Objektivno:
1. spanjolke.
2. talijanke
3. turkinje
4. cetaljke
5. hrvatice
6. bosnjakinje
7. svabice

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
A gdje su tu Albanke, evropske latinoamerikanke?
Rita i Dua su dobre. Al nisam nikad bio tamo.
Gledaj rangliste proslavljenog jungfera
Koliko ono stepeni imaju topliji venerin brijeg
Treba pitati brata Nodija, on zna iz iskustva
3 stepena u bilo koje godisnje doba
Albanke su realno broj 1 u Evropi. Ne mogu da vjerujem da ih je @Mogli zaboravio.
Lijepo što si priznao da se kitujete .TommyHilfiger je napisao/la: ↑19 jun 2025, 23:01Bruda jedino s tobom ovdje mogu iskustva razmjenjivati jer kitujemo redovno. Ovo ostalo sve buranija neka na forumu.![]()
HahahaVensanKasel je napisao/la: ↑19 jun 2025, 23:05Lijepo što si priznao da se kitujete .TommyHilfiger je napisao/la: ↑19 jun 2025, 23:01Bruda jedino s tobom ovdje mogu iskustva razmjenjivati jer kitujemo redovno. Ovo ostalo sve buranija neka na forumu.![]()
![]()
Da sam napisao : "da se kitujemo", pa ok. Ovako si samo glupko.VensanKasel je napisao/la: ↑19 jun 2025, 23:05Lijepo što si priznao da se kitujete .TommyHilfiger je napisao/la: ↑19 jun 2025, 23:01Bruda jedino s tobom ovdje mogu iskustva razmjenjivati jer kitujemo redovno. Ovo ostalo sve buranija neka na forumu.![]()
![]()
Ma u odnosu na neke ovdje je cak i Dzeka gospodin covjek.TommyHilfiger je napisao/la: ↑20 jun 2025, 00:20Da sam napisao : "da se kitujemo", pa ok. Ovako si samo glupko.VensanKasel je napisao/la: ↑19 jun 2025, 23:05Lijepo što si priznao da se kitujete .TommyHilfiger je napisao/la: ↑19 jun 2025, 23:01
Bruda jedino s tobom ovdje mogu iskustva razmjenjivati jer kitujemo redovno. Ovo ostalo sve buranija neka na forumu.![]()
![]()
![]()
Jasno da forumas @Perreira i ja imamo i izgled i kes. Ostali su zavidni.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.