Jedan od boljih yt kanala, fantastičan novinar, fantastične istrage kontra rusa i svaki video je ko epizoda jedne serije

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Nadamo se da se on ne pita za sve, da bitnije odluke mora proći senat, kongres i šta sve ne.
Pa ne znam baš da će kod njega toliko trajati. Otkucava biološki sat, "atentat" jedva preživio, privođen više puta...
Daj ljudima platu 2 milje, sta se šugašTommyHilfiger je napisao/la: ↑17 jun 2025, 21:50
Bruda ovdje previse siromasnih. Ja ih razumijem. Nema svako dvije tvrtke i milione na racunima. Ja htio zaposliti dvojicu, ali nece gospoda da radi za milju maraka. Nek prose.![]()
A s druge strane sa smrtnom kaznom se prelako izvuce. Najbolje bi bilo tipa da ga izvode na smrtnu kaznu pa da ga vracaju svako malo ko rusikraljttbvb je napisao/la: ↑17 jun 2025, 19:35Kad skontas lijepa smrtna kazna.
Sad će ovaj narednih 40 godina bezveze ležati, nikakve koristi od njega.
Crni humor
Cestitke.19vendetta87 je napisao/la: ↑17 jun 2025, 23:50Boli vas qurac sto je nasa Dzejla diplomirala...cestitke nasoj Dzeci
![]()
kakav kapacitet, danju se skoluje a nocu peva. Jel nesto od koristi za nas napaceni narod19vendetta87 je napisao/la: ↑17 jun 2025, 23:50Boli vas qurac sto je nasa Dzejla diplomirala...cestitke nasoj Dzeci
![]()
Pravi Amerikanac, nema šta…
BREAKING:
Russia issues warning to the United States.
The U.S. should not provide or even consider direct military assistance to Israel, calling it a dangerous escalation.
Dobro izgleda kada je umotanija.19vendetta87 je napisao/la: ↑17 jun 2025, 23:50Boli vas qurac sto je nasa Dzejla diplomirala...cestitke nasoj Dzeci
![]()
Dobro zubalo.kempes je napisao/la: ↑18 jun 2025, 16:50Dobro izgleda kada je umotanija.19vendetta87 je napisao/la: ↑17 jun 2025, 23:50Boli vas qurac sto je nasa Dzejla diplomirala...cestitke nasoj Dzeci
![]()
Nema figuru za nesto vise!
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 52 gosta.