Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Janjicar
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la Janjicar » 11 nov 2013, 23:04

hajro je napisao/la:
bevanda4 je napisao/la:waites - chisnall 2 @1,80
hamilton - thornton 1 @1,70

Ukupna kvota: 3,0600

Ne znam koja je priča iza prvog para. Za waitesa nikad čuo, a na Chisnalla kvota 1,80!?!? Ili je greška kladione ili se nešto desilo Chizzyu, pošto sam ga gledao prije tjedan dana, igrao je atomski pikado! Ovo bi trebalo uć bez problema, al nemojte se polakomit, pa ići na veći ulog. Sumnjiva je kvota.

Drugi par dosta izjednačen, tu uvijek bude spektakla, al nekako više vjerujem Hammeru. Uporan je i ne predaje se nikad, dok je Thorn kontrast tome. Ako ga ne krene, nema šanse da izvuče bod protiv Hamiltona. Najbolji bet na ovaj meč bio bi over legova, pošto očekujem da će bit papreno i teško će netko do brejka budu li oboje igrali kako znaju. Inače, overa ima u bet365, pa tamo uplatite..

Bezveze mi je ponuda, može bit dosta iznenađenja, nema laganih parova kako igrači idu dalje, al zato ću uplatit umjeren ulog, preporučam i vama isto.. A ako želite odigrat još nešto čisto da bude zanimljivije - može se pokušat sa kingom (2,50) i newtonom (2,20)..

GL!
To majstore. Jest da me je Hamilton oznojio ali je proso..To je najvaznije
Drug malo provjeri prvi par opet :)
5:1 je pobijedio kec :)

mrkimedjed
Kontakt:

Post Postao/la mrkimedjed » 11 nov 2013, 23:04

Charlotte - Atlanta 1 ( nije Charlotte vise kanta za izivljavanja, malo su kao bolji ove godine, Atlanta prodala Smitha i nije to neka ekipa, tako da mislim da ce ih domacini dobiti)
K. Walker 17,5 over ( odlicno igra ove godine, ako hoce pobjediti on mora dobro odigrati)
Chicago - Cleveland 93,5 zbroj koseva prvo poluvrijeme ( cini mi se malom granicom )
Zanimljiv ce biti duel Irvinga i Rosea. Nisu poceli sezonu kako treba, Rose pogotovo. Hajde njemu je opravdano, ozljeda ovo ono, al Irving nikako da krene. Mislim da ce veceras truditi se da odigra dobru partiju protiv Rosea. Na Rosea mala granica skroz, 17,5, ne sjecam se kad je bilo tako nisko i grihota je ne uzeti ga :lol:
PS. slobodno odigrajte sve ovo, ja nista nisam stigao uplatiti tako da ce vjerovatno proci

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 11 nov 2013, 23:08

mrkimedjed je napisao/la:Charlotte - Atlanta 1 ( nije Charlotte vise kanta za izivljavanja, malo su kao bolji ove godine, Atlanta prodala Smitha i nije to neka ekipa, tako da mislim da ce ih domacini dobiti)
K. Walker 17,5 over ( odlicno igra ove godine, ako hoce pobjediti on mora dobro odigrati)
Chicago - Cleveland 93,5 zbroj koseva prvo poluvrijeme ( cini mi se malom granicom )
Zanimljiv ce biti duel Irvinga i Rosea. Nisu poceli sezonu kako treba, Rose pogotovo. Hajde njemu je opravdano, ozljeda ovo ono, al Irving nikako da krene. Mislim da ce veceras truditi se da odigra dobru partiju protiv Rosea. Na Rosea mala granica skroz, 17,5, ne sjecam se kad je bilo tako nisko i grihota je ne uzeti ga :lol:
PS. slobodno odigrajte sve ovo, ja nista nisam stigao uplatiti tako da ce vjerovatno proci

:lol: :lol: :lol:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

mrkimedjed
Kontakt:

Post Postao/la mrkimedjed » 11 nov 2013, 23:12

Sabinho je napisao/la:
mrkimedjed je napisao/la:Charlotte - Atlanta 1 ( nije Charlotte vise kanta za izivljavanja, malo su kao bolji ove godine, Atlanta prodala Smitha i nije to neka ekipa, tako da mislim da ce ih domacini dobiti)

Uvijek bude tako, kontam nesto odigrati i odi tamo, odi ovamo i ne stignem uplatiti. Navecer sjedim i pratim utakmice a ono lagaano prolazi sve :lol:

hajro
Kontakt:

Post Postao/la hajro » 11 nov 2013, 23:14

Drug malo provjeri prvi par opet :)
5:1 je pobijedio kec :)[/quote]

**** stara covjeka. Ja odigro oba keca nisam ni vidio uglavnom sam proso.
Bolje biti pijan, nego star - provjereno više puta

Janjicar
Kontakt:

Post Postao/la Janjicar » 11 nov 2013, 23:16

hajro je napisao/la:
Janjicar je napisao/la:Drug malo provjeri prvi par opet :)
5:1 je pobijedio kec :)
**** stara covjeka. Ja odigro oba keca nisam ni vidio uglavnom sam proso.

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 11 nov 2013, 23:24

i dalje uhodavanje u ovu sezonu...nikakav ozbiljan ulog...

K.Walker over 17,5
Z.Randolph under 15,5
N.Vucevic over 13,5
D.Howard over 17,5
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 11 nov 2013, 23:29

dr.van nostrand je napisao/la:i dalje uhodavanje u ovu sezonu...nikakav ozbiljan ulog...

K.Walker over 17,5
Z.Randolph under 15,5
N.Vucevic over 13,5
D.Howard over 17,5
Ovu dvojicu i ja odigrah, s tim da sam se ja odlučio da Gasola odigram under. Pravo je slab ove sezone. Kvota na ta tri para je 6.34. :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Believe
Kontakt:

Post Postao/la Believe » 11 nov 2013, 23:38

Evo i moja dva tiketa za NBA :D danas odigrao nešto rekreativno i padoh na Nadala,igrao čistu 2,a on bez ispaljenog metka :? čekao bi Indianu i Lanus kečeve.

Horford 18+
Parker 21+
Hayward under 18.5
Monroe 17+
Peković under 13.5

21,67

Indiana-Memphis s.p. 1 1.50
Gay 19+
Turner under 21.5
Afflalo under 19.5
Rose 18+

17,57

Sretno svima,valjda bude uspješna NBA noć :D
You'll never walk alone.

Kurbla

Post Postao/la Kurbla » 11 nov 2013, 23:43

Philadelphia - SA manje od 204,5 @1,85
T.Parker manje od 20,5 @1,85
Harden vise od 24,5 @1,85
L.Deng vise od 14,5 @1,85
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Believe
Kontakt:

Post Postao/la Believe » 11 nov 2013, 23:53

ElLoco,Lloris,ajdee :)
You'll never walk alone.

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 11 nov 2013, 23:54

Believe je napisao/la:Evo i moja dva tiketa za NBA :D danas odigrao nešto rekreativno i padoh na Nadala,igrao čistu 2,a on bez ispaljenog metka :? čekao bi Indianu i Lanus kečeve.
Zar je moglo x2? :? :mrgreen:

Believe
Kontakt:

Post Postao/la Believe » 11 nov 2013, 23:58

Ma nije,nego će možda ljudi misliti da sam igrao kontrahendikep,više gemova ili tako nešto :P
You'll never walk alone.

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 12 nov 2013, 00:08

sarajevo81 je napisao/la:
bevanda4 je napisao/la:tečaj na lugano pao sa 7 na 3,50..

ja sam odigrao 1/2 na kvoti 35.

po svemu sudeći gol lugana na 1,30 bi trebao biti banka dana..

Sretno ako tko šta uzme :)
ja odigrao 1p2 4,90 i naravno doslo :)
neka brate, drago mi je da si uzeo :) nadam se da je još tko bio pametan pa odigrao lugano, ja se zayebavao sa prijelazima :(
U desetom selu živi Antuntun!

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 12 nov 2013, 00:11

bevanda4 je napisao/la:waites - chisnall 2 @1,80
hamilton - thornton 1 @1,70

Ukupna kvota: 3,0600

Ne znam koja je priča iza prvog para. Za waitesa nikad čuo, a na Chisnalla kvota 1,80!?!? Ili je greška kladione ili se nešto desilo Chizzyu, pošto sam ga gledao prije tjedan dana, igrao je atomski pikado! Ovo bi trebalo uć bez problema, al nemojte se polakomit, pa ići na veći ulog. Sumnjiva je kvota.

Drugi par dosta izjednačen, tu uvijek bude spektakla, al nekako više vjerujem Hammeru. Uporan je i ne predaje se nikad, dok je Thorn kontrast tome. Ako ga ne krene, nema šanse da izvuče bod protiv Hamiltona. Najbolji bet na ovaj meč bio bi over legova, pošto očekujem da će bit papreno i teško će netko do brejka budu li oboje igrali kako znaju. Inače, overa ima u bet365, pa tamo uplatite..

Bezveze mi je ponuda, može bit dosta iznenađenja, nema laganih parova kako igrači idu dalje, al zato ću uplatit umjeren ulog, preporučam i vama isto.. A ako želite odigrat još nešto čisto da bude zanimljivije - može se pokušat sa kingom (2,50) i newtonom (2,20)..

GL!
haha, brate hajro, žešće si me zazelenio gore.. Nadam se da ti je oklada ipak bila prolazna, iako si krivo vidio prvi par.

šteta za chisnalla, ne znam što je u pitanju, al nisu čista posla. Ipak sam trebao malo pronjuškati prije uplate, jer mi je stvarno smrdila onolika kvota, al što je tu je..

Za hamiltona, kao što sam i očekivao - teško.. ali prolazno. Usput, ušao je i over legova, ako je tko igrao.

Iznenađenja king i newton prošla, dosta lijepe kvote, nadam se da je tko uzeo ;)
U desetom selu živi Antuntun!

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 12 nov 2013, 00:12

Kevin Martin 21,5 OVER 1.85

Minnesota je sinoc imala lagan mec protiv Lakersa, Martin je postigao 27 poena od cega cak 16 u 1 cetvrtini uz 23 uzeta suta. Nocas imaju tesko gostovanje kod Clippersa koji su favoriti u tom mecu, Martin bi uz Love morao odigrati mec kao i sinoc ako zele da ostvare pozitivan rezultat, cuvace ga Reddick koji je los odbranbeni igrac i ako utakmica bude u nekoj neizvjesnosti Martin bi trebao preci ovu granicu jer je u odlicnoj formi, gdje je u 7 utakmica cak 6 puta isao preko ove granice

Aldridge 22,5 OVER 1.85

Aldridge je glavni igrac Portlanda, na prosjeku je od 23,3 poena i u dosadasnjih 6 meceva nije isao ispod 20 poena. Nocas igraju kuci protiv Detroita, bit ce to tezak mec za njih, ocekujem Aldridga u igri blizu 40 minuta, i naravno na njegovih 20+ suteva koje ispuca skoro svaki mec, cuvace ga Monroe koji je dobar odbranbeni igrac ali ako Portland zeli do pobjede Aldridge bi morao biti na svom nivou oko 25 poena

Houston - Toronto 202,5
OVER 1.90

Domacini koji igraju veoma efikasnu kosarku docekuju Toronto koji je slicna ekipa kao i Houston, ponudjena granica me je iskreno iznenadila jer na mecevima ovih ekipa je znalo biti i po 215-220 poena, granica nije velika ocekujem brzu kosarku sa puno suteva za tri poena i velike su sanse da ovaj mec sto se tice poena ode u OVER

Ty Lawson 20,5 OVER 1.85

Denver gostuje najlosijoj ekipi trenutno u ligi Utah 0-7 omjer, domacini ce sigurno zapeti i zeljeti da ostvare prvu pobjedu u sezoni, samim tim Denveru u ovom mecu nece biti lako, ocekujem neizvjesnu utakmicu u kojoj bi Lawson kao glavni igrac ekipe prosjek 22,3 poena mogao da predje ovu granicu, do sad ga sut nije toliko sluzio a odlican je suter za tri poena, u do sad 5 odigranih meceva Lawson je tri puta isao preko ove granice i do sad nije isao ispod 20 poena u mecu

Philadelphia - San Antonio
2 1.35

Jednostavno gosti su veliki favoriti, iskusnija ekipa sa igracima kao sto su Duncan, Parker, Ginobili ili Bellineli ne bi trebala imati problema u ovom mecu, SAS su sinoc razbili New York u gostima 31 razlike, glavni igraci su odmarali dosta u tom mecu i sigurno su spremni da ostvare jos jednu pobjedu

Na drugom tiketu:

Portland - Detroit 1
LA Clippersi - Minnesota 1
Rose 18,5 OVER
Griffin 20,5 OVER
Hayward 18,5 OVER
Walker 17,5 OVER
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 12 nov 2013, 00:42

Nakon analize koja je trajala 17 minuta, tiket izgleda ovako :

Charlotte under ( 96,5 )
Memphis under ( 88,5 )
Horford over ( 17,5 )
Vucevic over ( 14,5 )
Irving under ( 20,5 )
DeRozan over ( 17,5 )

Puno parova pa ce biti ljepse pratiti play-by-play.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

ArthurBishop
Kontakt:

Post Postao/la ArthurBishop » 12 nov 2013, 00:52

Ruža 17,5 preko

Jednostavno sam se zainatio na njega i tako će biti do juna. Uostalom, na ovoj margini ga moram uzet', pa bez ruke igrao.

Rubio 9,5 ispod

Igrač bez šuta ne može igrati ozbiljnu košarku. Rubio to čini sa izvanrednim ostalim karakteristikama. Očekujem ga ispod 10p, a sa nekih 10+ asista.

Celtics kp1 1,65

Kelti dobro igraju s obzirom da tankiraju ovu sezonu. :lol:
Orlando ok ekipa, al' mislim da Green i društvo ovo uzimaju.
Željezničar za život cijeli!

ElLoco7
Kontakt:

Post Postao/la ElLoco7 » 12 nov 2013, 01:33

Jbg ja zaboravih postavit prije. Odigrao sam:

Listic 1

Rose 18,5 over
Gay 17,5 over
Howard 17,5 over

Listic 2

Rose 18,5 over
Monroe 15,5 over
Aldridge 21,5 over
Hayward 17,5 over

Listic 3

Green 17,5 over
Deng 14,5 over
Kanter 15,5 over
Martin 21,5 over

Valjda bude sta. Sretno ostalima. :-)
*La Roma non si tifa, si AMA!*

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 12 nov 2013, 04:29

masteRofPoker je napisao/la:Nakon analize koja je trajala 17 minuta, tiket izgleda ovako :

Charlotte under ( 96,5 )
Memphis under ( 88,5 )
Horford over ( 17,5 )
Vucevic over ( 14,5 )
Irving under ( 20,5 )
DeRozan over ( 17,5 )

Puno parova pa ce biti ljepse pratiti play-by-play.
94
79
24
15
16
19+

Kako lijepa noc,vrijedilo je biti budan.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.