Šta misliš Široki-Partizan over 141.5 ?zgmiky je napisao/la:Hapoel Galil Gilboa-Hapoel Tel Aviv over 153.5 1.85
Nanterre-Le Mans over 146.5 1.85
danas samo lagano jedan double, ne sviđaju mi se parovi i nemam neki dobar osjećaj ali eto da se isparti na manji ulog
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
-
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
mislim široki under 68.5, mogao bi i meč u under samo kod je mene 143.5 nije mala razlikamarioo8888 je napisao/la:Šta misliš Široki-Partizan over 141.5 ?zgmiky je napisao/la:Hapoel Galil Gilboa-Hapoel Tel Aviv over 153.5 1.85
danas samo lagano jedan double, ne sviđaju mi se parovi i nemam neki dobar osjećaj ali eto da se isparti na manji ulog

-
- Kontakt:
Gotovo je sad već sam odigraozgmiky je napisao/la:mislim široki under 68.5, mogao bi i meč u under samo kod je mene 143.5 nije mala razlikamarioo8888 je napisao/la:Šta misliš Široki-Partizan over 141.5 ?zgmiky je napisao/la:Hapoel Galil Gilboa-Hapoel Tel Aviv over 153.5 1.85

waites - chisnall 2 @1,80
hamilton - thornton 1 @1,70
Ukupna kvota: 3,0600
Ne znam koja je priča iza prvog para. Za waitesa nikad čuo, a na Chisnalla kvota 1,80!?!? Ili je greška kladione ili se nešto desilo Chizzyu, pošto sam ga gledao prije tjedan dana, igrao je atomski pikado! Ovo bi trebalo uć bez problema, al nemojte se polakomit, pa ići na veći ulog. Sumnjiva je kvota.
Drugi par dosta izjednačen, tu uvijek bude spektakla, al nekako više vjerujem Hammeru. Uporan je i ne predaje se nikad, dok je Thorn kontrast tome. Ako ga ne krene, nema šanse da izvuče bod protiv Hamiltona. Najbolji bet na ovaj meč bio bi over legova, pošto očekujem da će bit papreno i teško će netko do brejka budu li oboje igrali kako znaju. Inače, overa ima u bet365, pa tamo uplatite..
Bezveze mi je ponuda, može bit dosta iznenađenja, nema laganih parova kako igrači idu dalje, al zato ću uplatit umjeren ulog, preporučam i vama isto.. A ako želite odigrat još nešto čisto da bude zanimljivije - može se pokušat sa kingom (2,50) i newtonom (2,20)..
GL!
Ne znam koja je priča iza prvog para. Za waitesa nikad čuo, a na Chisnalla kvota 1,80!?!? Ili je greška kladione ili se nešto desilo Chizzyu, pošto sam ga gledao prije tjedan dana, igrao je atomski pikado! Ovo bi trebalo uć bez problema, al nemojte se polakomit, pa ići na veći ulog. Sumnjiva je kvota.
Drugi par dosta izjednačen, tu uvijek bude spektakla, al nekako više vjerujem Hammeru. Uporan je i ne predaje se nikad, dok je Thorn kontrast tome. Ako ga ne krene, nema šanse da izvuče bod protiv Hamiltona. Najbolji bet na ovaj meč bio bi over legova, pošto očekujem da će bit papreno i teško će netko do brejka budu li oboje igrali kako znaju. Inače, overa ima u bet365, pa tamo uplatite..
Bezveze mi je ponuda, može bit dosta iznenađenja, nema laganih parova kako igrači idu dalje, al zato ću uplatit umjeren ulog, preporučam i vama isto.. A ako želite odigrat još nešto čisto da bude zanimljivije - može se pokušat sa kingom (2,50) i newtonom (2,20)..
GL!
U desetom selu živi Antuntun!
Al Horford 18+
R.Gay 19+
Houston-Toronto 202+
N.Vučević 15+
Ty Lawson 21+
21,67
Niort-Lens 2
Jong Ajax-De Graafschap 2
Wil-Lugano 4+
N.Đoković-Nadal rez 2:1
36,99
Wil-Lugano 2/1
Široki-Partizan (-6,5) 1
De Graafschap/gol
57,44
R.Gay 19+
Houston-Toronto 202+
N.Vučević 15+
Ty Lawson 21+
21,67
Niort-Lens 2
Jong Ajax-De Graafschap 2
Wil-Lugano 4+
N.Đoković-Nadal rez 2:1
36,99
Wil-Lugano 2/1
Široki-Partizan (-6,5) 1
De Graafschap/gol
57,44
I hated every minute of training, but I said, 'Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.
- EmirSioux89
- Kontakt:
OlimpijakosEmirSioux89 je napisao/la:
Moj za danas, prepisano sa foruma.Sretno svima..

Manchester United!
-
- Kontakt:
valjda ste dobre pare uplatiliWilly je napisao/la:Čim smo je nas dvojica odigrali nema tu sreće.edoox je napisao/la:b**365 ovaj prelaz daje po kvoti 19. Nesto mi se čini kao da su je spustili.lucif3R666 je napisao/la:evo vam info iz 2/1 will -lugano , neke su kladionice blokirale pa pozurite , pozdrav
Ispratio

Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
-
- Kontakt:
ja odigrao 1p2 4,90 i naravno doslobevanda4 je napisao/la:tečaj na lugano pao sa 7 na 3,50..
ja sam odigrao 1/2 na kvoti 35.
po svemu sudeći gol lugana na 1,30 bi trebao biti banka dana..
Sretno ako tko šta uzme

drei euro..ali ako ovi zabiju 2 gola, bez obzira na sve, okanit cu kladare..pa nisam čaču dojio.lucif3R666 je napisao/la: valjda ste dobre pare uplatili
NBA
Kemba over
Rose over
Harden over
- inacefindecko
- Kontakt:
to braćo brajan, prskajte po meni i mom novcaniku..
DA BOG DA ZAVRŠILI KARIJERE!
BeastZE je napisao/la:Gussing-Oberwart (-150,5+) Over @ 1,85
Premier jos drzi kvotu 1,85 , u Sportplusu je kvota vec pala na 1,50 , a u Bet live-u 1,60 .
Sretno !
❶❾❽❽
-
- Kontakt:
inacefindecko je napisao/la:to braćo brajan, prskajte po meni i mom novcaniku..

Bosno moja, cija li si sada boli li te danas vise nego prije tko to misli da te ima
da sa tobom vlada njega povijest nista naucila nije
Jucer svetinja, danas raspeta Bosna ponosna, ranjena
da sa tobom vlada njega povijest nista naucila nije
Jucer svetinja, danas raspeta Bosna ponosna, ranjena
[quote="Kardelj"][quote="hajro"]Turska kosarka
Turk Telekom - Galatasaray(-9,5) 1
1.85
Jednostavno:
Turk Telekom 70-64 Galatasaray
Turk Telekom - Galatasaray(-9,5) 1
1.85
Jednostavno:
Turk Telekom 70-64 Galatasaray
Bolje biti pijan, nego star - provjereno više puta
Kod Houstona se nekolicina igrača požalila na simtpome gripe - Jeremy Lin, Dwight Howard, Greg Smith i Francisco Garcia a James Harden osim gripe ima i natečeno lijevo stopalo od utakmice u subotu koju je odigrao unatoč boli ali je izjavio da mu je noga utrnula i da se teško kretao. Nije poznato hoće li netko od njih propustiti utakmicu. Omri Caspi je istegnuo ligamente koljena na treningu u nedjelju ali bi mogao zaigrati. Chandler Parsons se žalio na zatezanje u ledjima i znat će je li spreman tek na zagrijavanju pred utakmicu.
Kod Toronta Kyle Lowry je propustio drugo poluvrijeme utakmice u subotu zbog istegnuća koljena i nije 100% zdrav ali će igrati večeras.
Kod Toronta Kyle Lowry je propustio drugo poluvrijeme utakmice u subotu zbog istegnuća koljena i nije 100% zdrav ali će igrati večeras.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
milanist je napisao/la:ST.PAULI-COTTBUS (d/n) 2 @1.90
LOK.PLOVDIV-CHERNO MORE (d/n) 2 @1.80
prosla oba lagano, valjda je neko i ispratio

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
-
- Kontakt:
Najeo sam se govana ova zadnja 3 dana na kladionici ko nikad
za Večeras double nadam se da će proć ozbiljno sam se primako dnu
Randolph over 14.5
Bradley over 12.5
Kvota 3.42
Ulog 30 Dobitak 102
za Večeras double nadam se da će proć ozbiljno sam se primako dnu
Randolph over 14.5
Bradley over 12.5
Kvota 3.42
Ulog 30 Dobitak 102
čekam D.HOWARD preko 17 za 70 KM da li se graditi ,savjet
Ja mislim da ce silovati Valanciunasaplavi100 je napisao/la:čekam D.HOWARD preko 17 za 70 KM da li se graditi ,savjet

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Moj nocni tiket:
Lanus-Arsenal oba daju 1,9
K.Walker preko 17,5 1,85
R.Gay preko 18,5 1,85
L.Aldridge preko 21,5 1,85
Phila-San Antonio(-6,5) 1 1,85
Na marku 22,26km.
Lanus-Arsenal oba daju 1,9
K.Walker preko 17,5 1,85
R.Gay preko 18,5 1,85
L.Aldridge preko 21,5 1,85
Phila-San Antonio(-6,5) 1 1,85
Na marku 22,26km.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
To majstore. Jest da me je Hamilton oznojio ali je proso..To je najvaznijebevanda4 je napisao/la:waites - chisnall 2 @1,80
GL!
Bolje biti pijan, nego star - provjereno više puta
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.