Gussinger - Oberwart(150,5) 11.11. 19:00 Više 1,75
Wil - Lugano(s.t.) 11.11. 19:45 1 1,70
B.Bogdanović (Partizan) (11,5) 11.11. 20:30 Više 1,85
Nanterre - Le Mans(+8,5) 11.11. 20:30 1 1,85
N.Đoković - Nadal(s.t.) 11.11. 21:05 1 1,65
kvota: 16.80
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
b**365 ovaj prelaz daje po kvoti 19. Nesto mi se čini kao da su je spustili.lucif3R666 je napisao/la:evo vam info iz 2/1 will -lugano , neke su kladionice blokirale pa pozurite , pozdrav
Čim smo je nas dvojica odigrali nema tu sreće.edoox je napisao/la:b**365 ovaj prelaz daje po kvoti 19. Nesto mi se čini kao da su je spustili.lucif3R666 je napisao/la:evo vam info iz 2/1 will -lugano , neke su kladionice blokirale pa pozurite , pozdrav
Ispratio
U zadnje vrijeme jednu dobija Nole, pa jednu Rafa. Večeras je red na Noleta.edoox je napisao/la:@Willy mozda ipak nismo toliki pehovi![]()
Vidim svi igramo Noleta..
masteRofPoker je napisao/la:
Rosa Random - Zielona Gora over (154,5)
A sta cu kada nema @mikya pa moram ja sam sebi da izmisljam parove.tribalhardcore je napisao/la:masteRofPoker je napisao/la:
Rosa Random - Zielona Gora over (154,5)
ovi kako igraju nece ni do 100 poena dogurat
ps ja ispusi 2 cigare a rezultat i dalje isti
Losi su brate i to previse, imaju sanse da uzmu, ali ja sam to preskocio.Fidel je napisao/la:Moze li ova Utah veceras protiv Denvera? Red bi bio da nekoga pobjede
Nista od toga drug. Sreca pa ne odigrahPale_Companion je napisao/la:APOEL - Alki Larnca
Apoel zabija više od 1,5 gola u prvom poluvremenu 2
Previlika je razlika u kvaliteti i Apoel će na krilima dobre igre u čet iz EL i pred svojim navijačima ovdje željeti što ranije riješiti susret ...
Požurite, tekma uskoro počinje ...
A ziv si -daj nam malo ovog pikada ti to pratisbevanda4 je napisao/la:tečaj na lugano pao sa 7 na 3,50..
ja sam odigrao 1/2 na kvoti 35.
po svemu sudeći gol lugana na 1,30 bi trebao biti banka dana..
Sretno ako tko šta uzme
ziv da zivlji ne mogu bithajro je napisao/la: A ziv si -daj nam malo ovog pikada ti to pratis
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.