Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
rRođen u banja luci kad su zivjeli normalni ljudi ne nacionalisti !napravljenje je napisao/la:Pa prije bi otišao u Borac da hoće u BiH, ipak je rođeni Banjalučanin![]()
Imali kakavih sansi da potpise,jel se o tome pricalo,ma papci su nasi ba ni feninga nece potrosit na igraca,samo onih sto su ih sutnuli klubovi,OTPADEpile87 je napisao/la:Trenira, radi forme i radi reprezentativnih utakmica.Al kad je vec tu sto ne probatiIker C je napisao/la:Je li samo da trenira?ili postoji šansa da potpiše za nas?pile87 je napisao/la:Postoje jako dobre sanse da Muslimovic pocne trenirati sa nama...
sigurno ne ispod 30.000KM mjesečno.... samo je pitanje da li on hoće i da li se nama isplatiBianconeri1988 je napisao/la:Kontam za koliko bi on love igrao kod nas!?
Ja mislim da bi oko 200 000 KM godišnje bilo dovoljno![]()
Možemo mi to sebi priuštiti...
I ovo je sigurno da je on upravo Šefov tip napadaca po svojoj konstituciji i tjelesnoj gradji..KB-TM87 je napisao/la:Ono što je sigurno to je da imamo para da ga platimo, sad da li se isplati....
KB-TM87 je napisao/la:sigurno ne ispod 30.000KM mjesečno.... samo je pitanje da li on hoće i da li se nama isplatiBianconeri1988 je napisao/la:Kontam za koliko bi on love igrao kod nas!?
Ja mislim da bi oko 200 000 KM godišnje bilo dovoljno![]()
Možemo mi to sebi priuštiti...
Hahaha, ova ti je dobraBuu je napisao/la:ma Pile vas lozi ba, voli on da se poigra s nama napacenim
Previše igraš "managera" druze .KB-TM87 je napisao/la:u PAOK-U je imao 15.ooo funti platu, cirka 45.ooo KM + premije ( appearence & goal bonus ), sigurno je da bi manje kod nas imao, sada je samo pitanje da li on želi odraditi još par "jakih" sezona ili polako da završava karijeru... Realno, šanse su minimalne
dzenan01 je napisao/la:Previše igraš "managera" druze .KB-TM87 je napisao/la:u PAOK-U je imao 15.ooo funti platu, cirka 45.ooo KM + premije ( appearence & goal bonus ), sigurno je da bi manje kod nas imao, sada je samo pitanje da li on želi odraditi još par "jakih" sezona ili polako da završava karijeru... Realno, šanse su minimalne
KB-TM87 je napisao/la:u PAOK-U je imao 15.ooo funti platu, cirka 45.ooo KM + premije ( appearence & goal bonus ), sigurno je da bi manje kod nas imao, sada je samo pitanje da li on želi odraditi još par "jakih" sezona ili polako da završava karijeru... Realno, šanse su minimalne