Sta ako Malezijci odluce da i ove godine sve namjestimo do kraja i uzmemo titulu.

Nikad od tebe normalnog covjeka.
juče vas je Dino poklopio novčanikomdiplomatija je napisao/la:Imate vi karinu od sponzora, pa sto to se ne objavi negdje koji su uslovi sponzorstva, vi giganti pa poslovna tajna Haha, giganti kazu ove godine porse dao 120 miliona za reklamu na dresu, prosle godine ste na te gluposti i hajku uzeli titulu, ove boga mi teze ide, ove godine gospoda Kinezi odlučili da se igraju s vama, namjestajuci utakmice, ja cu vam reci da ste namjestili sa širokim brijegom na kosevu, dole ste im prepustili bodove, namjestili ste s travnikom, s Drinom u Travniku, pa mladost u kaknju, pa Zrinjski, pa zeljeznicar, sa slavijom u kupu obje i jednu u prvenstvu, ne znam jesam li neku propustio, da ovu zadnju prijateljsku sa ovim iz Jajca
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
diplomatija je napisao/la:Ja vam iskreno savjetujem, ima vas dosta sto poznajete igrace, njihove rodjake, pitajte nekad nesto, možda vam i kazu nekad nesto, uzmite neku paru, izdignite se iz sivila, nemojte živjeti u prosjeku i sliniti na duljevica, selimovicu i kompaniju, živci vam idu, a oni se bogate, nemojte misliti da ovo vrijedi samo za vas klub, Zeljo je tri utakmice u polusezoni namjestio, celik najviše, zatim radnik, Drina, siroki, Zrinjski, svi ćete reci lud ja, možda i jesam, ali iskoristite sto mozete i lagodno živite, hajd bok
Nek nam pomogne da se dignemo iz sivilaBitiSrcemVezan je napisao/la:javljaj nam brate i ubuduće, moglo bi se šta na kladari ubosti
Ako se iko obogatio a vas u mulj gurno , to je onda vodena glava. Pa kmeci i placi da se vrati , do sad vas je 10 puta odbio.diplomatija je napisao/la:Ja vam iskreno savjetujem, ima vas dosta sto poznajete igrace, njihove rodjake, pitajte nekad nesto, možda vam i kazu nekad nesto, uzmite neku paru, izdignite se iz sivila, nemojte živjeti u prosjeku i sliniti na duljevica, selimovicu i kompaniju, živci vam idu, a oni se bogate, nemojte misliti da ovo vrijedi samo za vas klub, Zeljo je tri utakmice u polusezoni namjestio, celik najviše, zatim radnik, Drina, siroki, Zrinjski, svi ćete reci lud ja, možda i jesam, ali iskoristite sto mozete i lagodno živite, hajd bok
Nikad mi ovo nece biti jasno kakav zadatak? ko ga salje na zadatak? koja je svrha? Hvala unaprijed.molotovljev je napisao/la:Tryg je patlidžan par excellance, a diplomatija je tu na zadatku...
Jesu li ovo i krali vodu,neki vod mimo vodomjerasvetastrana je napisao/la:Al sto Vodovod izofira malene buhahhahaha
Kad vas je to izofirao vodovod ?svetastrana je napisao/la:Al sto Vodovod izofira malene buhahhahaha
Znas ti dobro ko je od tvojih tolko glup pa ne zna i u foto shopu raditi a plsu ne konta datume. Znaci ostade 103 000 KM duga za voduJaozinho22 je napisao/la:Kad vas je to izofirao vodovod ?svetastrana je napisao/la:Al sto Vodovod izofira malene buhahhahaha
Trenutno korisnika/ca: Tatamata1946 i 10 gostiju.