Jbt maloprije mi izbacuje za ovu raju sto je na Kipru, let sutra za Rigu oko 100e sa Ryanon ovdje mi ovi burzuji pametuju da je milja ipo maraka realna cijena
pa realna je za carter i iz SA, ljudi su jbg uvezani, mozda su bil ii neki dogovori zbog navijaca za te letove poslije grupne faze..obican let da uzmes sto sam ja nasao je sub-pon oko 1000-1100km, 5h, 1 presjedanje, tako da ono 1500 direktan let, vratis se isti dan, za nas aerodrom je realna cijena sad treba od onih para za ulaznice da savez plati taj jedan carter let, i ko moze nek ide, tj ko kupi kartu nek im vrate pare pred polazak
Jbt maloprije mi izbacuje za ovu raju sto je na Kipru, let sutra za Rigu oko 100e sa Ryanon ovdje mi ovi burzuji pametuju da je milja ipo maraka realna cijena
Znaci, garantujem da se moze do Ned doci do Rige, srediti bilo sta za prespavati i kupiti kartu za barem pola navedene cijene.
~1000KM ti je let sa jednim presjedanjem, u subotu, 5h traje
Ko ima volje, BlaBla car i druge opcije i doci ce do Ned u Rigu za 300 eura max. I da pola dana putujes do Budima, Trsta, Trevisa ..., nađes dzabana let sto blize ako vec nije Riga.
Ja sam jedne prilike u Cet poslije podne iz Lj na vrat na nos krenuo do Amsterdama i dosao u Pet ujutro za 70 Eura.
Zrtva za podnijeti je namjeriti se. Al i ova ponuda od 1500 KM je vrijeđanje zdrave pameti.
Hahahahhaha e legenda si
Direktan let vs bla bla od 3 dana
Znaš i sam da let dva dana ranije ili dan nikad nije džabana , pogotovo ako je petak ili subota .
Šta misliš koliko će Centru izaći avion sa svim mogućim troškovima , kada je ova cijena vrijeđanje zdrave pameti ?
Najjeftinije je 210 eura, povratna karta Sarajevo -Riga. Sutra polazak sa SJJ u 12h, dolazak u Rigu oko 18h. Povratak kasno u ponedjeljak (zapravo vec u utorak jer je let iz Rige u 00:45h ). Transfer preko Geteborga, ryanair u pitanju
Ma odigrat cemo 2 super utakmice, prolazimo ba.
Treba ba malo i mentalitet promjeniti.
28.08.
21:28
To je bila najava za grupu. Igramo jos jednu bas dobru i 2 teske za zivce utakmice
Zadnja izmjena: godrina, dana/u 04 sep 2025, 21:55, ukupno mijenjano 1 put.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Najjeftinije je 210 eura, povratna karta Sarajevo -Riga. Sutra polazak sa SJJ u 12h, dolazak u Rigu oko 18h. Povratak kasno u ponedjeljak (zapravo vec u utorak jer je let iz Rige u 00:45h ). Transfer preko Geteborga, ryanair u pitanju
Što bi se vraćali u utorak tik iza ponoći kad u utorak igramo sa Turskom četvrtfinale?
Eto.
Porediš redovan let niskobudžetne kompanije i charter
Što bi se vraćali u utorak tik iza ponoći kad u utorak igramo sa Turskom četvrtfinale?
Ovo na brzinu preko azaira provjerio. Moze se korigovati odlazak dan-dva kasnije, vjerujem opet da je slicna cijena. Moze se proci jeftinije nego one iznad varijante, ali mogu razumjeti i one cijene jer treba sve organizovati u kratkom vremenu