Asmir Begović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Hase10
Kontakt:

Re: Asmir Begović

Post Postao/la Hase10 » 29 apr 2014, 14:44

Opaaa bogami Beg je na meti Reala.
G BUSSA BUSS

amcibald

Post Postao/la amcibald » 29 apr 2014, 15:44

Adnan89 je napisao/la:
Janowicz1x2 je napisao/la:
soxx je napisao/la:Bega svake godine moze svugdje da brani al ostaje covjek vjeran stokeu... Ili?
i mene zanima. valdes, hart, cech, de gea, casillas, buffon, sve klocevi, a asmir najbolji golman svih vremena, pa me zanima jesu li svi u ovim klubovima ludi ili ... :rol:
Valdes je sranye od golmana, hart bio dobar nije nista posebno vise, cech je jos solidan i puno je zasluzan za Chelseov uspjeh, De Gea je jos mlad i izgleda bit ce dobar golman samo nesiguran nekad za fatanje lopte, Casillas je solidan ali po meni previse izvikan, Buffon polako slabi ali je legenda...

Asmir je po meni bolji trenutno od Valdesa,Harta,Buffona,Casillasa,Harta...Cech je bolji i De Gea je tu na neki isti nivo. Neur sigurno naj bolji pa onda mozda Courtois.

Prije nego me napadnete, procitajte moje postove od ranije...al samo cu ovo da kazem: Casillas solidan i provikan??? Began je nasa legenda,legenda BiH,jer ipak je tu i Maric,ali reci kako je Casillas provikan...Ma covjek ima najvise utakmica u ligi sampiona,sto ga automatski lansira u sami vrh jer se zna da su u ligi sampiona samo top utakmice. Treba li reci sta je doprinio Realu i sta je sve ucinio? A to sto je covjek bio u sukobu s Mourinhom i ovaj ga izostavio cijelu proslu sezonu, ove sezone u ligi sampiona se dokazao da i Mou grijesi :)
I sad da dodam za Begana, ov sezone je vise nego fantastican. Pa koliko je samo zasluzan za bodove iako je na golu( i sa gola zna pogadjati).
A to sto se jos nista ne spominje konkretno za njegov transfer...mislim da ce poslije SP se mnoge stvari odpetljati. A moja zelja je United ili Arsenal.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 29 apr 2014, 15:57

Hase10 je napisao/la:Opaaa bogami Beg je na meti Reala.
pa daj neki link, nešto, kako da znamo da je istina, da ne šupljiraš ..

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 29 apr 2014, 16:36

Ma nema sanse da real madrid hoce begovica. Real Madrid je mozda jedini tim trenutno na svijetu koji ima 2 vrhunska golmana. Diego Lopez je broj jedan a Kasiljas broj dva i uz to prvi golman spanske reprezentacije.
Taman da i prodaju jednog opet ne vjerujem da ce dovoditi nekoga a i ako bude to bi mogo biti jedino neki mladi koji bi za 2-3g bio eventualno prvi golman i branio copa del rey, ovako nema nikakve logike jer i prodajom jednog im opet ne treba neko istog kvaliteta jer ce uvijek jedan bit nezadovoljan a niko to ne radi.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 maj 2014, 15:58

Momcina igrac sezone u Stokeu. :bih:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 07 maj 2014, 16:58

Chinaglia je napisao/la:
Hase10 je napisao/la:Opaaa bogami Beg je na meti Reala.
pa daj neki link, nešto, kako da znamo da je istina, da ne šupljiraš ..
Onda je bogami WC :mrgreen: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

svaler
Kontakt:

Post Postao/la svaler » 07 maj 2014, 17:49

izgleda begovic neide nidje.razumijem ga sjedne strane al ipak je mozda trebo i zasluzio je jaci klub

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 07 maj 2014, 20:22

svaler je napisao/la:izgleda begovic neide nidje.razumijem ga sjedne strane al ipak je mozda trebo i zasluzio je jaci klub
Zasluzio definitivno jeste :D mada mislim da cemo znati vise nakon SP.. trebao bi pasti neki fin transfer

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 07 maj 2014, 20:35

Sta ce past poslije SPa, kad mu bude sunjic i vrsajevic u odbrani, bolje mu da se proda do svjetskog xd
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 08 maj 2014, 00:05

Zamislite Begovica i Pjanica od ljeta u Barci.... ko zna mozda im se pridruzi i Dzeko,jer ce sigurno ovi traziti napadaca...malo maste,sto da ne :)

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 11 maj 2014, 01:08

Liči mi malo na Begovića :mrgreen:
Definitivno bih ga volio vidjeti u Arsenalu :D
slika

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 11 maj 2014, 01:11

ne ne..on je rekao da je sretan u Stoke-u i Wenger odustao :rol:
A.F.C. Bournemouth!

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 11 maj 2014, 16:12

Povreda prsta na nozi ... samo da nije nista strasno te povrede znaju tako covjeka uhakat...

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 11 maj 2014, 16:13

Kazu da nije ozbiljnije prirode :pray:

btw
slika
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 11 maj 2014, 16:33

Mislim da u ospte nije povrijedjen vec jednsotavno da se rezervnom golmanu dadne prilika da upise koji minut.Asmir je obavio svoje ove sezone.Slobodno cu reci najzasluzni je sto Stoke je u mirnim vodama.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 11 maj 2014, 18:06

samocelik je napisao/la:Mislim da u ospte nije povrijedjen vec jednsotavno da se rezervnom golmanu dadne prilika da upise koji minut.Asmir je obavio svoje ove sezone.Slobodno cu reci najzasluzni je sto Stoke je u mirnim vodama.
upravo to...Beg nije povrjedjen,ali se morao naci razlog da ne nastupa.. sto je i logicno,jer ce nakon SP vjerovatno promjeniti klub!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 11 maj 2014, 18:26

Presjece me kad sam procitao naslov na klixu. :crazy: Ne mozemo podnjet povredu Begovica, Pjanica, Dzeke ili Spahica.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 11 maj 2014, 18:29

Koliko je ovo ozbiljno ? :roll:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 11 maj 2014, 18:34

Moralo se nesto desit zadnji dan. :kafa:

Sad jos cekat da se vrati u formu. :kafa: A sjecam se lose je branio prve utakmice kada se vratio poslje povrede ranije ove godine, imo nekoliko gresaka radi kojih je primio gol. :kafa:

:kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa:
:kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa:

amko27
Kontakt:

Post Postao/la amko27 » 11 maj 2014, 18:50

Mislim da je 3-4 h bilo dovoljno ozbiljnom sajtu da dobije pravu informaciju i prenese je javnosti. Ne mora se cekati goal. com i ostali svjetski sportski sajtovi za sve misa mu

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: kakarut i 90 gostiju.