Alucard je napisao/la:goranzoran je napisao/la:Zasad Makedonija je prva sa 4 boda i maksimalan ucinak 2 od 2, +10 gol razlike
Hrvatska druga isto sa 4 boda
Verovatno da Bosna i Iran pakuju kufere
Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Uvijek gubimo zbog jednog yebenog poluvremena, Njemačka, umalo Iran sad Austrija. Zar ne mogu svih 60 min igrati pod punim tempom? A i ove kontre nabijem na qrac, nije bacanje kladiva pa da je moraš što jače udarit već je treba dati igraču ako već ne znamo neka ih i ne igramo.
Sami smo sebe ovdje pobjedili, samo da nas ovo poluvrijeme ne košta prolaza dalje. U napadu nikakve ideje, sve nasilu ide. Trebaju se akcije i krila napravit pa će i tu biti golova, malo brži protok lopte i ono čega sam se najviše bojao tehničke greške, u 1. pol. ih je bilo malo a onda 2. pol. rapidno su rasle.
Nisu pokazali da su bolji od nas, našim greškama su nas pobjedili !
Sami smo sebe ovdje pobjedili, samo da nas ovo poluvrijeme ne košta prolaza dalje. U napadu nikakve ideje, sve nasilu ide. Trebaju se akcije i krila napravit pa će i tu biti golova, malo brži protok lopte i ono čega sam se najviše bojao tehničke greške, u 1. pol. ih je bilo malo a onda 2. pol. rapidno su rasle.
Nisu pokazali da su bolji od nas, našim greškama su nas pobjedili !
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- twostepsfromhell
- Kontakt:
Nije mi zao poraza, ali mi je neopisivo zao momaka sto su se trudili, a nisu uspjeli pobjediti..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Jel nam dovoljna jedna pobjeda makedonija/tunis za prolaz ?
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- skyisthelimit
goranzoran je napisao/la:I sa Šarićom na gol dobili smo vas, bice lako u ponedeljakbarbarez je napisao/la:Gorane i zorane ,ne bojimo se mi vas. Vi uglavnom padate kad naletite il nadletite na bosnu
Poderacemo vas 10 razlike !!!!!!!! Ubicemo vas nogama!!!!!!!!!!!
15.10 - 15.06 ...
-
batigol777
- Kontakt:
Ja od danas ponovo se vracam na staro navijam za Hrvatsku.
Nemogu pogubi zivce na nase glupe greske koje nas kostaju pasmana u drugi krug. Hocemol mi ikada nauciti igrati rukomet. Daj jednom da skolujemo lijevog beka da moze opucat 200 na sat.Igramo utakmicu koju bek da jedan gol pa ko c e dat golman ? Pet cistih konrti smo dali austrijancima.
Toliko glupih gresaka....

Nemogu pogubi zivce na nase glupe greske koje nas kostaju pasmana u drugi krug. Hocemol mi ikada nauciti igrati rukomet. Daj jednom da skolujemo lijevog beka da moze opucat 200 na sat.Igramo utakmicu koju bek da jedan gol pa ko c e dat golman ? Pet cistih konrti smo dali austrijancima.
Toliko glupih gresaka....
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
- adriano_leite
- Kontakt:
Boli nas **** za koga ces ti navijati. Ima BiH dovoljno navijaca i bez tebe.batigol777 je napisao/la:Ja od danas ponovo se vracam na staro navijam za Hrvatsku.![]()
Nemogu pogubi zivce na nase glupe greske koje nas kostaju pasmana u drugi krug. Hocemol mi ikada nauciti igrati rukomet. Daj jednom da skolujemo lijevog beka da moze opucat 200 na sat.Igramo utakmicu koju bek da jedan gol pa ko c e dat golman ? Pet cistih konrti smo dali austrijancima.![]()
Toliko glupih gresaka....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Možda.topnik1 je napisao/la:Jel nam dovoljna jedna pobjeda makedonija/tunis za prolaz ?
zavisi kako oni odigraju do krajatopnik1 je napisao/la:Jel nam dovoljna jedna pobjeda makedonija/tunis za prolaz ?
- skyisthelimit
Ma ubit cemo ajvar u vama !!!!!!!!!!skyisthelimit je napisao/la:goranzoran je napisao/la:I sa Šarićom na gol dobili smo vas, bice lako u ponedeljakbarbarez je napisao/la:Gorane i zorane ,ne bojimo se mi vas. Vi uglavnom padate kad naletite il nadletite na bosnu
Poderacemo vas 10 razlike !!!!!!!! Ubicemo vas nogama!!!!!!!!!!!
15.10 - 15.06 ...
Utakmica ce se registrovati sluzbenim rezultatom 10-0 za nas. Golman Austrije nosio nedozvoljene 3D naocale.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma vala da su se trudili..twostepsfromhell je napisao/la:Nije mi zao poraza, ali mi je neopisivo zao momaka sto su se trudili, a nisu uspjeli pobjediti..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Što volim ovakve patriote...batigol777 je napisao/la:Ja od danas ponovo se vracam na staro navijam za Hrvatsku.![]()
Sramota da ljudi igraju sport koji se igra RUKOM onako lose loptu bace.NIje da se pravim ekspert ili nesto slicno al sam malo razocaran .pinoglavi je napisao/la:Na livadu ih izvest i nek bacaju duge lopte jedni drugim dok im ruke ne otpadnu
+1adriano_leite je napisao/la:Boli nas **** za koga ces ti navijati. Ima BiH dovoljno navijaca i bez tebe.
Apsolutne sreće nema, ona je u traženju.
Meša Selimović.
Meša Selimović.
Velika je stvar igrati na Svjetskom prvenstvu, velika je stvar upisati pobjedu, a poraz je sastavni dio igre. Ova ekipa nikada nije igrala na nekom turniru gdje u 7-8 dana odigraš pet utakmica.
Austrija nije loša ekipa, ko je prati rukomet i ko je gledao utakmicu sa Hrvatskom jučer, to je mogao lako shvatiti. Izgubili smo zbog umora koji nas je stigao u jednom dijelu utakmice kada su Austrijanci došli do serije, koja se ispostavila kao ključna.
Izgubili smo, idemo dalje. I Iran je namučio Makedonce, pošteno se "pobiti" sa svima do kraja...ne treba biti previ[e kritičan i osipati paljbu po nekome. Niko od njih danas nije više želio pobjedu...treba ih podržati, drugi krug je još tu. Što bi rek'o Pape imaju još tri utakmice do kraja!
Glavu gore, volim te Bosno! Dan odmora će nam odlično doći.
P.s.: Ne bi valjalo da se Savić ozbiljno povrijedio, inače ima slabba koljena. U tom slučaju Malinović bi ostao jedini desni bek u ekipi.
Austrija nije loša ekipa, ko je prati rukomet i ko je gledao utakmicu sa Hrvatskom jučer, to je mogao lako shvatiti. Izgubili smo zbog umora koji nas je stigao u jednom dijelu utakmice kada su Austrijanci došli do serije, koja se ispostavila kao ključna.
Izgubili smo, idemo dalje. I Iran je namučio Makedonce, pošteno se "pobiti" sa svima do kraja...ne treba biti previ[e kritičan i osipati paljbu po nekome. Niko od njih danas nije više želio pobjedu...treba ih podržati, drugi krug je još tu. Što bi rek'o Pape imaju još tri utakmice do kraja!
Glavu gore, volim te Bosno! Dan odmora će nam odlično doći.
P.s.: Ne bi valjalo da se Savić ozbiljno povrijedio, inače ima slabba koljena. U tom slučaju Malinović bi ostao jedini desni bek u ekipi.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Slijedeci put kad komentator kaze za nekog fudbalera "kao da mu je rukom dodao" nek naglasi da ne misli na bosanca i hercegovca.
Bravo momci, ali poradite na tim dodavanjima. Sve ostalo ok,samo da se bolje dodaje.
Bravo momci, ali poradite na tim dodavanjima. Sve ostalo ok,samo da se bolje dodaje.
Celik!3,2,2.
- adriano_leite
- Kontakt:
Fudbal je sport koji se igra nogom, pa opet ljudi centriraju lose, zamisli cime, nogomBosnaSTL je napisao/la:Sramota da ljudi igraju sport koji se igra RUKOM onako lose loptu bace.NIje da se pravim ekspert ili nesto slicno al sam malo razocaran .pinoglavi je napisao/la:Na livadu ih izvest i nek bacaju duge lopte jedni drugim dok im ruke ne otpadnu
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Vrazalic dva puta baca loptu za Ovcinu neprecizno, to je sramota pa zar je tesko loptu dodati, pa onda Prce pa Toromanovic, ne kontam nikako. Sutra dan provesti trenirajuci kontre, nista drugo ne treba, odbrana je odigrala solidno a napad, ja ne znam kako smo dali preko 20 golova, sve na silu, osim par akcija izradjenih za Burica, kasnije je Karacic odradio par individualnih akcija.. Peric odigrao lose ono malo vremena sto je bio na terenu, Malinovicc solidan a moze on jos i bolje, krila losa, odsjecena ali iskreno nije bilo ni lopti, ali i dalje mi u glavi one bacene lopte u kontri. Gledao sam danas hrvate, kako ljudi igraju kontre, ono za udzbenika, Cupic i Strlek odmah se nadju ispred golmana a kod nas ko neke babe, cim bace loptu znas da nije dobra, neprecizna...
Mah, mi igramo konstantno sa 4 igraca. Najtezi poso na svijetu je igrat (krilnog) beka za BiH. Pa mi 2x nismo dodali na krilo, zbog cega ili zbog koga zaista ne znam. Nevjerovatno je da igraju toliko staticno i cisto radi odbrane. Zamisli da imas Hansena, Karabatica i Lazarova u nasoj repki pa ni oni ne bi mogli iskreirat sami za sebe 20 golova a jok Celica, Malinovic i co. Samo urazumit se i ubrzat igru uz aktivna krila i uopste necemo bit naivni.
Zadnja izmjena: brazzo, dana/u 17 jan 2015, 20:55, ukupno mijenjano 1 put.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.