Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
" onclick="window.open(this.href);return false;! Gdje li je mirza nasao ovu majicu off topic skroz al ako gdje ima ovakva sad bi odma kupio !!!
evo ti je, vrtlila se ova reklama prije par sedmica na facebook-u 
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 6990_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 6990_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
u buduce ove stvari na pp
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Danas 10 poena, prosli su dalje.Miljan je napisao/la:DIEGO KAPELAN http://www.eurobasket.com/team.asp?Cntr ... 352&Page=3" onclick="window.open(this.href);return false; (75% sut za 3pts)
-
- Kontakt:
Možda bi i Kapelan uskoro trebali zvati u reprezentacijuMiljan je napisao/la:DIEGO KAPELAN http://www.eurobasket.com/team.asp?Cntr ... 352&Page=3" onclick="window.open(this.href);return false; (75% sut za 3pts)
Kapelan je za mene ispod prosječan igrač, bio je neki VAU a onda u našoj Ligi 13 nije ništa pokazao, mislim da ne zaslužuje poziv
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Zek Rait je igrao protiv Eniseya,ne znam sta ovi pisu da nije ?!
*** ŽIVOT ZA IGOKEU ***
Na ne pregledavam stranice unazad...moze li mi neko reci kakva je situacija sa Nurkicem?
Gdje je on trenutno i sta radi?
Odem na ABA ligu - i vidim nema ga u Cedeviti
Odem na Eurobasket stranicu - vidim nema ga u rosteru Cedevite
Odem na stranicu Cedevite - nema ga ni tamo u rosteru
Odem na Eurobasket stranicu i ukucam njegovo ime i vidim da je podveden pod Cedevitu
Ocito da ne igra ABA ligu...a momku treba utakmica...imal ko kakav info???
Odem na Eurobasket stranicu i ukucam njegovo ime i vidim da je podveden pod Cedevitu
I ja sam to upratio,fakat cudno!?hz1987 je napisao/la:Na ne pregledavam stranice unazad...moze li mi neko reci kakva je situacija sa Nurkicem?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Koliko znam on igra za juniore Cedevitehz1987 je napisao/la:Na ne pregledavam stranice unazad...moze li mi neko reci kakva je situacija sa Nurkicem?
ZELJEZNICAR 1921!
kokuz je napisao/la:Kapelan je za mene ispod prosječan igrač, bio je neki VAU a onda u našoj Ligi 13 nije ništa pokazao, mislim da ne zaslužuje poziv
Kad sam ga gledao protiv KK Bosne,bio je prevelik zalogaj za Bosnine talente!Da nije nista pokazao,camio bih i danas dan kao camdzic u bosni

Gledao Savovica protiv Zadra. Nista posebno. Bar sam ocekivao da dominira u skok igri, a on u dva kola jadranske lige, skupio 7-8 skokova. Nije vrijedan ove pompe.
Mnogo mi se svidja nacin na koji igra Filip Adamovic. Ne divlja, nije skrt na lopti, uvijek trazi najbolje rjesenje. Mogao bi biti vrlo ozbiljan kandidat za reprezentaciju.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Filip nastavlja sjajno da igra. Pet poena zaredom, ali bitnije je da covjek igra glavom. Vecina koseva, osim pick n'rolla Hammondsa i Edwardsa je dosla nakon njegovih sjajnih akcija. Osam poena i po tri skoka i asistencije.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
neno#4 je napisao/la:Filip nastavlja sjajno da igra. Pet poena zaredom, ali bitnije je da covjek igra glavom. Vecina koseva, osim pick n'rolla Hammondsa i Edwardsa je dosla nakon njegovih sjajnih akcija. Osam poena i po tri skoka i asistencije.
je li Edwards zakucao koju :?:Samo da tako nastavi.
Ja gledao Nihada,bio je najbolji na terenu

Ma Edwards standardno dobar. Na kraju Hammonds rijesio kao i protiv Sirokog. Filip moze igrati 20 minuta ovdje. Ali je odlicna stvar sto je selektor Petrovic veceras u Laktasimalumani je napisao/la:neno#4 je napisao/la:Filip nastavlja sjajno da igra. Pet poena zaredom, ali bitnije je da covjek igra glavom. Vecina koseva, osim pick n'rolla Hammondsa i Edwardsa je dosla nakon njegovih sjajnih akcija. Osam poena i po tri skoka i asistencije.
je li Edwards zakucao koju :?:Samo da tako nastavi.
Ja gledao Nihada,bio je najbolji na terenu

Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
ja na njega najozbiljnije racunam od proslogodisnje finalne serije protiv sirokogneno#4 je napisao/la:Filip nastavlja sjajno da igra. Pet poena zaredom, ali bitnije je da covjek igra glavom. Vecina koseva, osim pick n'rolla Hammondsa i Edwardsa je dosla nakon njegovih sjajnih akcija. Osam poena i po tri skoka i asistencije.
cak kada je igrao u slobodi cesto sam ga pratio i raspitivao se o njemu, tada su mi govorili da tesko moze do nivoa ABA lige, ali meni se i tada svidjalo kako igra (i ako je bio upola losiji nego sada) a veceras mi se bas svidio, a sto je najsmjesnije vidio sam nekoliko puta kako ga ni joksimovic ni stemberger ne postuju i uopste mu nedaju loptu nego oni nesto pokusvaju dok je to filip bas fino rjesavao
takodjer je vazno sto je igrac suprotnog tipa igre od wrighta
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Stvarno je odigrao odlicno. A sto je jos bolje selektor je veceras bio prisutan gore
Bez obzira na valorizaciju, nije nista uradio nerezonski. Sve je bilo skolski, da su ubacili jos 2-3 otvorena suta, imao bi i vise asistencija. Za 10 minuta nam treba.

Bez obzira na valorizaciju, nije nista uradio nerezonski. Sve je bilo skolski, da su ubacili jos 2-3 otvorena suta, imao bi i vise asistencija. Za 10 minuta nam treba.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
a moze komotno 15+ minuta igratineno#4 je napisao/la:Stvarno je odigrao odlicno. A sto je jos bolje selektor je veceras bio prisutan gore![]()
![]()
vidim niko ne komentarise
sinanovic poslje fenomenalne utakmice protiv barce i protiv reala dobar 12 koseva, 8 skokova i index korisnosti 20 za 28:32 minute
jeste da je valladolid izgubio 25 razlike (mirotic index 46
), ali nas nedzo protiv 2 ponajbolje ekipe spanije i europe izvrstan utisak ostavio
sinanovic poslje fenomenalne utakmice protiv barce i protiv reala dobar 12 koseva, 8 skokova i index korisnosti 20 za 28:32 minute
jeste da je valladolid izgubio 25 razlike (mirotic index 46

Trenutno korisnika/ca: bordobijeli i 29 gostiju.