Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Nane17
Kontakt:

Re: Manchester United F.C.

Post Postao/la Nane17 » 31 avg 2014, 19:09

Ako ode u Real tek ce da zazali,on tamo jednostavno nema mjesta,kad nije imao Di Maria nece vala ni on,ali ako hoce nek je sa srecom.Zao mi je sto Kagawa nije dao znacajniju ulogu,izuzetno drag igrac,i nadam se da ce nastaviti u Dortmundu tamo gdje je stao prije 3 godine! Jos samo Younga,Cleverija i brazilskog dorata da nekome uvalimo i bit ce super! Evans ako se ne popravi drasticno milsim da je zreo za Watfforda!

MrParanoic
Kontakt:

Post Postao/la MrParanoic » 31 avg 2014, 19:25

Kakva posudba odma to prodat bas. Ide to na k....das im jgraca,poslje ti i as deficit u slucaju povrede nekog,a oni hladno sln sezone mogu da ga vrate,i ne otkupe

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 31 avg 2014, 19:34

Giggsy11 je napisao/la:Ne znam samo koji je pravi razlog Chicinog prelaska u Real? Cisto sumnjam da ce dole imati vecu minutazu nego ovdje...
Mozda osvoji koji trofej :mrgreen:
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 31 avg 2014, 19:53

Ne razumijem, kako to mislis ako Cica hoce? Ljudi su ponudili transfer/posudbu klub (Gaal i Ed) vjerovatno prihvatili i to je to. Nema on sta tu odlucivat i pravit se lud i reci, necu. Uostalom i njemu kao i vecini hispanjolaca je san da zaigra u Realu ili Barci. Samo se nadam da ipak nece otici jer smo pretanki u napadu (iako se moze igrati i sa 1 spic igracem) a ako ode nadam se opet da ce proraditi i da se vraca ;)
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 31 avg 2014, 19:56

U sezonu uci sa ovim napadom Welbeck/Rooney/RVP/Wilson je veliki rizik...
- Ed Woodward for Prime Minister !

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 31 avg 2014, 20:01

OnlyUnited je napisao/la:U sezonu uci sa ovim napadom Welbeck/Rooney/RVP/Wilson je veliki rizik...
Zasto?
Ja ti sad garantujem da Wilson nije nista losiji igrac od trenutnog Hernandeza,koji nicemu ne doprinosi igri,a i s obzirom koliko prilika stvaramo,nema ni sanse neke da radi ono sto najbolje zna,a to je da daje golove,cak mi je i draze sto Wilson bi mogao igrati vise nego on,jer ovaj je barem potencijal,jedan od vecih koje imamo..
Jedino sad ako je istina za RvPa da mora na operaciju i to,onda je to vec problem,ili ako Welbeck ode..
Jedino sto bi odlazak napadaca mogao fakat promijeniti formaciju na 433,gdje se igra s jednim pravim napadacem,jer je rizik igrati s formacijom od 2 napadaca,ako ih ukupno 3 provjerena imas,a 1 jako sklon povredama,a nije vise ni uopste mlad..

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 31 avg 2014, 20:05

Narin je napisao/la:
OnlyUnited je napisao/la:U sezonu uci sa ovim napadom Welbeck/Rooney/RVP/Wilson je veliki rizik...
Zasto?
Ja ti sad garantujem da Wilson nije nista losiji igrac od trenutnog Hernandeza,koji nicemu ne doprinosi igri,a i s obzirom koliko prilika stvaramo,nema ni sanse neke da radi ono sto najbolje zna,a to je da daje golove,cak mi je i draze sto Wilson bi mogao igrati vise nego on,jer ovaj je barem potencijal,jedan od vecih koje imamo..
Jedino sad ako je istina za RvPa da mora na operaciju i to,onda je to vec problem,ili ako Welbeck ode..
Jedino sto bi odlazak napadaca mogao fakat promijeniti formaciju na 433,gdje se igra s jednim pravim napadacem,jer je rizik igrati s formacijom od 2 napadaca,ako ih ukupno 3 provjerena imas,a 1 jako sklon povredama..
Chicarito nije neko ko ce potezom rijesiti utakmicu. Naprosto timski igrac, koji ce zabiti ako se ukaze prilika, rutinski. Moze se reci da samo to i zna. RVP sklon povredama. Osloniti se na Wislona, je veliki rizik, naprosto moze pregorit. U slucaju da Chica ode, Welbeck mora ostati. Ima tu jos kombinacija, npr. Powel moze igrati poluspica, Lingard takodjer, al sve je to tanko..

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 31 avg 2014, 20:27

Sretno Shinji. :salut:

Puno sam očekiv'o od njega, ali nije išlo, jbg. Valjda u Dortmundu nastavi tamo gdje je stao prošli put. U Unitedu jednostavno nije išlo zbog raznoraznih okolnosti.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 31 avg 2014, 20:31

slika

:lol:

Nitro
Kontakt:

Post Postao/la Nitro » 31 avg 2014, 20:52

[youtube][/youtube]

Sretno Samuraju. :salut: Drugi gol je posebno impresivan. :bow:
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 31 avg 2014, 20:53

Evo Angelo Henriquez zabi Hajduku
100% sportski i krajnje opušten potpis

LvG
Kontakt:

Post Postao/la LvG » 31 avg 2014, 22:11

Evo debelog Luke Shawa

slika

sagnite se neznalice!

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 31 avg 2014, 22:13

Nekih 8 kg viska neko rece.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !

eldo
Kontakt:

Post Postao/la eldo » 31 avg 2014, 22:26

sta cu se ovo portali raspitali, chica u real, velback u totenham, a falcao u united..... :D :D :D

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 31 avg 2014, 22:29

eldo je napisao/la:sta cu se ovo portali raspitali, chica u real, velback u totenham, a falcao u united..... :D :D :D
Ma ništa, Mendes malo podiže cijenu Tigreu, koji inače ide u Arsenal ili City (jer Negredo ode u Valenciu).
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 31 avg 2014, 22:31

eldo je napisao/la:sta cu se ovo portali raspitali, chica u real, velback u totenham, a falcao u united..... :D :D :D
Kad bi Ed dovodio Falcaoa mislim da bi transfer bio izmedju 120 i 150 milki, Berbatov bi ga naguzio u pregovorima. :mrgreen: Naravno, od toga nema nista.

Shaw je uvijek bio jace gradje, tako da su me fkt zacudile price kako je debeo ali ova slika to sve pobija + ga je LvG pohvalio kao igraca koji izuzetno dobro trenira i izvrsava sve zadane obaveze jako kvalitetno.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 31 avg 2014, 22:34

Da je meni biti gradjen ko Shaw,pa makar mi svi govorili da sam ko krmak.. :bow:
Momak samo malo jače nabijen,ne vidim nikakav problem kod njega,vidjelo se i na pripremama kako prolazi i kako je brz,bolje nego da ga svi ko krusku otresaju,kao Younga..

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 31 avg 2014, 22:34

rio_Ferdy88 je napisao/la:
Ma ništa, Mendes malo podiže cijenu Tigreu, koji inače ide u Arsenal ili City (jer Negredo ode u Valenciu).
Slaba je vajda da ce on u Arsenal,nama izgleda moze samo Nikola Zigic doci dok je Wengera na klupi :mrgreen:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 31 avg 2014, 23:05

i eto radamela kod vas :D

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 31 avg 2014, 23:07

zgmiky je napisao/la:i eto radamela kod vas :D
Ne kod nas, već kod komšija :)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 0 gostiju.