji i nasi vjerovatno pokusavaju od ovih mladih na probi napraviti par igraca za par sezona.bilo bi super kad bi to tako bilo,jer gledajuci nasu ekipu mozemo reci da zaista imamo mlad tim kad izdvojimo hamzu
P:S znal neko trenirajul nasi i gdje i kad ce na put :D

Nova sezona nova nafaka

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 05 feb 2012, 11:46

slučaj Bekić-Zvijezda nikad nije ni postojao... naime Bekić jeste izrazio želju da dođe odigra polu sezonu u Zvijezdi, ali nikad ga niko nije ni kontaktirao ni njega ni njegovog menadžera... to mi je on lično rekao... u svari šta se desilo, inofrmacija koja je došla do ljudi u zvijezdi jeste, da ovaj ima zelju ali da bi bio tu polu sezonu... sto nama ne odgovara, tako da ga niko i nije kontaktirao...

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 05 feb 2012, 12:07

Pandža na probi u Zvijezdi
Gradačačani danas i sutra imaju slobodan dan, a u srijedu je planirana trening utakmica sa Modriča Maksimom u Tesliću.Dvadesetjednogodišnji Dalibor Pandža, napadač koji je ponikao u školi FK Sarajevo, a potom potpisao za Dinamo i igrao za Lokomotivu, trenutno se nalazi u Gradačcu na probi u Zvijezdi. Nakon odlaska Matka i Ristića, napadački red gradačačkog premijerligaša je deficitaran, tako da je rukovodstvo Zvijezde u potrazi za kvalitetnim napadačima.Na probi se, saznajemo, nalazi još nekoliko igrača, dok su mnogi bili ali nisu zadovoljili kriterije trenera Zorana Kuntića. Gradačačani danas i sutra imaju slobodan dan, a u srijedu je planirana trening utakmica sa Modriča Maksimom u Tesliću.

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 05 feb 2012, 13:14

Iskreno ne znam u kakvoj je sada formi Pandza, ali momak je sigurno veliki talenat. Ako potpise trebali bi onda potpisati jos jedno provjereno kvalitetno ime u napadu.Ovi ostali sto su na probi uz Pandzu,ako potpisu a sumnjam da ce potpisati, nisu kvalitet za prve postave, oni su tu da eventualnu udju sa klupe.Dakle treba jos jedan kvalitetan spic.Iskreno volio bih da dovedu nekog mladog napadaca tipa Adin Dzafic,Brzi,Smigalovic (nije jos potpisao sa Slobodom) ali sudeci prema svemu od ove trojice niko nam se nece pridruziti iako bi iskreno volio da dodje barem jedan od ovih nabrojanih.
U kakvoj god je trenutno formi Pandza sigurno je bolji od Ristica,koji je odigrao katastrofalno ovu polusezonu,kad se sjetim samo promasenih mali milion zicera,...pa ni Matko nije nista pokazao, cak u nekim utakmicama nije bio standardan iako ima opravdanje da nije bio fizicki spreman, iako mislim da su i Matkina vremena prosla.
Mislim da ce se nakon utakmice sa Modricom u srijedu znati status ovih momaka sto su na probi i da ce Pandza potpisati, a ovi ostali se vratiti odakle su dosli.
Uglavnom, uz dovodjene Pandze TREBA JOS JEDNO KVALITETNO PROVJERENO IME U SPICU !

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 05 feb 2012, 14:50

Pandža: Blizu sam dogovora sa Zvijezdom

Mogao sam se vratiti i u Sarajevo, ali obzirom da je došao novi šef struke odlučio sam da pokušam u nekom drugom bh. premijerligašu

Dalibor Pandža, bivši fudbaler Sarajeva, koji je sa Koševa prešao u Dinamo iz kojeg je posuđen zagrebačkoj Lokomotivi, po svemu sudeći bit će novi igrač Zvijezde iz Gradačca.

„Istina je u Gradačcu sam. Nisam na probio nego na pregovorima“, rekao je Pandža,

„Mogao sam se vratiti i u Sarajevo, ali obzirom da je došao novi šef struke odlučio sam da pokušam u nekom drugom bh. premijerligašu. Pojavila se opcija dolaska u Zvijezdu i mislim da smo veoma blizu dogovora. U narednih dan, dva mogli bi završiti posao“.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 05 feb 2012, 22:07

Bosanski zmaj je napisao/la:Pandža: Blizu sam dogovora sa Zvijezdom

Mogao sam se vratiti i u Sarajevo, ali obzirom da je došao novi šef struke odlučio sam da pokušam u nekom drugom bh. premijerligašu

Dalibor Pandža, bivši fudbaler Sarajeva, koji je sa Koševa prešao u Dinamo iz kojeg je posuđen zagrebačkoj Lokomotivi, po svemu sudeći bit će novi igrač Zvijezde iz Gradačca.

„Istina je u Gradačcu sam. Nisam na probio nego na pregovorima“, rekao je Pandža,

„Mogao sam se vratiti i u Sarajevo, ali obzirom da je došao novi šef struke odlučio sam da pokušam u nekom drugom bh. premijerligašu. Pojavila se opcija dolaska u Zvijezdu i mislim da smo veoma blizu dogovora. U narednih dan, dva mogli bi završiti posao“.
u napadu ce osim pandze zavrsiti sigurno jedan od dvojice na probi igor kanja ili sanel fejzic i tu su jos mesi i grbovic ako bude zdrav i netreba nam niko vise

Nova sezona nova nafaka

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.