FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- badblueboylivno
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Drago mi je da se krenulo sa stadionom
, samo, kao ljubitelj nogometnih stadiona, nikako ne mogu prežaliti ovu atletsku stazu.

Hayley <3
Je li ko danas prolazio pored stadiona,radi li se sta osim onog jednog bagera
- Beduin
- Kontakt:
Da malo vidimo sa koliko se pobjeda-nerijesenih-izgubljenih utakmica osvajala nasa liga:
2014/15 Sarajevo 19-9-2
2013/14 Zrinjski 18-7-5
2012/13 Zeljeznirac 20-6-4
2011/12 Zeljeznicar 22-5-3
2010/11 Borac 19-7-4
2009/10 Zeljeznicar 18-7-5
2008/09 Zrinjski 18-3-9
2007/08 Modrica 18-1-11
Obzirom da posljednjih godina nije cudo pobijediti u gostima, vec sasvim realna opcija kao i u svim drugim ligama, mi maksimalno jos 2 utakmice smijemo izgubiti, bice tu i nekih nerijesenih rezultata (mi vec imamo 4 nerijesene i 2 izgubljene tekme). Sa jos jednom izgubljenom i 3 nerijesene utkmice mislim da bismo mogli do titule. Mozda cak i 2 izgubljene i 2 nerijesene.
2014/15 Sarajevo 19-9-2
2013/14 Zrinjski 18-7-5
2012/13 Zeljeznirac 20-6-4
2011/12 Zeljeznicar 22-5-3
2010/11 Borac 19-7-4
2009/10 Zeljeznicar 18-7-5
2008/09 Zrinjski 18-3-9
2007/08 Modrica 18-1-11
Obzirom da posljednjih godina nije cudo pobijediti u gostima, vec sasvim realna opcija kao i u svim drugim ligama, mi maksimalno jos 2 utakmice smijemo izgubiti, bice tu i nekih nerijesenih rezultata (mi vec imamo 4 nerijesene i 2 izgubljene tekme). Sa jos jednom izgubljenom i 3 nerijesene utkmice mislim da bismo mogli do titule. Mozda cak i 2 izgubljene i 2 nerijesene.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ovo je pogled sa "juga" jer će na "sjeveru" biti dva platoa za ulaz, jer prostor ne dozvoljava jednodijeni .I sad ,kad pogledaš plato za ulaz na "sjever" vidiš da je došao ,dokle je mogao jer se tribina dodiruje sa putem koji prolazi pored nje.Na budućoj južnoj tribini ima prostora za jedan cjeloviti ulazni plato. Dakle ovo je pogled sa budućeg "juga"i lijevo je zapadna a desno istočna tribina.Chinaglia je napisao/la:zar to nije istočna tribina, tako rekoše ovdje

Vidiš da samo istok ima prostor za ovolike stepenice ,to jest ulazni plato.

Primjećuješ na spoju "sjevera "i "zapada" onaj ispust za zaletište na stazi od 100 m.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 22 dec 2015, 16:56, ukupno mijenjano 4 puta.
Ja volim FK Tuzla City
Ovo je ipak pogled sa sjevera ako gledamo tartan stazu, jer se ne vidi tamo onaj uvuceni dio sjevera zbog starta na tartan stazi, ako me razumijessloboda72 je napisao/la:Ovo je pogled sa "juga" jer će na "sjeveru" biti dva platoa za ulaz, jer prostor ne dozvoljava jednodijeni .I sad ,kad pogledaš plato za ulaz na "sjever" vidiš da je došao ,dokle je mogao jer se tribina dodiruje sa putem koji prolazi pored nje.Na budućoj južnoj tribini ima prostora za jedan cjeloviti ulazni plato. Dakle ovo je pogled sa budućeg "juga"i lijevo je zapadna a desno istočna tribina.Chinaglia je napisao/la:zar to nije istočna tribina, tako rekoše ovdje

Vidis na ovoj slici dole desno, zato ce zapad i imat ova dva kraca dijela na krajevima tribine.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
[quote="klasik"][quote="sloboda72"]
Evo pogledaj moju drugu sliku i vidjećeš.
Evo pogledaj moju drugu sliku i vidjećeš.
Ja volim FK Tuzla City
Nije bas ova maketa stadiona najbolje jasna, ono radi cega vecina misli da je ovo sto je sloboda72 postavio slika sa sjeverne tribine je dio atletske staze za trku na 100m koji je malo "urezan" u sjevernu tribini, sto se vidi na slici sto je klasik upravo postavio, a primjeti se i na prvom sektoru trenutne sjeverne tribine da je jedan dio "urezan". Tako da ce onda sjever i istok biti spojeni, a ulaz ce se nalaziti izmedju juga i zapada.
Jedan grad, jedna ljubav!
- Beduin
- Kontakt:
Po ovoj fotografiji sto si postavio kako god ispratis spajanje Sjevera i Zapada, ode tartan staza, ne kontam ovo nikako, kako ce izmajmunisati to.Gifron je napisao/la:Nije bas ova maketa stadiona najbolje jasna, ono radi cega vecina misli da je ovo sto je sloboda72 postavio slika sa sjeverne tribine je dio atletske staze za trku na 100m koji je malo "urezan" u sjevernu tribini, sto se vidi na slici sto je klasik upravo postavio, a primjeti se i na prvom sektoru trenutne sjeverne tribine da je jedan dio "urezan". Tako da ce onda sjever i istok biti spojeni, a ulaz ce se nalaziti izmedju juga i zapada.
075 ❤
075 ❤
Kad sam prije skoro godinu pisao da je za Solinasa ovaj forum jednostavno previše, prvi si ga ti branio. U fazonu šta fali, zaebancija, razbibriga itd itd. U međuvremenu lik popucao po svim šavovima.
Ne znam gdje ste vi odrastali i furke pokupili, ali ovo što vi lupate nema veze s vezom. Retardirano do zla boga.[/quote]
Ma nisam ga branio, vec sam govorio da se samo zezalo na onoj temi u kojoj sam doskora i ja ucestvovao, kad su pojedinci poceli javno psovati porodicu i vrijedjati ja sam se povukao i sve bih dao da njih par vidim uzivo.
Al fakat ni ja ne razumijem kako se neki toliko opuste, ali hajd'...
hajmo napraviti druzenje kakvo forumasa

Ne znam gdje ste vi odrastali i furke pokupili, ali ovo što vi lupate nema veze s vezom. Retardirano do zla boga.[/quote]
Ma nisam ga branio, vec sam govorio da se samo zezalo na onoj temi u kojoj sam doskora i ja ucestvovao, kad su pojedinci poceli javno psovati porodicu i vrijedjati ja sam se povukao i sve bih dao da njih par vidim uzivo.

1919 <3
Nece smjeti niko zbog tebe brate, zaprijetio si većini s našeg foruma 

Prošao sam ja. Iskopao bager veliku rupetinu. Vidio sam neku kamaruTuzlaado je napisao/la:Je li ko danas prolazio pored stadiona,radi li se sta osim onog jednog bagera

- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Bice tribina top, kao i cijeli stadion , ne sikirajte se...
-
- Kontakt:
Pa zbog toga to on I predlazeCoraco je napisao/la:Nece smjeti niko zbog tebe brate, zaprijetio si većini s našeg foruma

- Beduin
- Kontakt:
Ma nisam ga branio, vec sam govorio da se samo zezalo na onoj temi u kojoj sam doskora i ja ucestvovao, kad su pojedinci poceli javno psovati porodicu i vrijedjati ja sam se povukao i sve bih dao da njih par vidim uzivo.panini je napisao/la:Kad sam prije skoro godinu pisao da je za Solinasa ovaj forum jednostavno previše, prvi si ga ti branio. U fazonu šta fali, zaebancija, razbibriga itd itd. U međuvremenu lik popucao po svim šavovima.
Ne znam gdje ste vi odrastali i furke pokupili, ali ovo što vi lupate nema veze s vezom. Retardirano do zla boga.

I ja sam za to.

Krajem januara sam dole pa eto ko je za da se vidimo, moze i kahva za ove fine forumase.

Cak ni na FB nemam nikoga od vas.

Zadnja izmjena: Beduin, dana/u 22 dec 2015, 17:54, ukupno mijenjano 1 put.
075 ❤
075 ❤
Na sjeveru fali cijeli jedan segment ,kod zapada.Beduin je napisao/la:Po ovoj fotografiji sto si postavio kako god ispratis spajanje Sjevera i Zapada, ode tartan staza, ne kontam ovo nikako, kako ce izmajmunisati to.Gifron je napisao/la:Nije bas ova maketa stadiona najbolje jasna, ono radi cega vecina misli da je ovo sto je sloboda72 postavio slika sa sjeverne tribine je dio atletske staze za trku na 100m koji je malo "urezan" u sjevernu tribini, sto se vidi na slici sto je klasik upravo postavio, a primjeti se i na prvom sektoru trenutne sjeverne tribine da je jedan dio "urezan". Tako da ce onda sjever i istok biti spojeni, a ulaz ce se nalaziti izmedju juga i zapada.
Ja volim FK Tuzla City
- Beduin
- Kontakt:
Znam da fali, nego gledam sliku - jel taj nepostojeci segment bi prolazio tik uz tartan stazu ili bi malo sjekao start na 100m?sloboda72 je napisao/la:Na sjeveru fali cijeli jedan segment ,kod zapada.Beduin je napisao/la:Po ovoj fotografiji sto si postavio kako god ispratis spajanje Sjevera i Zapada, ode tartan staza, ne kontam ovo nikako, kako ce izmajmunisati to.Gifron je napisao/la:Nije bas ova maketa stadiona najbolje jasna, ono radi cega vecina misli da je ovo sto je sloboda72 postavio slika sa sjeverne tribine je dio atletske staze za trku na 100m koji je malo "urezan" u sjevernu tribini, sto se vidi na slici sto je klasik upravo postavio, a primjeti se i na prvom sektoru trenutne sjeverne tribine da je jedan dio "urezan". Tako da ce onda sjever i istok biti spojeni, a ulaz ce se nalaziti izmedju juga i zapada.
075 ❤
075 ❤
Je li bager na gradilištu?Tuzlak04 je napisao/la:Prošao sam ja. Iskopao bager veliku rupetinu. Vidio sam neku kamaruTuzlaado je napisao/la:Je li ko danas prolazio pored stadiona,radi li se sta osim onog jednog bageranekog kamenja koji vjerovatno ide u rupetinu. To je to za sad
Ja volim FK Tuzla City
"Znam da fali, nego gledam sliku - jel taj nepostojeci segment bi prolazio tik uz tartan stazu ili bi malo sjekao start na 100m?"
Ako opažaš onaj utor na kraju tj uvučeni dio iza vatrogasnog kamiona,e tako će kraći ,tj uvučen biti ovaj segment što sada nedostaje na sjeveru gdje će se dotaknuti sa zapadom.
Ako opažaš onaj utor na kraju tj uvučeni dio iza vatrogasnog kamiona,e tako će kraći ,tj uvučen biti ovaj segment što sada nedostaje na sjeveru gdje će se dotaknuti sa zapadom.
Ja volim FK Tuzla City
- Probisvjet
- Kontakt:
Ma izgleda poyebali se nesto zbog transe, izgleda da su njih izostavili iz ovoga dogovora Jasmin-opcina Sloboda -Azmir. Koliko sam procitao izvjestaj sa skupstine njih dvojica nigdje se ne spominju.zlajci je napisao/la:Priča se da Karela i Suljo više nisu u bajnim odnosimaemirzlaTu je napisao/la:To je ta,sa clanom skupstineProbisvjet je napisao/la:Dobro jutro

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Bager je bio tamo, al nije radiosloboda72 je napisao/la:Je li bager na gradilištu?Tuzlak04 je napisao/la:Prošao sam ja. Iskopao bager veliku rupetinu. Vidio sam neku kamaruTuzlaado je napisao/la:Je li ko danas prolazio pored stadiona,radi li se sta osim onog jednog bageranekog kamenja koji vjerovatno ide u rupetinu. To je to za sad

(Pored bagera bila je ona mašina/vozilo valjak)
Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919 i 5 gostiju.