FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Probisvjet
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Svaka vam čast. Sada ste svjetlosnu godinu ispred svih u BiH. I Miki Maus liga ide na veci stadij. Sada ce biti Šiljo liga.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Shvatite jedna grupa svjesno trolla, a druga grupa ove gluposti vidi kao istinu. Kada im se onda ona prava istina servira, nece niko da uvidi, sto je prije svega zaljivo kod ove druge grupe. Sjecam se jednog forumasa kada je pisao da Bilbija nece doci i ako dođe da se nece vise nikako ovdje pojavljivati... Nemanja dođe, a dosadni forumas ne prođe. S obzirom da znamo da pametniji popusta, bolje onda odma ne ulaziti u diskusiju i udarat ignore.
Ono sto je najbitnije je deblokada racuna. Kostur ekipe se nece morati mijenjati svakih 6 mjeseci, a to ce svakako uticati na rezultate (prije ili kasnije). Normalno uvijek ce biti odlazak i dolazaka. A igraci koji budu odlazili sigurno nece vise ici za 20-30k KM. Uopce vlasnistvo Tana nece biti ono klasicno gdje ce se upumpati velika suma novca i sa njom kupiti najbolje sto se moze. Ovdje se radi prije svega o investiciji za buducnost, mada ce sigurno biti i ciljanih pojacanja. Klub zahvaljujuci ovome tek staje na noge i ako iskoristi ovu prednost postaje klub sa najvecim potencijalom na prostorima BiH. Puno je posla jos pred ovim ljudima, a ono kljucno je trening centar sa akademijom.
Treba znati da projekat nije propao ukoliko se titula ne osvoji ove godine. To ce nam nabijati na nos sigurno. Vec treba da se zapitaju sta ce biti u buducnost ako uspijemo to ucniti vec ove...
Ono sto je najbitnije je deblokada racuna. Kostur ekipe se nece morati mijenjati svakih 6 mjeseci, a to ce svakako uticati na rezultate (prije ili kasnije). Normalno uvijek ce biti odlazak i dolazaka. A igraci koji budu odlazili sigurno nece vise ici za 20-30k KM. Uopce vlasnistvo Tana nece biti ono klasicno gdje ce se upumpati velika suma novca i sa njom kupiti najbolje sto se moze. Ovdje se radi prije svega o investiciji za buducnost, mada ce sigurno biti i ciljanih pojacanja. Klub zahvaljujuci ovome tek staje na noge i ako iskoristi ovu prednost postaje klub sa najvecim potencijalom na prostorima BiH. Puno je posla jos pred ovim ljudima, a ono kljucno je trening centar sa akademijom.
Treba znati da projekat nije propao ukoliko se titula ne osvoji ove godine. To ce nam nabijati na nos sigurno. Vec treba da se zapitaju sta ce biti u buducnost ako uspijemo to ucniti vec ove...
- samoposteno
- Kontakt:
nemam nista sa sarajevom ali ovo tvoje prodavaliste se je bas smijesno a znas i sam da bi vi svi i guzova dali da vam neko grbavicu napravi ili ulozi koji dinar u vas klub......upravi sarajeve cestitke svaka castEngland je napisao/la:Sprduckam se , u svim vremenima postojanja ste se prodavali. Delije delije.GriFFoNi je napisao/la:England prednjaci, pjeni za troje.sabura tvojim roditeljima
-
- Kontakt:
ma jok nebi se oni prodali,nisu oni kao Man Utd,Man City,PSG,Chelsea i ostali "patuljci" svjetskog fudbalasamoposteno je napisao/la:nemam nista sa sarajevom ali ovo tvoje prodavaliste se je bas smijesno a znas i sam da bi vi svi i guzova dali da vam neko grbavicu napravi ili ulozi koji dinar u vas klub......upravi sarajeve cestitke svaka castEngland je napisao/la:Sprduckam se , u svim vremenima postojanja ste se prodavali. Delije delije.GriFFoNi je napisao/la:England prednjaci, pjeni za troje.sabura tvojim roditeljima

-
- Kontakt:
Husref Musemic ostao raditi u klubu ,još jedna sjajna vijest .
-
- Kontakt:
kamo srece da vam uspije projekat.....a i da se brate smanji vise liga
puno srece vam zeli navijac Zrinjskog
ako vam uspije projekat,to moze biti samo putokaz i svima nama ostalima
-
- Kontakt:
Racuni ce biti odblokirani,dugovi vraceni,marku da covjek vise ne posalje po meni smo na konjufanaticoszg je napisao/la:kamo srece da vam uspije projekat.....a i da se brate smanji vise liga
- champions1921
Re: Odg: FK Sarajevo
Na koji račun je legla lova ako su računi blokiranijunuz23 je napisao/la:Legle pare, lova uplacena. Nije sva jer se radi o malo vise miliona ojrica pa je nemoguce tako brzo izvrsiti transakciju. Dakle, lova, ili preostali dio, upravo u ovom momentu lijeze na racun FKS, o kakvim ti prevarama pricaslet3 je napisao/la:Sve to što nabrajaš mene izgleda kao jedna velika šarena laža i dobro smišljena obmana šire javnosti.Hordas Doboj je napisao/la: Tacno je tesko vratit 10 mil kad si stabilan i respektabilan klub. Nijedan igrac Dinama, Partizana, nije ispod 2 mil npr, dok kljucni igraca Dinama kostaju po 15 mil
Sarajevo ce napraviti jaku skolu fudbala, slozit dobru ekipu i izbacivat talentovane igrace u prvi tim. Dovoljno je jedan dobar nastup u EU takmicenjima i svim tim igracima ce cijena da skoci 10 puta.
Treba samo malo mozak ukljucit.
Previše dobro zvuci to što pišeš da bi to bilo istina. Ne zaboravi da živimo u državi gdje svak svakog vara![]()
Ali kao što rekoh u prošlom postu, ostaje da vidimo na šta ce sve to izaci

BUDI ŽELJO !!!
-
- Kontakt:
shvati ih ipak su nam komsije,vidis da im je tema umrla od kad je Tan dosao,do tada se nije moglo opstati od njih i prica sve su to UBLEHE :lol:Ovo za racune,nek se raspitaju malo bolje kod Rizvanovica i Kusturice,cujem da je Rizvanovic na celu jedne banke,mozda je i to ubleha,a cujem i ta banka nam je sponzorGriFFoNi je napisao/la:Taman covjek mislis dobro je popustilo ih je, al djaba evo ih opet..pjeni pjeni.

Znam da ću sad dobiti kritike,ali već vidim da neki ovdje počinju da se gađaju milionima,i nekakvim iluzijama,koje će uskoro biti razbijene... I ja bi volio da Sarajevo igra grupnu fazu lige prvaka ili bilo koji klub iz BiH,da imamo i mi naš bosanski PSG,CITY itd! Ali realno ljudi FK.Sarajevo je postalo obična filijala Cardiffa,nemojte bezveze sanjati o nekom europskom Sarajevu i grupnim fazama europskih takmičenja... Sarajevo će jednostavno koristiti kao radar na prostoru bivše Juge i ako se pokaze koji talenat,Tanovo je samo da ga uhvati a Sarajevo od tog na kraju krajeva neće imati ništa,jer niko nije budala da troši na Sarajevo milione u kukuruz ligi kakva je naša... Tan će se pobrinuti samo da čisto opstane FK.Sarajevo i da koliko toliko normalno funkcioniše u ovoj bijedi! Čovjek je kroz primjere u ligama 5 vidio da ovaj region ima talenata,i da samo treba napravit akademiju i sigurno se može dobrih para zaradit! Ja iskreno ne očekujem ništa spektakularno... Jer imate x primjera tih bogataša koji kupe klub pa ništa ne naprave... I onaj u Heartsu je neki Litvanski milioner pa nikad nit je osvojio Škotsku ligu nit šta učinio u Europi,samo ih u veće dugove uvalio... Pa Sheriff,niđe ga nema... U Rusiji pogotovo imate budala,milione ulože a ništa... Ukrajinski klubovi imaju jake budžete al osim Shakhtara za koji se zna kako dobro funkcioniše i nije ničija filijala,od ostalih klubova ne znam ni 2 igrača,a debelo su plaćeni svi igrači koji u tim klubovima igraju! Jedino kad bi ovaj Tan napustio Cardiff a što je nemoguće,možda bi tad uložio nešto više novca,a ovako to će biti sasvim solidno Sarajevo s kojim će se moći nositi BH klubovi...
Evo i ovaj drugi, doktorirali su i pravo, i sportski menadzemnt, finansije sve imaju u malom prstu, FK Sarajevo i Tan - a, a uz to neprestano pjene i jedu sebi daMu..cc
Ps : uz to imaju i moci vide buducnost, sve znaju i unaprijed..pjenasi
Ps : uz to imaju i moci vide buducnost, sve znaju i unaprijed..pjenasi
Zadnja izmjena: GriFFoNi, dana/u 25 dec 2013, 15:21, ukupno mijenjano 2 puta.
champions1921
Na koji račun je legla lova ako su računi blokirani.?
Projekat novog Statuta uspješno je realiziran, a tu informaciju potvrdio nam je i potpredsjednik tima sa Koševa, gospodin Edis Kusturica.
"Jeste, tačno je. Dogovor je postignut još jučer, ali nismo željeli da žurimo sa objavom. Dio novca je već transferiran, a uskoro će biti i drugi dio. Jako nam je drago što možemo reći da smo jedan tako složen projekat realizirali uspješno. Želim da se zahvalim svima koji su radili na ovom projektu, a posebno gospodinu Tanu koji je vjerovao u ovaj projekat od samog početka," rekao je Kusturica
Na koji račun je legla lova ako su računi blokirani.?
Projekat novog Statuta uspješno je realiziran, a tu informaciju potvrdio nam je i potpredsjednik tima sa Koševa, gospodin Edis Kusturica.
"Jeste, tačno je. Dogovor je postignut još jučer, ali nismo željeli da žurimo sa objavom. Dio novca je već transferiran, a uskoro će biti i drugi dio. Jako nam je drago što možemo reći da smo jedan tako složen projekat realizirali uspješno. Želim da se zahvalim svima koji su radili na ovom projektu, a posebno gospodinu Tanu koji je vjerovao u ovaj projekat od samog početka," rekao je Kusturica
-
- Kontakt:
Moram te razocarati,imas pogresne informacije,tj pojma nemas,i nije mi jasno ko ti je te lazi pricao19risha88 je napisao/la:Znam da ću sad dobiti kritike,ali već vidim da neki ovdje počinju da se gađaju milionima,i nekakvim iluzijama,koje će uskoro biti razbijene... I ja bi volio da Sarajevo igra grupnu fazu lige prvaka ili bilo koji klub iz BiH,da imamo i mi naš bosanski PSG,CITY itd! Ali realno ljudi FK.Sarajevo je postalo obična filijala Cardiffa,nemojte bezveze sanjati o nekom europskom Sarajevu i grupnim fazama europskih takmičenja... Sarajevo će jednostavno koristiti kao radar na prostoru bivše Juge i ako se pokaze koji talenat,Tanovo je samo da ga uhvati a Sarajevo od tog na kraju krajeva neće imati ništa,jer niko nije budala da troši na Sarajevo milione u kukuruz ligi kakva je naša... Tan će se pobrinuti samo da čisto opstane FK.Sarajevo i da koliko toliko normalno funkcioniše u ovoj bijedi! Čovjek je kroz primjere u ligama 5 vidio da ovaj region ima talenata,i da samo treba napravit akademiju i sigurno se može dobrih para zaradit! Ja iskreno ne očekujem ništa spektakularno... Jer imate x primjera tih bogataša koji kupe klub pa ništa ne naprave... I onaj u Heartsu je neki Litvanski milioner pa nikad nit je osvojio Škotsku ligu nit šta učinio u Europi,samo ih u veće dugove uvalio... Pa Sheriff,niđe ga nema... U Rusiji pogotovo imate budala,milione ulože a ništa... Ukrajinski klubovi imaju jake budžete al osim Shakhtara za koji se zna kako dobro funkcioniše i nije ničija filijala,od ostalih klubova ne znam ni 2 igrača,a debelo su plaćeni svi igrači koji u tim klubovima igraju! Jedino kad bi ovaj Tan napustio Cardiff a što je nemoguće,možda bi tad uložio nešto više novca,a ovako to će biti sasvim solidno Sarajevo s kojim će se moći nositi BH klubovi...

- samoposteno
- Kontakt:
i tan je pametan prije ce sarajevo zaigrat grupnu fazu lp nego cardiff19risha88 je napisao/la:Znam da ću sad dobiti kritike,ali već vidim da neki ovdje počinju da se gađaju milionima,i nekakvim iluzijama,koje će uskoro biti razbijene... I ja bi volio da Sarajevo igra grupnu fazu lige prvaka ili bilo koji klub iz BiH,da imamo i mi naš bosanski PSG,CITY itd! Ali realno ljudi FK.Sarajevo je postalo obična filijala Cardiffa,nemojte bezveze sanjati o nekom europskom Sarajevu i grupnim fazama europskih takmičenja... Sarajevo će jednostavno koristiti kao radar na prostoru bivše Juge i ako se pokaze koji talenat,Tanovo je samo da ga uhvati a Sarajevo od tog na kraju krajeva neće imati ništa,jer niko nije budala da troši na Sarajevo milione u kukuruz ligi kakva je naša... Tan će se pobrinuti samo da čisto opstane FK.Sarajevo i da koliko toliko normalno funkcioniše u ovoj bijedi! Čovjek je kroz primjere u ligama 5 vidio da ovaj region ima talenata,i da samo treba napravit akademiju i sigurno se može dobrih para zaradit! Ja iskreno ne očekujem ništa spektakularno... Jer imate x primjera tih bogataša koji kupe klub pa ništa ne naprave... I onaj u Heartsu je neki Litvanski milioner pa nikad nit je osvojio Škotsku ligu nit šta učinio u Europi,samo ih u veće dugove uvalio... Pa Sheriff,niđe ga nema... U Rusiji pogotovo imate budala,milione ulože a ništa... Ukrajinski klubovi imaju jake budžete al osim Shakhtara za koji se zna kako dobro funkcioniše i nije ničija filijala,od ostalih klubova ne znam ni 2 igrača,a debelo su plaćeni svi igrači koji u tim klubovima igraju! Jedino kad bi ovaj Tan napustio Cardiff a što je nemoguće,možda bi tad uložio nešto više novca,a ovako to će biti sasvim solidno Sarajevo s kojim će se moći nositi BH klubovi...
-
- Kontakt:
Ulozio je preko 120 mil funti u Kardif,da ulozi jos toliko niko mu u onako jakoj ligi nemoze garantovati evropusamoposteno je napisao/la:i tan je pametan prije ce sarajevo zaigrat grupnu fazu lp nego cardiff19risha88 je napisao/la:Znam da ću sad dobiti kritike,ali već vidim da neki ovdje počinju da se gađaju milionima,i nekakvim iluzijama,koje će uskoro biti razbijene... I ja bi volio da Sarajevo igra grupnu fazu lige prvaka ili bilo koji klub iz BiH,da imamo i mi naš bosanski PSG,CITY itd! Ali realno ljudi FK.Sarajevo je postalo obična filijala Cardiffa,nemojte bezveze sanjati o nekom europskom Sarajevu i grupnim fazama europskih takmičenja... Sarajevo će jednostavno koristiti kao radar na prostoru bivše Juge i ako se pokaze koji talenat,Tanovo je samo da ga uhvati a Sarajevo od tog na kraju krajeva neće imati ništa,jer niko nije budala da troši na Sarajevo milione u kukuruz ligi kakva je naša... Tan će se pobrinuti samo da čisto opstane FK.Sarajevo i da koliko toliko normalno funkcioniše u ovoj bijedi! Čovjek je kroz primjere u ligama 5 vidio da ovaj region ima talenata,i da samo treba napravit akademiju i sigurno se može dobrih para zaradit! Ja iskreno ne očekujem ništa spektakularno... Jer imate x primjera tih bogataša koji kupe klub pa ništa ne naprave... I onaj u Heartsu je neki Litvanski milioner pa nikad nit je osvojio Škotsku ligu nit šta učinio u Europi,samo ih u veće dugove uvalio... Pa Sheriff,niđe ga nema... U Rusiji pogotovo imate budala,milione ulože a ništa... Ukrajinski klubovi imaju jake budžete al osim Shakhtara za koji se zna kako dobro funkcioniše i nije ničija filijala,od ostalih klubova ne znam ni 2 igrača,a debelo su plaćeni svi igrači koji u tim klubovima igraju! Jedino kad bi ovaj Tan napustio Cardiff a što je nemoguće,možda bi tad uložio nešto više novca,a ovako to će biti sasvim solidno Sarajevo s kojim će se moći nositi BH klubovi...
Velika stvar za Sarajevo ali i cijelu BiH, da jedan tajkun uloži lovu u naš klub zvuči nevjerovatno. Znamo kako završavaju klubovi koje kupe lovatori, tako da već vidim Tana kako u farmericama i dresu Sarajeva pozdravlja puno Koševo na proslavi plasmana u evropsku ligu u skoroj budućnosti. Tako ćemo konačno i mi navijači ostalih klubova imati za koga da navijamo četvrtkom a da to nisu Rijeka ili Dinamo. Čestitke i samo naprijed, svi iskreni i pravi ljubitelji BH fudbala su uz vas.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
-
- Kontakt:
mozda budes imao za koga da navijas i utorkom il srijedom heheamchy je napisao/la:Velika stvar za Sarajevo ali i cijelu BiH, da jedan tajkun uloži lovu u naš klub zvuči nevjerovatno. Znamo kako završavaju klubovi koje kupe lovatori, tako da već vidim Tana kako u farmericama i dresu Sarajeva pozdravlja puno Koševo na proslavi plasmana u evropsku ligu u skoroj budućnosti. Tako ćemo konačno i mi navijači ostalih klubova imati za koga da navijamo četvrtkom a da to nisu Rijeka ili Dinamo. Čestitke i samo naprijed, svi iskreni i pravi ljubitelji BH fudbala su uz vas.
- pravnik1981
- Kontakt:
Moralo je od nekog krenut na bolje a to je u ovom slucaju bilo Sarajevo..od ovog mjeseca pa nadalje nadamo se da ce se poboljsati igra u bh fudbalu..pa u buduce da gledamo nase klubove protiv velikih europskih klubova...pozdrav
- champions1921
@bacelonafan
Ali u EPL Cardif dobije oko 40 mil evrica godišnje samo za TV prava a gdje su ostali sponzori.. I on već igra u najacoj svjetskoj ligi koja je po svim parametrima bolja od, recimo, UEFA lige..
Ali u EPL Cardif dobije oko 40 mil evrica godišnje samo za TV prava a gdje su ostali sponzori.. I on već igra u najacoj svjetskoj ligi koja je po svim parametrima bolja od, recimo, UEFA lige..
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 25 dec 2013, 15:47, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!
- Alen Škoro
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Burberry46, napoleon72 i 35 gostiju.