Da RvP je prvi napadač koji ne odigra pola sezone u vrh glave. To sam zaboravio.e2_ze je napisao/la:ali ne vidi scena je u tome sto on nije nas prvi napadac, to je rvp, koji moze ici klasom sa tim igracima, ali ne i povredama... vidi on je za sada dokazao da je ucinkovit, dao je dosta golova, dosta penala izborio, od torresa je bolji sto igra odbranu i u skok igri, a od runija isto tako.. pomaze on dosta kod kornera, nasih i njihovih, jednostavno kakav nama treba.. nama ne treba (u ovakvoj formaciji) bolji spic, treba nam neki koji ce davati 15-ak golova po sezoni, jer se sva igra svodi na krila i 2 vezna iza, cesc i nasri, nasri je vec dao 5 golova, a cesc jos nije usao u formu, plus svakako da ce shava davati jos a theo je vec dao 3, i kad aBd uskoci rvp, to ce vec bolje izgledati... chamakh nije kako bi fm-ovci rekli poacher, vec igrac koji spusta lopte, oslobadja igrace, bori se, pomaze odbrani, idealan pomocnik u napadu, jos samo da nam je rvp zdrav i sve bi bilo bolje, ja bih da sam na mjestu Wengera probao formaciju sa 2 spica, tri ofanzivna vezna (shava,cesc i nasri) shavi to i jest primarna pozicija, i songom(ali da ne ide u napad), a plan b bi bio, 4-3-3 ili 4-5-1 sa ili rvp-shava krila, ili rvp-theo, ili theo-shava, ili cak nasri-shava, nasri-theo, znaci ima mogucnosti da nas ekipe ne zaustave kao sto su to radile prethodnih utakmica...
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
ebi ga, takav nam grah pao... nije doduse ni torres bolji...
Tješi se , inače mi je van Persie najdraži igrač i čak sam njegov fanboy jer ga najviše volim od svih igrača, ali ove povrede su kriminalne.e2_ze je napisao/la:ebi ga, takav nam grah pao... nije doduse ni torres bolji...
Chamack je igračina, nedo Bog da nema njega ove sezone, uh...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
ma jbg, kad nisu cvrsti, odlicni igraci, ali... nadam se da ce rvp bar ovo pola sezone proci bez povrede, inace nema smisla vise XDBosco je napisao/la:Tješi se , inače mi je van Persie najdraži igrač i čak sam njegov fanboy jer ga najviše volim od svih igrača, ali ove povrede su kriminalne.e2_ze je napisao/la:ebi ga, takav nam grah pao... nije doduse ni torres bolji...
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
-Paja je napisao/la:Davno sam naveo dokaze, tebe zanimaju ti pretrazuj postove.
nema dokaza,u tome je tvoj problem
Stvarno čovjek nezna šta bi sa njim. Pa hebo majku plaćen je a neigra, nema smislia nikakvog.e2_ze je napisao/la:ma jbg, kad nisu cvrsti, odlicni igraci, ali... nadam se da ce rvp bar ovo pola sezone proci bez povrede, inace nema smisla vise XDBosco je napisao/la:Tješi se , inače mi je van Persie najdraži igrač i čak sam njegov fanboy jer ga najviše volim od svih igrača, ali ove povrede su kriminalne.e2_ze je napisao/la:ebi ga, takav nam grah pao... nije doduse ni torres bolji...
'Objasnite navijačima zašto Arsenal ne može do titule'
Trener Reala Jose Mourinho spremno je uzvratio Arseneu Wengeru na kritike usmjerene na kontroverzni potez protiv Ajaxa. Poručio mu je da gleda svoja posla
Iako više nisu nogometni rivali u Premiershipu, Jose Mourinho i Arsene Wenger ozbiljno su se 'zakačili' proteklih dana. Lavinu je pokrenuo Arsenalov menadžer koji je oštro osudio Portugalčev potez protiv Ajaxa u kojem su Xabi Alonso i Sergio Ramos namjerno dobili isključujuće kartone.
No, Jose ne bi bio što je da Wengeru spremno ne uzvrati.
- Wenger bi trebao objasniti Arsenalovim navijačima kako to da ne uspijeva osvojiti niti jedan naslov od 2005. - rekao je 'Special One' za The Sun.
Mourinhov 'as u rukavu' je Arsenalov zadnji poraz protiv Brage 2-0 koji je ugrozio 'topnicima' plasman u sljedeći krug Lige prvaka.
- Umjesto da priča o Real Madridu, Wenger bi trebao pričati o Arsenalu i objasniti kako je izgubio 2-0 od momčadi koja prvi put igra Ligu prvaka - nemilosrdan je bio Portugalac.
Na priče o pomlađenoj Arsenalovoj momčadi, Mourinho više ne nasjeda.
- Priče o mladim igračima su već zastarjele. Sagna, Clichy, Walcott, Fabregas, Song, Nasri, Van Persie, Aršavin nisu djeca. Sve su to vrhunski igrači.
Wenger je nakon utakmice Ajaxa i Reala 'stao na žulj' Mourinhu osudivši namjerno isključivanje dvojice igrača kako bi 'očistili' kartone prije osmine finala LP-a.
- Šteta je takvo što vidjeti od tako velikog kluba. Iskreno, izgledalo je užasno - rekao je nedavno francuski strateg.
Trener Reala Jose Mourinho spremno je uzvratio Arseneu Wengeru na kritike usmjerene na kontroverzni potez protiv Ajaxa. Poručio mu je da gleda svoja posla
Iako više nisu nogometni rivali u Premiershipu, Jose Mourinho i Arsene Wenger ozbiljno su se 'zakačili' proteklih dana. Lavinu je pokrenuo Arsenalov menadžer koji je oštro osudio Portugalčev potez protiv Ajaxa u kojem su Xabi Alonso i Sergio Ramos namjerno dobili isključujuće kartone.
No, Jose ne bi bio što je da Wengeru spremno ne uzvrati.
- Wenger bi trebao objasniti Arsenalovim navijačima kako to da ne uspijeva osvojiti niti jedan naslov od 2005. - rekao je 'Special One' za The Sun.
Mourinhov 'as u rukavu' je Arsenalov zadnji poraz protiv Brage 2-0 koji je ugrozio 'topnicima' plasman u sljedeći krug Lige prvaka.
- Umjesto da priča o Real Madridu, Wenger bi trebao pričati o Arsenalu i objasniti kako je izgubio 2-0 od momčadi koja prvi put igra Ligu prvaka - nemilosrdan je bio Portugalac.
Na priče o pomlađenoj Arsenalovoj momčadi, Mourinho više ne nasjeda.
- Priče o mladim igračima su već zastarjele. Sagna, Clichy, Walcott, Fabregas, Song, Nasri, Van Persie, Aršavin nisu djeca. Sve su to vrhunski igrači.
Wenger je nakon utakmice Ajaxa i Reala 'stao na žulj' Mourinhu osudivši namjerno isključivanje dvojice igrača kako bi 'očistili' kartone prije osmine finala LP-a.
- Šteta je takvo što vidjeti od tako velikog kluba. Iskreno, izgledalo je užasno - rekao je nedavno francuski strateg.
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Koga briga šta priča Mou ? Svaka čast za njegove trenerske specijalitete, kao čovjek je 0.
Iskreno, u jednu ruku je i u pravu. Više se nemože vadit na to da podmlađuje ekipu, sad su sve to odrasli momci i igrači. A drugo, Wenger je upravu sa tim što je rekao.
Vala dobro mu je Mourinho i rekao. Idi ulicom i gledaj svoja posla.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
A Murinho je fin,ko bubuica,nikom nije nista reko nikadBosco je napisao/la:Vala dobro mu je Mourinho i rekao. Idi ulicom i gledaj svoja posla.
Rođen s tobom da budem
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
I jučer sam na Realovoj temi slično rek'o:"Fudbal su ubile i utakmice u kojima treneri izvode drugi tim jer im je neka utakmica nebitna". Jbg, moguće je da je ovo Wenger izjavio zbog straha od susreta sa Realom u osmini finala, jer su šanse minimalne da Arsenal završi 1. u svojoj grupi.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Moguće je svašta. Fudbal su ubile kladionice kad ćemo kod toga, tako da. Sad više ni za jednu utakmicu nemožeš reč da nije 100% namještena itd itd...
Bogami odkako je otišao iz Engleske nije nikad prvi provocirao, uvijek je voljeni vođa prvi uhvatio srati po njemu, šta čovjek treba šutit ? Što je najgore, Wenger 5 godina ništa neosvaja, pa on Draganu Joviću nema na pravo reći nešto, nek gleda svoj posao, a to je kako da nam konačno osvoji neki trofej koji nije Emirates Cup.Faraon iz Visokog je napisao/la:A Murinho je fin,ko bubuica,nikom nije nista reko nikadBosco je napisao/la:Vala dobro mu je Mourinho i rekao. Idi ulicom i gledaj svoja posla.
- majestic24
- Kontakt:
Cudan je Wenger tip...on ima neku svoju filozofiju i nepusta je. Ako ovaj trenutni tim bude jednog dana "dream team" (u to je gotovo nemoguce povjerovati),moci ce svim svojim kriticarima zacepiti usta i reci "ja znam sta radim". Ako ostane bez trofeja kao sto je to zadnjih godina postala realnost,sav njegov trud ce biti uzaludan.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- -Paja
- Kontakt:
Vjerujem da je Wengera jako strah Reala u osmini finala, bila bi to ponovna demonstracija sile topnika na Santiago Bernabeu!
vidim kakavdanakneiskustvu jos nije nasao jos trazi umjesto sto se povremeno javis ovdje i izvaljujes gluposti!
Klauncic Murinjo je pas koji laje a ne ujeda navikli smo od njega na medijske ispade!
vidim kakavdanakneiskustvu jos nije nasao jos trazi umjesto sto se povremeno javis ovdje i izvaljujes gluposti!
Klauncic Murinjo je pas koji laje a ne ujeda navikli smo od njega na medijske ispade!
Dio Arsenala
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Da im bude ko protiv Liverpoola a Pajo ?-Paja je napisao/la:Vjerujem da je Wengera jako strah Reala u osmini finala, bila bi to ponovna demonstracija sile topnika na Santiago Bernabeu!
Uostalom, Real ćemo vidjeti protiv Barcelone i tada suditi koliko su jaki prema pravim protivnicima.
Mislim kako Madriđani još nisu dobili pravog protivnika ( izuzev Milana a tada jedva bod izvukoše ).
Kako li će se snaći protiv Barce.
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
-Paja je napisao/la:Vjerujem da je Wengera jako strah Reala u osmini finala, bila bi to ponovna demonstracija sile topnika na Santiago Bernabeu!
ne tražim,čini ti se,ti da imaš bilo kakav dokaz da je arsenal najbolji u istoriji vjerovatno bi to napisao
- -Paja
- Kontakt:
Jasno je ko dan da su uvijek bili inferiorni u odnosu na dominantnije engleske klubove, ocigledan je strah Murinja jer Arsenal vjerovatno nece zavrsiti prvi te je moguc eventualni duel!OTNYS_YNWA je napisao/la:Da im bude ko protiv Liverpoola a Pajo ?-Paja je napisao/la:Vjerujem da je Wengera jako strah Reala u osmini finala, bila bi to ponovna demonstracija sile topnika na Santiago Bernabeu!![]()
Uostalom, Real ćemo vidjeti protiv Barcelone i tada suditi koliko su jaki prema pravim protivnicima.
Mislim kako Madriđani još nisu dobili pravog protivnika ( izuzev Milana a tada jedva bod izvukoše ).
Kako li će se snaći protiv Barce.
kakavdanak-Pa napisao sam ga i to vise puta....
Dio Arsenala
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.