Pa i ptice na grani znaju da ce traku preuzet Dzeko.dijalog je napisao/la:šta mislite jesu li ovo zadnje kvalifikacije za spahu? 2014. će imati 34 godine i to će biti vjerovatno kraj, oprostit će se od repke. ko će onda uzeti kapitensku traku? vjerovatno džekson ili miske?
Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Reprezentativci (fudbal)
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
a šta sa misimovićem? miske nosi i desetku iako i ptice na grani znaju da je to džekina tiha patnja.BIHfan je napisao/la:Pa i ptice na grani znaju da ce traku preuzet Dzeko.dijalog je napisao/la:šta mislite jesu li ovo zadnje kvalifikacije za spahu? 2014. će imati 34 godine i to će biti vjerovatno kraj, oprostit će se od repke. ko će onda uzeti kapitensku traku? vjerovatno džekson ili miske?
Miske ce imati 2014 33 godine i nesto plaho ne vjerujem da ce on pocinjati u tim godinama utakmice. Dzekin broj je broj 11. 9-tku je nosio jer je u Wolfsima bila zauzeta 11-tka, 10-tku u Cityu jer je 9-tka i 11-tka zauzeta.dijalog je napisao/la:a šta sa misimovićem? miske nosi i desetku iako i ptice na grani znaju da je to džekina tiha patnja.BIHfan je napisao/la:Pa i ptice na grani znaju da ce traku preuzet Dzeko.dijalog je napisao/la:šta mislite jesu li ovo zadnje kvalifikacije za spahu? 2014. će imati 34 godine i to će biti vjerovatno kraj, oprostit će se od repke. ko će onda uzeti kapitensku traku? vjerovatno džekson ili miske?
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Hoćemo još jedno ovakvo gostovanje!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Avdija dao go za vodstvo Hajduka protiv Splita
Stilic strijelac za Karpaty.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Opet Mahmutović strijelac za Teplice, ovaj put 2 gola. Ne znam zašto Pape ne želi ni da ga proba u nekoj prijateljskoj utakmici.
Čelik Zenica 1945
I?BIHfan je napisao/la:Stilic strijelac za Karpaty.
Sastav protiv Litvanije je bio
Begović-Spahić-Vranješ-Mujdža-Salihović-Zahirović-Pjanić-Misimović-Lulić-Ibišević-Džeko
Nagradno pitanje glasi,koliko njih je u ovom kolu bilo u početnoj postavi svojih ekipa
Begović-Spahić-Vranješ-Mujdža-Salihović-Zahirović-Pjanić-Misimović-Lulić-Ibišević-Džeko
Nagradno pitanje glasi,koliko njih je u ovom kolu bilo u početnoj postavi svojih ekipa
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
6 ili 7. Za Zahirovica nisam siguran.Dylan Dog je napisao/la:Sastav protiv Litvanije je bio
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
begović- standardan
spahić- standardan
vranješ- klupa
mujdža- standardan
salihović- klupa
zahirović- klupa
pjanić- standardan/klupa
misimović- klupa
lulić- standardan
ibišević- standardan
džeko- klupa
spahić- standardan
vranješ- klupa
mujdža- standardan
salihović- klupa
zahirović- klupa
pjanić- standardan/klupa
misimović- klupa
lulić- standardan
ibišević- standardan
džeko- klupa
Vranješ,Salihović,Misimović nisu,za Pjanića pišu da takođe neće biti u početnoj postavi večeras,za Spahića piše
Uglavnom,nije baš utješno kad ti skoro pola prve postave reprezetacije presjedi kolo na kupi.
A za Zahirovića nije ni relevantno da li igra tamo u šaban ligi,teško je i naći informacije o ligi gdje on igra,više podataka ima o prvoj ligi federacije Bosne i Hercegovine.Spahić je propustio trening prekjučer te se pretpostavljalo da se povrijedio i da neće nastupiti u večerašnjem okršaju sa ekipom iz Valencije.
Ipak, kako prema predviđanju uglednog španskog medija, Marce, Spahić će uz Federica Fazio večeras u okviru desetog kola španske Primere činiti štoperski par Seville.
Uglavnom,nije baš utješno kad ti skoro pola prve postave reprezetacije presjedi kolo na kupi.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
Čuvaju se za AlžirDylan Dog je napisao/la:Vranješ,Salihović,Misimović nisu,za Pjanića pišu da takođe neće biti u početnoj postavi večeras,za Spahića pišeA za Zahirovića nije ni relevantno da li igra tamo u šaban ligi,teško je i naći informacije o ligi gdje on igra,više podataka ima o prvoj ligi federacije Bosne i Hercegovine.Spahić je propustio trening prekjučer te se pretpostavljalo da se povrijedio i da neće nastupiti u večerašnjem okršaju sa ekipom iz Valencije.
Ipak, kako prema predviđanju uglednog španskog medija, Marce, Spahić će uz Federica Fazio večeras u okviru desetog kola španske Primere činiti štoperski par Seville.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
realno ovo je naša najjača reprezentacija:
23 imena
golmani: begović, hasagić, burić
odbrana: mujdža, vranješ, pandža, spahić, zukanović, kolašinac, vršajević
vezna linija: pjanić, ibričić, misimović, lulić, salihović, medunjanin, stevanović, alispahić, štilić
napad: džeko, ibišević, zec, muslimović
23 imena
vezna linija: pjanić, ibričić, misimović, lulić, salihović, medunjanin, stevanović, alispahić, štilić
Kakav Zec, mati mila? A i Muslimovic, takodje......Treba zvati ovog Djurica iz mlade reprezentacijedijalog je napisao/la:realno ovo je naša najjača reprezentacija:
23 imena
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....
kakav zec, a đurić igra u 4. italijanskoj ligi
amerosm je napisao/la:Nadam se da cemo na novoj FIFA rang listi napredovati bar do 24 ili 23 mjesta. FIFA ce novu listu objaviti 7.Novembra, ali u Petak ce jedna neoficijelna stranica objaviti najvjerovatnije novo stanje na toj listi.
Mada iskreno ne bi me ni cudilo da nazadujemo. Samo kada se sjetim Hrvatske prije SP-a u Juznoj Africi. Nisu se ni plasirali, a na istoj napredovali dvije pozicije, ja mislim sa 10. mjesta na 8.
Nismo dobili mnogo bodova sto se tice ove prijateljske,napredovat cemo 1-3 mjesta..i to je maximum..
Ispravka igra u 3.ligi,a clan je Parme.Tko zna mozda se vrati kod njihdijalog je napisao/la:kakav zec, a đurić igra u 4. italijanskoj ligi
Po prvi put cu se sloziti s tobom,a to je u vezi Zeca.Ima Ermin mjesta u reprezentaciji itekako.Momak moze igrati napadaca,ali i krilnog igraca,a to nam je fkt potrebno.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Ako je istina,ne znam kako ga nije sramota onih koji su mu skandirali na Bilinom Polju,moguće da je među njima bilo i onih za čiju je smrt direktno odgovoran "junački general" poznat po tome da je hrabrost uglavnom pokazao ubijanjem civila sa zavezanim rukama.
Još i ovo
http://sportsport.ba/ostalo/okbih-nagra ... naca/91973" onclick="window.open(this.href);return false;
Šta reći,kome **** mater?
Još i ovo
http://sportsport.ba/ostalo/okbih-nagra ... naca/91973" onclick="window.open(this.href);return false;
Šta reći,kome **** mater?
- BluesForever
- Kontakt:
Moze li mi neko od Moderatora ili doticni gospodin Admin reci zasto mi je post obrisan,napisao sam da je nas bivsi Reprezentativac Nemanja supic velicao Ratne zlocince,izgleda da se nema pravo nista ni govoriti.
Zadnja izmjena: BluesForever, dana/u 16 nov 2012, 23:52, ukupno mijenjano 1 put.
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Edincapitano, Google Adsense [Bot], jasmin10, RacioEmocionalan, zikerrz21 i 37 gostiju.