FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

EastStand
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la EastStand » 14 apr 2010, 22:22

/ - нас " у & ' &, а све " " " његовој " ", " ? па $. Еј он се " " " ?, ? % " &!!!
"" ПУТ ""

borac_sampion
Kontakt:

Post Postao/la borac_sampion » 14 apr 2010, 22:23

Nzm sta bi vam rekao emocije su proradile :D Samo cu reci da ovih 6000 nije tacno mozda jest tako bilo u prvom pol al se u drugom napunilo na jedno 8000
TREĆI PUT ČASTIMO

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 14 apr 2010, 22:24

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
? $ ' :mrgreen:
"" ПУТ ""

C.Ronaldo_9
Kontakt:

Post Postao/la C.Ronaldo_9 » 14 apr 2010, 22:25

& ? je napisao/la:SANJAM KAKO IMAM VIZU
SANJAM POBJEDE U NIZU
SANJAM TU EVRPU JA
SANJAM BORAC LIGA SAMPIONA NA NA NA NA

JAVA DOBIO SAM VIZU
JAVA POBJEDE U NIZU
JAVA IGRAMO SA STILOM
JAVA NA GRADSKOM SA ASTO VILOM NA NA NA NA

OVA VECER CE SE DUGO PAMTITI

Kakve su ovo pjesmice ovo nesto kao ''Zvezde granda'' :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
IBRAHIM ŠEHIĆ JEDAN JE OD NAS..........

ANER KASAPOVIC 1979-2005

killer
Kontakt:

Post Postao/la killer » 14 apr 2010, 22:26

borac_sampion je napisao/la:Nzm sta bi vam rekao emocije su proradile :D Samo cu reci da ovih 6000 nije tacno mozda jest tako bilo u prvom pol al se u drugom napunilo na jedno 8000
slazem se sa ovim,slazem se i da Maric treba otici sa klupe Borca jer je i veceras igrao na rezultat,ali ima vremena za kritike,danas se slavi ... Kraj utakmice,uletanje na teren,prolaz u finale kupa i Evropa poslije toliko godina - neprocjenjivo:D

Evropo stizemo !!!
" " " & СВЕ,ЈА НЕ ' & &,ПРВА / " " У " ', " & СА &

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 14 apr 2010, 22:26

" je napisao/la::D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
? $ ' :mrgreen:
Čestitke i od mene.Pozdrav za Banja Luku
"Indija,Pakistan..."

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 14 apr 2010, 22:29

@ Bomber
Hvala, cestitke i vama.

Bilo je danas dosta muke! Mariceva ideja da ih hvatamo na kontre je bila dobra, ali nasi igraci jednostavno nisu sposobni za to zbog sebicnosti pojedinaca koji NE ZELE da dodaju loptu slobodnom igracu. Zatim, napadaci izlaze sami pred golmana i onda petljaju do besvijesti! :o
Pa opali po golu, j.bem ti zivot! Nisam nikad izgubio zivce kao danas. Ljudi moji, nadju se u gol sansi i jedu g.vna?! NEVJEROVATNO!

O sebicnosti necu detaljnije veceras, jer bih morao da psujem a to ne zelim posto smo izasli u Evropu nakon dvije decenije.

I pored danasnje seprtljavosti zelim da cestitam momcima na velikom uspjehu. HVALA VAM!
Zadnja izmjena: Simpatizer, dana/u 14 apr 2010, 22:31, ukupno mijenjano 2 puta.
HAJ FAJV

borac_sampion
Kontakt:

Post Postao/la borac_sampion » 14 apr 2010, 22:30

Losa postavka igre,al sad me to ne zanima...ode u obliznju kafanu :mrgreen:
TREĆI PUT ČASTIMO

Борац БЛ
Kontakt:

Post Postao/la Борац БЛ » 14 apr 2010, 22:35

borac_sampion je napisao/la:Losa postavka igre,al sad me to ne zanima...ode u obliznju kafanu :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: veceras se vrijedi napiti!!!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 14 apr 2010, 22:36

Cestitke.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

borac_sampion
Kontakt:

Post Postao/la borac_sampion » 14 apr 2010, 22:37

& ? je napisao/la:
borac_sampion je napisao/la:Losa postavka igre,al sad me to ne zanima...ode u obliznju kafanu :mrgreen:

ako se neces veceras,kad ces ? :D
TREĆI PUT ČASTIMO

Борац БЛ
Kontakt:

Post Postao/la Борац БЛ » 14 apr 2010, 22:39

borac_sampion je napisao/la:
& ? je napisao/la:

ako se neces veceras,kad ces ? :D
kad Borac osvoji Ligu Sampiona :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 14 apr 2010, 22:40

Marić: Moramo ostati na zemljiPiše: M. Dautbegović
Srijeda, 14.04.10. 22:34.

Borac je golom Aleksandra Petrovića pobijedio Slaviju u revanš susretu polufinala Kupa Bosne i Hercegovine, te se tako po drugi put plasirao u finale najmasovnijeg klupskog takmičenja u BiH.

Nakon meča, trener banjalučke ekipe Zoran Marić nije želio dizati euforiju, jer želi svoju ekipu zadržati sa obje noge na zemlji.

"Naravno da sam sretan. Svi smo sretni, ali još uvijek nismo završili posao", kaže Marić za SportSport.ba.

"Večeras smo protiv Slavije odigrali strpljivo, onako kako smo planirali, te smo došli do pobjede. Bilo je teže nego u prvenstvu, ali sam zadovoljan onim što smo pokazali večeras na terenu. Sada se okrećemo prvenstvo i ne želim da u ovom trenutku razmišljamo o finalu. Imamo još pred sobom mnogo važnih utakmica i jako je bitno da ostanemo fokusirani na ono što je pred nama", dodao je Marić.

Branio sam i veceras njegovu taktiku, ali ovo je uvreda! Gospodin trener bi trebao da lupi po nekoliko samara pojedincima koji vole da carine loptu preko svake mjere! Takodje, mogao bi i sebi jedan zbog ovog boldovanog! Jeste, imali smo mi sanse, ali njihove zavrsnice su bile kriminalne i nimalo zadovoljavajuce.
HAJ FAJV

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 14 apr 2010, 22:52

Cestitke na izborenom finalu i nadam se sto boljoj utakmici izmedju vas i Zelje u kupu uz nadam se negde TV prenos pa da i ja uzivam.Hoce li biti igde snimak vecerasnje utakmice da malo vidim kakva je bila tekma?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 14 apr 2010, 22:56

Sretno u nastavku sezonu i želim vm duplu titulu viceprvaka.No ozbiljno,ako nastavimo ovako raditi vi i mi postaćemo institucije u Sarajevu se ništa ne dešava,Čelik i Sloboda užasno stanje Velež ide gore,a Slavija,Zrinja i Široki ne mogu dovijeka trajati
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

killer
Kontakt:

Post Postao/la killer » 14 apr 2010, 22:56

Devil je napisao/la:Cestitke na izborenom finalu i nadam se sto boljoj utakmici izmedju vas i Zelje u kupu uz nadam se negde TV prenos pa da i ja uzivam.Hoce li biti igde snimak vecerasnje utakmice da malo vidim kakva je bila tekma?
to je "BiH" kup,znaci nece :mrgreen:
" " " & СВЕ,ЈА НЕ ' & &,ПРВА / " " У " ', " & СА &

Борац БЛ
Kontakt:

Post Postao/la Борац БЛ » 14 apr 2010, 22:57

zna li se kada se igra finale kupa i koje domacin u prvoj utakmici?

subzero81
Kontakt:

Post Postao/la subzero81 » 14 apr 2010, 23:02

aaajjjjj ljudi EVROPA poslije 18 godina.

Ne mogu da vjerujem da sam ovo docekao, kad sam krenuo da gledam Borca prvi put zelja mi je bila samo da docekam da ga gledam u EVROPI i to ce se ostvariti. NE MOGU DA VJERUJEM. Odusevljen sam.

Sto se tice tekme sta reci. Pobjeda je pobjeda. Svjesno je Maric postavio defanzivnu taktiku i cuvao rezultat i cekao pravi kontranapad. Najvise me izbijalo kad se krene u kotranapad a trce samo 3 igraca, ali dobro to su sada detalji.

SVE CESTITKE STANCESKOM. Ovo mu je bila najbolja partija od kad je dosao u BORAC. Napadaci su bili malo indisponirani, koncentracija im nije bila na visokom nivou. Ali dobro i stil igre je bio takav da su bili odsjeceni.

Jos jedna stvar mi je upala u oci kako je Maric odlicno uocio da Jandric jedva hoda po terenu i pogodio sa Petrovicem. Svaka cast na tome.

Poseben pohvale idu LEU I VULETU, ali to je vec stara vijest ;)

Sve u svemu MOMCI HVALA VAM STO SAM DOSANJAO SVOJ SPORTSKI SAN.

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 14 apr 2010, 23:03

Pozdrav
Čestitke Borcu i njegovim navijačima za plasmanu u finale Kupa Bosne i Hercegovine!

Koristim priliku (iako je možda "off topic") da čestitam i Željezničaru plasman u finale Kupa, sa nadom i željom da finale bude na visokom fudbalskom, i svakom drugom, nivou, a neka pobjedi bolji, spretniji, sretniji...!

Konačno se na 'scenu' vraćaju prave ekipe iz pravih fudbalskih sredina sa svijetlom tradicijom. Bravo! :)
Bosno moja poharana....

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 14 apr 2010, 23:18

koliko cujem opet ste ljudima ponistili gol

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.