Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

10DelPiero
Kontakt:

Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...

Post Postao/la 10DelPiero » 30 jun 2015, 16:07

Bravo Tsonga majmune ograniceni
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 30 jun 2015, 16:54

Toooooooooo, Borna dobio TB u drugom setu. Biće valjda više gemova. :P

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 30 jun 2015, 17:03

Pa hajde Pospisilu konju jedan
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 30 jun 2015, 17:16

Hajde Bouchard, nemoj mi vaditi živce.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 30 jun 2015, 17:29

kladio se live na ovog kavcica i stoji isti rezultat 10minuta. gledam prenose na sporklubu i nema kiše, šta li je razlog pitaj boga pa ne igraju
nema potpisa

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 30 jun 2015, 20:47

igraju konobari iz gibraltara protiv konobara iz andore i ja tu stavljam 3+, e pameti moja
nema potpisa

stulic89
Kontakt:

Post Postao/la stulic89 » 30 jun 2015, 22:51

izbi mi portugal 400 kerma dobitka... :cry:
Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.

gonzales
Kontakt:

Post Postao/la gonzales » 30 jun 2015, 22:52

Sa jednog portala kopirao ;)
Petra Kvitova dobila je na press konferenciji pitanje o kojem se rijetko priča u ženskom tenisu i priznala da je veliki problem igrati i trenerati s mjesečnicom

Aktualna braniteljica naslova u Wimbledonu dobila je na press konferenciji uoči otvaranja turnira pitanje od strane jedne novinarke koje muški kolege sigurno ne bi imali hrabrost pitati. Riječ je o utjecaju mjesečnice na igru tenisačica.

'Mislim da žene znaju sve po tom pitanju. Ako moramo igrati meč ili trenirati, teško je,' priznala je 25-godišnja Kvitova koja će i ove sezone biti jedan od favorita za osvajanje naslova.

Engleski Telegraph piše kako je Kvitova druga tenisačica koja se usudila progovoriti o ovoj tabu temi, nakon što je početkom godine na Australian Openu Heather Watson priznala da je zbog mjesečnice imala vrtoglavice i mučninu na terenu te morala tražiti liječničku pomoć.

'To je uvijek bila tabu tema. Ženski problemi nešto su što se oduvijek guralo pod tepih i bili velika tajna. Žene moraju patiti u tišini,' kaže bivša tenisačica i stručna komentatorica Eurosporta Annabel Croft.

Koliko neugodna mjesečnica može biti u Wimbledonu, za Telegraph je priznala i mlada britanska tenisačica Tara Moore.

'To je dodatni element o kojem niko ne priča. U Wimbledonu moramo nositi bijelo pa to može biti veliki problem i prerasti u noćnu moru,' otkriva 22-godišnjakinja koja smatra da bi se trebala promijeniti pravila i tenisačicama omogućiti više od jednog odlaska s terena tokom meča.

Otvoriti dobro oči i čekati :mrgreen:
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!

stulic89
Kontakt:

Post Postao/la stulic89 » 30 jun 2015, 22:55

jedino da napravimo kalendar, pa da pratimo kad koja dobija... :D al nije mi do zajebancije.
Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.

gonzales
Kontakt:

Post Postao/la gonzales » 30 jun 2015, 23:11

stulic89 je napisao/la:jedino da napravimo kalendar, pa da pratimo kad koja dobija... :D al nije mi do zajebancije.
Radvansku sam prošle sezone upartio i 3 puta skinuo kvotu preko 5,(znaju to stariji forumaši), dovoljno je samo pratiti dosta mečeva i malo pogledati rezultate teniserke posljednjih par mjeseci.
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 01 jul 2015, 14:41

stulic89 je napisao/la:jedino da napravimo kalendar, pa da pratimo kad koja dobija... :D al nije mi do zajebancije.
Google play i sknuti kakvu aplikaciju koja prati mjesecnicu i tako probati prati teniserke, njih 4-5 protiv kojih je kvota uvijek dobra :P

Nije mi do zajebancije nego da para :mrgreen:

Danas/sutra se vracam u kladionicarske vode, nisam igrao pravo dugo :P
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 01 jul 2015, 15:18

Otelo, bolje da se ne vraćaš... Ja sam u tim vodama 15 godina i ne znam kako se nisam dosad utopio. :mrgreen:
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 01 jul 2015, 15:25

Meni 5.5KM dnevno dosta. 1KM za novi listic i ostatak za cigare :P
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 01 jul 2015, 15:54

Kako se igra hendikep na gemove ? :mrgreen:

Ako je npr. granica 4.5 i odigram više..jel to ukupno svi gemovi kad se saberu treba da bude najmanje 5 razlike za ovu koju sam ja odigrao ? :mrgreen:

Nisam nikad igrao, mozda sam se i provalio :lol:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 01 jul 2015, 17:25

gaston je napisao/la:Kako se igra hendikep na gemove ? :mrgreen:

Ako je npr. granica 4.5 i odigram više..jel to ukupno svi gemovi kad se saberu treba da bude najmanje 5 razlike za ovu koju sam ja odigrao ? :mrgreen:

Nisam nikad igrao, mozda sam se i provalio :lol:
Ako je na Anu Ivanovic(-4,5 gema) ti opičiš keca to znaci da Ana mora dobiti 5 i više gemova. Ako si odigrao 2 onda ti je dobitni ako je njena suparnica izgubila sa 4 gema i niže a i njena pobjeda ti ide u prilog :thumbup:

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 01 jul 2015, 20:12

Jos Celtic zp1+ i pobjeda Srbije U19 :facepalm:

Edit: Dabogda vam vrh karijere bio na Farskim Otocima

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 01 jul 2015, 20:50

Nisam odigrao zenski tenis ima godina, i danas stavim raspalu Anu over 20. Naravno M.Sands je ubila brašno u njoj.

- Loptice ne zna vratiti, auti po 5 metara, winera imala nije. Umrla dabogda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

stulic89
Kontakt:

Post Postao/la stulic89 » 01 jul 2015, 23:02

krmpotich je napisao/la:Nisam odigrao zenski tenis ima godina, i danas stavim raspalu Anu over 20. Naravno M.Sands je ubila brašno u njoj.

- Loptice ne zna vratiti, auti po 5 metara, winera imala nije. Umrla dabogda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pogledaj samo iznad postove, mi bas raspravljamo o aplikaciji da pratimo kad koja dobije ili joj kasni mjescnica.... :D :D :D

zao mi je zbog ivanovicke, ako ti je kakva utjeha pao sam i ja samo nju sa ulogom 50 kerma, jbg.

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.