Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
U 85 minuti Welbeck istrči kontru ko da je utakmica tek počela, on i Alexis definitivno najspremniji u ekipi.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0

samo vi palite i divljajte u LP, cika Mišel trlja ruke Evo para od levata
-
- Kontakt:
Vidjecemo Welbecka protiv Chelsea, nadam se da ce imati prilika i da ce da ih iskoristi i mislim time stavi svima do znaja da se Giroudu smijesi klupa i kad se oporavi jer ta utakmica ce biti dobar pokazatelj, Giroud je u nekoliko meceva sa Chelseaom koje smo na kraju gubili pri nerjesenom rezultatu masio zicere koji bi te meceve odveli u sasvim drugom smjeru vidjecmo Welbecka..
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
kako je danas zabijao,tako je protiv dortmunda promašivao i umjesto ponekog boda,dobili smo kitu u dortmundu jer nije zabio bar jednu od one dvije šanse kod 0-0 ako me pamćenje dobro služi
lako se **** protiv galataraya koji je kriminalan ovu sezonu

Plus Chambers. Nisam primijetio da momak ubrazno diše a kamoli da mu se osjeti na igri da je umoran.anell je napisao/la:U 85 minuti Welbeck istrči kontru ko da je utakmica tek počela, on i Alexis definitivno najspremniji u ekipi.
što se tiče Welbecka, ima bolju tehniku od Girouda, brži je od Girouda, lakše se rješava protivnika od girouda, . Što se tiče realizacije, zasad je i tu bolji, jer je nije bilo klasično poturanje noge kao giroud što radi kad daje 90% svojih golova. Zasad momak ima 4 gola u Arsenalu i odličan početak za njega.
Nego ovo su svi ja mislim na forumu čekali

http://arsenalist.com/f/2014-15/arsenal ... t-3-0.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Samo jel ovo Alexisov peti gol za Arsenal sveukupno?
Dao Leicesteru, Besiktasu, Galati, Southamptonu i onaj Cityu, u 9 mečeva 5 golova i 2 asistencije, Alexis je zvjerka fakat
Welbeckov četvrti gol za nas, sjetite se koliko je trebalo Žirku da zabije prvi gol za nas, ovaj uvaljo 4 dosad, idemo nastaviti, ima brzinu i fakat je brz, ko ludjak trči a nama to sad fakat treba.
Okac je bio odličan i u svom stilu
Dao Leicesteru, Besiktasu, Galati, Southamptonu i onaj Cityu, u 9 mečeva 5 golova i 2 asistencije, Alexis je zvjerka fakat

Welbeckov četvrti gol za nas, sjetite se koliko je trebalo Žirku da zabije prvi gol za nas, ovaj uvaljo 4 dosad, idemo nastaviti, ima brzinu i fakat je brz, ko ludjak trči a nama to sad fakat treba.
Okac je bio odličan i u svom stilu

Cim Okac igra svoju poziciju, druga ekipa na terenu.
Ma bil mogao jednu sezonu u Turskoj,osvojit ligu pa se opet vratit u PLVGS je napisao/la:Danny je **** masina u svakom segmentu fudbalske igre za Girouda![]()
Ovakav Arsenal hocu da gledam

Scezny jos jednom dokazuje svoje kvalitete koji za mene nikad nisu ni bili upitni

Ova grupa se mora proci,ali izgleda da cete opet na tezeg protivnika..

Lorde,preslišan si.
Inače jedino je još Titi postizao hat-trick u Ligi prvaka za nas.
A.F.C. Bournemouth!
može li neko postaviti snimak utakmice,nisam bio u prilici da gledam,hvala unaprijed
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
Samo da čestitam Begi i ali i ostalima. Bega je vjerovatno negdje zalomio i sad svršava na Welbecka 

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
http://livefootballvideo.com/fullmatch/ ... atasaray-2" onclick="window.open(this.href);return false;Orion87 je napisao/la:može li neko postaviti snimak utakmice,nisam bio u prilici da gledam,hvala unaprijed
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Tuzno brate, tuzno...rambo16 je napisao/la:
Lorde,preslišan si.
Inače jedino je još Titi postizao hat-trick u Ligi prvaka za nas.
Re: $: Arsenal
Da ne bi povreda Wenger bi opet izveo onaj sastav za petljanje lopte.
Ovo je formacija koju zelimo gledati sa 2 krila, okonji na 10-tki, jos da nam je normalan zadnji vezni.
Ovdje uvjek ista prica. Ako gubis nevaljas ako pobjedjujes ponovo nevaljas jer pobogu protivnik je prelos. Sada ce ispasti da je Galata najgora ekipa u Evropi.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ovo je formacija koju zelimo gledati sa 2 krila, okonji na 10-tki, jos da nam je normalan zadnji vezni.
Ovdje uvjek ista prica. Ako gubis nevaljas ako pobjedjujes ponovo nevaljas jer pobogu protivnik je prelos. Sada ce ispasti da je Galata najgora ekipa u Evropi.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Ko da gledam da ce i Alexis otpasti za Terek.
Cujem Welbinho bio dobar.

Cujem Welbinho bio dobar.

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Negdje citam da turci prave sranja na Emiratesu nece idu kazu policija intervenise? 

Carl Jenkinson je World Class!!!!
Koliko bolje igramo bez Wilshere-a i Artete
Osim Cazorle nema se ko zabit u neprijatelja,driblat samog sebe,vraćat loptu nazad
Izgubit ćemo od Chelsea svakako

Osim Cazorle nema se ko zabit u neprijatelja,driblat samog sebe,vraćat loptu nazad

Izgubit ćemo od Chelsea svakako
Nisam veceras gledao tekmu, nijednu.
Za Welbecka i Poljaka nije ni potrebno gledati, dovoljno je procitati sta su napravili.
Jos prije par godina se znalo da Poljak ima talenta ali nema inteligencije i mislim da zato nikada nece biti neka klasa, da ne kazem svjetska klasa, bilo bi previse u istoj recenici to spomenuti.
Za Welbecka mi je nenormalno drago i ako bi ikom u ovom momentu pozelio 3 gola to je on. Vec sam govorio, kretanje bez lopte i sa loptom mu je odlicno. Eto, veceras je bila i zavrsnica.
Povrede su izgleda urodile plodom.
J*bes trenera kojem se neko mora povrijediti da bi postavio tim kako treba.
Ako Ozila ne zacementira na 10 a Alexisa ostavi na klupi, treba preci na fizicki obracun sa budalom.
Za Welbecka i Poljaka nije ni potrebno gledati, dovoljno je procitati sta su napravili.
Jos prije par godina se znalo da Poljak ima talenta ali nema inteligencije i mislim da zato nikada nece biti neka klasa, da ne kazem svjetska klasa, bilo bi previse u istoj recenici to spomenuti.
Za Welbecka mi je nenormalno drago i ako bi ikom u ovom momentu pozelio 3 gola to je on. Vec sam govorio, kretanje bez lopte i sa loptom mu je odlicno. Eto, veceras je bila i zavrsnica.
Povrede su izgleda urodile plodom.

J*bes trenera kojem se neko mora povrijediti da bi postavio tim kako treba.
Ako Ozila ne zacementira na 10 a Alexisa ostavi na klupi, treba preci na fizicki obracun sa budalom.
on whether Alexis was injured…Greivis je napisao/la:Ko da gledam da ce i Alexis otpasti za Terek.![]()
He looks alright.
on Szczesny’s concentration levels…
We lost the ball, an unnecessary mistake in our own half, and after that it was a through ball. I saw him coming out and I thought he may have read the situation well. He tried to come out and was fraction late so he conceded the penalty. It can happen. I think the fact is that we’re more guilty of losing the ball in our own half - it can be dangerous and we didn’t defend too well on that front.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.