Drug malo provjeri prvi par opethajro je napisao/la:To majstore. Jest da me je Hamilton oznojio ali je proso..To je najvaznijebevanda4 je napisao/la:waites - chisnall 2 @1,80
hamilton - thornton 1 @1,70
Ukupna kvota: 3,0600
Ne znam koja je priča iza prvog para. Za waitesa nikad čuo, a na Chisnalla kvota 1,80!?!? Ili je greška kladione ili se nešto desilo Chizzyu, pošto sam ga gledao prije tjedan dana, igrao je atomski pikado! Ovo bi trebalo uć bez problema, al nemojte se polakomit, pa ići na veći ulog. Sumnjiva je kvota.
Drugi par dosta izjednačen, tu uvijek bude spektakla, al nekako više vjerujem Hammeru. Uporan je i ne predaje se nikad, dok je Thorn kontrast tome. Ako ga ne krene, nema šanse da izvuče bod protiv Hamiltona. Najbolji bet na ovaj meč bio bi over legova, pošto očekujem da će bit papreno i teško će netko do brejka budu li oboje igrali kako znaju. Inače, overa ima u bet365, pa tamo uplatite..
Bezveze mi je ponuda, može bit dosta iznenađenja, nema laganih parova kako igrači idu dalje, al zato ću uplatit umjeren ulog, preporučam i vama isto.. A ako želite odigrat još nešto čisto da bude zanimljivije - može se pokušat sa kingom (2,50) i newtonom (2,20)..
GL!

5:1 je pobijedio kec