Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Znaci invalid keita je dobio "sakho" tretman. Mozda ce lajpcig dati koji dolar da ga uzmu u januaru vec.
Ox i onda milner konacno, 3 igraca kojih su se morali rijesiti proslo ljeto.
Valjda treba ocekivat veznjaka u januaru.
Kloppa za jajca okacit, po natpisima izgleda da je on stopirao transfer nunesa. Cijena bila 45m manje nego sto je wolves platio, ovog lika vec dogodine vidim u regionu od 70+m. Vrhunski b2b i strasno pokriva tu rcm poziciju.
Salah/Elliot strana terena je uzas, totalno van balansa u oba smjera. Mozda bi elliot i licio na nesto na lijevoj strani terena gdje moze brze odigravati pasove i biti opcija za centarsut, ono na desnoj je ocaj.
Kako god salah je motor ekipe i da igra onoliko uz aut liniju je za zatvora
Btw Onana je preorao nas vezni red
Ox i onda milner konacno, 3 igraca kojih su se morali rijesiti proslo ljeto.
Valjda treba ocekivat veznjaka u januaru.
Kloppa za jajca okacit, po natpisima izgleda da je on stopirao transfer nunesa. Cijena bila 45m manje nego sto je wolves platio, ovog lika vec dogodine vidim u regionu od 70+m. Vrhunski b2b i strasno pokriva tu rcm poziciju.
Salah/Elliot strana terena je uzas, totalno van balansa u oba smjera. Mozda bi elliot i licio na nesto na lijevoj strani terena gdje moze brze odigravati pasove i biti opcija za centarsut, ono na desnoj je ocaj.
Kako god salah je motor ekipe i da igra onoliko uz aut liniju je za zatvora
Btw Onana je preorao nas vezni red
Lik navro na Elliotta ko @Fudo nekad na Cana. 
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Henderson out tri sedmice...
Ovo je
Ko mu sihre poturi?
Ovo je
Ko mu sihre poturi?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Vala nije mu ni jednostavno, znatno teze ulazi u gol sanse nekako se dinamika citave ekipe poremetila od prosle sezone.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ali ovo uključuje i pola prošle sezone sve od AFCON-a. Salah koji je otišao u Kamerun i koji se vratio nije ista osoba. Ali čitam opet jutros da je igrač koji je kreirao najviše šansi u ovoj sezoni.
Po svim parametrima igramo dobro, osim po bodovima i izgledu na terenu
Tipuj ligu, do danas predvečer je rok. Igra se Liga prvaka
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Thiago se oporavio i poceo trenirati s ekipom 
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

rcm pozicija koje je vjerovatno najzahtjevnija u timu zbog podrske salahu i ispomoci trentu nazad.
Propali winger u 19oj pokusava da pokrije
O **** ti
Ostarilo se
Napoli nas redovno dobija kuci, bod dzamija u kakvoj smo formi. Posebno obratite paznju na Khvichu
Milner Fabinho Arthur vezni red danas ?
Milner Fabinho Arthur vezni red danas ?
Sjećaš se kad su na forumu bili Rizo, Jimmy, Fera, reds, i ostala ekipa? Kad se klalo i protiv unitedovaca a i interno ovdje.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Da, da. Nedavno sam stavljao link na stranicu iz augusta 2013. Kraj transfer rok, derbi protiv Uniteda. Ludilo čitati sve osim vlastitih postova
Tad sam mlad bio, a sad će mi 26. u oktobru
Mogu te sinom zvati
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Opet Gomez 
Milner zvani nisam dobra po tebe 
Vidi vec se tiago vratio, valjda ce i onaj favelas dobiti sansu pa da vidimo na sta lici
Idemooo 
Bit će ovo dug meč...
Fucking Milner...
Fucking Milner...
Oh shit
Trenutno korisnika/ca: OTNYS_YNWA, Proximic i 7 gostiju.