FK Sarajevo (opšte diskusije)

FK Sarajevo ove sezone?

Anketa je završila: 16 jul 2017, 14:28.

Prvak
11
25%
Osvajač kupa
4
9%
Dupla kruna
12
27%
Izlazak u Europu
17
39%

Ukupno glasova: 44

DenchiNL
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la DenchiNL » 04 feb 2016, 17:47

JoseMourinho je napisao/la:
bordograd je napisao/la:
JoseMourinho je napisao/la: Pada ti većina "argumenata" u vodu jer taj transfermarkt ne možeš uzet kao nešto relevantno kada navijač/zaposlenik/osoba bliska klubu ga uredjuje i napucava cijene ;)
Ako ti znaš relevantniji izvor navedi ga pa da se po njemu ravnamo, sad za sad nema relevantnijeg od transfermarkta. ;)
ja ti kazem pada ta relevantnost kada momak koji ucestvuje u dovodjenju igraca vam u klub stavlja cijene tim igracima, svima je jasno da pristrasno to radi, bas moras biti đon obraz da kazes da su cijene realne, tako da uz bilo kakvoj ozbiljnoj diskusiji transfermarkt se ne moze koristiti kao validan argument ;)
pa prijavi ga buraz poslodavcu jel fakat misliš da transfermarkt ima zavjeru protiv želje??? ili da bi to jedan internacionalno referentan portal to sebi dozvolio???
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la MortemHz » 04 feb 2016, 17:48

diplomatija je napisao/la:Rule se ušutio, vrijeđa svoju raju, ali hajd da vise ne dužim, jučer ste popatoseni onom ponudom, a jos vise reakcijom direktora i predsjednika, danas ste bili tema u cijelom gradu kako su vas izofirali, znate vi to sve dobro, samo vas književnost malo ****

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ne zivimo mi u Tirani drug pa i ne znamo sta se tamo prica, u Sarajevu je drugacija prica bila.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 04 feb 2016, 17:52

MortemHz je napisao/la: Ne zivimo mi u Tirani drug pa i ne znamo sta se tamo prica, u Sarajevu je drugacija prica bila.
Kad ćeš prestati sa ovakvim ispadima i namjeravaš li uopšte? Hoću li ti kopirati jedan od najboljih postova na forumu, koji je sročio tvoj kolega pitar i čim ćeš tek da vidiš koliki si nemač pojma i koliko zapravo vrijediš sa takvim razmišljanjem?
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 04 feb 2016, 17:54

MortemHz je napisao/la:
diplomatija je napisao/la:Rule se ušutio, vrijeđa svoju raju, ali hajd da vise ne dužim, jučer ste popatoseni onom ponudom, a jos vise reakcijom direktora i predsjednika, danas ste bili tema u cijelom gradu kako su vas izofirali, znate vi to sve dobro, samo vas književnost malo ****

Ne zivimo mi u Tirani drug pa i ne znamo sta se tamo prica, u Sarajevu je drugacija prica bila.
Allahimanet gospodo, idem ja platiti vodu i kupiti koje paklo hrenovki, najavljuju se poskupljenja neka poslije povratka iz turske, sretno vam u srazovima s mancesterima, juventusima i ovim iz regionalne lige koju ćete organizirati..

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 04 feb 2016, 17:54

bordograd je napisao/la:Pa ja pitam koja je alternativa? "Objektivni" forumaši sa ss.ba?
ima objektivnih momaka sa obje strane, nazalost na forumu slabo, ali ima ih tako da nije željo zavjera, nego i vasih navijaca ima koji kazu da su usrane cijene na transfermarktu ;)

DenchiNL je napisao/la:pa prijavi ga buraz poslodavcu jel fakat misliš da transfermarkt ima zavjeru protiv želje??? ili da bi to jedan internacionalno referentan portal to sebi dozvolio???
de se skontaj, dva puta me citiras, mogo si se presabrat pa sve kao jedan post napisati, a nema potrebe da ga prijavljujem on je ispred vašeg kluba tj. sa tom referencom postavljen iskreno neka momak zaraduje koliko toliko sretno mu, ali objektivnost ne spominjite molim vas ;)

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 04 feb 2016, 17:54

O kojem on gradu prica :?: :lol:
#smijurijasgrbavice# :lol:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 04 feb 2016, 18:00

Ajzea je napisao/la:
MortemHz je napisao/la: Ne zivimo mi u Tirani drug pa i ne znamo sta se tamo prica, u Sarajevu je drugacija prica bila.
Kad ćeš prestati sa ovakvim ispadima i namjeravaš li uopšte? Hoću li ti kopirati jedan od najboljih postova na forumu, koji je sročio tvoj kolega pitar i čim ćeš tek da vidiš koliki si nemač pojma i koliko zapravo vrijediš sa takvim razmišljanjem?
Samo odgovaram papcima kao sto su oni jer su prvi spomenuli neke papke iz Vogosce a ja samo istom mjerom odgovorim. Drugo, ti si poceo pricati isto o Soljaninu neki dan jer se on nije rodio u Sarajevu sto je tebi smetalo pa kad smo ti rekli da ti ne valja to ti si se povukao i kao cestitao Highu jer ti je rekao ono, o cemu onda pricas dragi Ajzea? Vama i treba ovako odgovarati jer prvi pocinjete na tu stranu okretati (presaltaj ovu temu 2 stranice i sam ces vidjeti) a ne samo slijepo svoje braniti, zar ne? Znaci neko kao ti ne moze meni pricati o tome zato sto ja samo istom mjerom odgovaram na vase provokacije. Ne treba ti puno pameti da ovo skontas.
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 04 feb 2016, 18:05, ukupno mijenjano 1 put.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 04 feb 2016, 18:01

Naravno da je transfermarket neobjektivan, kako i ne bi bio kad za nekog Kvesića stoji cijena od preko 500.000€ a on se proda za 100k€, ili recimo Hadžiahmetović ima cijenu 700k€ a prodaje se za dobro manju cifru. Bespotrebno pumpanje cijena. :kafa:
1946

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 04 feb 2016, 18:05

JoseMourinho je napisao/la:

de se skontaj, dva puta me citiras, mogo si se presabrat pa sve kao jedan post napisati, a nema potrebe da ga prijavljujem on je ispred vašeg kluba tj. sa tom referencom postavljen iskreno neka momak zaraduje koliko toliko sretno mu, ali objektivnost ne spominjite molim vas ;)
2 puta se prosipaš pa shodno tome, momak nema funkciju u klubu nemoj izmišljati, jesu li cijene željinih igrača napucane ili preniske po objektivnom mišljenju navijača želje???

ko je objektivan i da li mora imati željinu člansku da bi to dokazao ili polugodišnju?

ja ti fino kažem ako imaš neki dokaz , referencu neku nekog nezavisnog procjenitelja , da momak radi pogrešno slobodno ga prijavi tako će se nešto promijeniti ako je nešto pogrešno, ili skineš plave cvike :thumbup: :wave:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 04 feb 2016, 18:05

MortemHz je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:
Samo odgovaram papcima kao sto su oni jer su prvi spomenuli neke papke iz Vogosce a ja samo istom mjerom odgovorim. Drugo, ti si poceo pricati isto o Soljaninu neki dan jer se on nije rodio u Sarajevu sto je tebi smetalo pa kad smo ti rekli da ti ne valja to ti si se povukao i kao cestitao Highu jer ti je rekao ono, o cemu onda pricas dragi Ajzea? Vama i treba ovako odgovarati jer prvi pocinjete na tu stranu okretati (presaltaj ovu temu 2 stranice i sam ces vidjeti) a ne samo slijepo svoje braniti, zar ne? Znaci neko kao ti ne moze meni pricati o tome zato sto ja isto odgovaram na vase provokacije. Ne treba ti puno pameti da ovo skontas.
Nisam vidio da je neko od naših prvi spomenuo bilo šta oko mjesta rođenja, ako jeste, stvarno se izvinjavam. Kao što si ti sada ako je zaista istina da je neko od naših započeo tu temu, tako sam i ja neki dan spomenuo Šoljanina jer ste vi tada prvi započeli. Uostalom, ništa ti meni nisi objasnio, već je @High svima objasnio ;)

Nemaš ti meni šta objašnjavati, već sam pročitaj ono što je @High napisao a zatim i postavi ovdje da ovi "moji" (ja ovdje nastupam isključivo kao forumaš pod ovim pseudonim, i kao takav stojim samo iza onoga što ja izgovorim, konstatacije ostalih me ne zanimaju), koji se toga dotiču, također pročitaju nešto korisno i mudro.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 04 feb 2016, 18:07

BitiSrcemVezan je napisao/la:Naravno da je transfermarket neobjektivan, kako i ne bi bio kad za nekog Kvesića stoji cijena od preko 500.000€ a on se proda za 100k€, ili recimo Hadžiahmetović ima cijenu 700k€ a prodaje se za dobro manju cifru. Bespotrebno pumpanje cijena. :kafa:
to su realne vrijednosti , samo su oni nesposobni i neuređen klub , sa čudnim ugovorima i nek se šutaju nogom u guzicu što su i dobili tu siću koju su dobili.......

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 04 feb 2016, 18:08

E sad se razumijemo.

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 04 feb 2016, 18:19

Ajzea je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
Ajzea je napisao/la: Kad ćeš prestati sa ovakvim ispadima i namjeravaš li uopšte? Hoću li ti kopirati jedan od najboljih postova na forumu, koji je sročio tvoj kolega pitar i čim ćeš tek da vidiš koliki si nemač pojma i koliko zapravo vrijediš sa takvim razmišljanjem?
Samo odgovaram papcima kao sto su oni jer su prvi spomenuli neke papke iz Vogosce a ja samo istom mjerom odgovorim. Drugo, ti si poceo pricati isto o Soljaninu neki dan jer se on nije rodio u Sarajevu sto je tebi smetalo pa kad smo ti rekli da ti ne valja to ti si se povukao i kao cestitao Highu jer ti je rekao ono, o cemu onda pricas dragi Ajzea? Vama i treba ovako odgovarati jer prvi pocinjete na tu stranu okretati (presaltaj ovu temu 2 stranice i sam ces vidjeti) a ne samo slijepo svoje braniti, zar ne? Znaci neko kao ti ne moze meni pricati o tome zato sto ja isto odgovaram na vase provokacije. Ne treba ti puno pameti da ovo skontas.
Nisam vidio da je neko od naših prvi spomenuo bilo šta oko mjesta rođenja, ako jeste, stvarno se izvinjavam. Kao što si ti sada ako je zaista istina da je neko od naših započeo tu temu, tako sam i ja neki dan spomenuo Šoljanina jer ste vi tada prvi započeli. Uostalom, ništa ti meni nisi objasnio, već je @High svima objasnio ;)

Nemaš ti meni šta objašnjavati, već sam pročitaj ono što je @High napisao a zatim i postavi ovdje da ovi "moji" (ja ovdje nastupam isključivo kao forumaš pod ovim pseudonim, i kao takav stojim samo iza onoga što ja izgovorim, konstatacije ostalih me ne zanimaju), koji se toga dotiču, također pročitaju nešto korisno i mudro.
Sta ces se ti njemu izvinjavati, njegov kolega je prvi poceo o snadzaklijama, Kosovu, pa papcima iz vogosce

MosaaRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la MosaaRajvosa » 04 feb 2016, 18:24

Sve strasni "ugledni forumasi". Nigdje zivota mimo foruma..
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 04 feb 2016, 18:25

Labude, uhvati se pravopisa sa modnim guruom i kamatorom. Nije vam jos kasno. Kroz citav zivot se uci i dobijaju neke lekcije.
Vi kao klub ste jucer dobili lekciju. Ako vi prodajete svoje dragulje, najbolje igrace za takvu sicu,tako sitne novce, ne mozete ocekivati da uzimate igrace od aktuelnog prvaka BiH, kluba koji moze da zivi od samo jednog sponzora kojeg ima. Nas drugi po jacini sponzor nam daje novca kao sto je vama Misimovic pozajmio + kamatu prosle godine na godisnjem nivou. Ako si upucen znas oko koje je to cifre.

Budi pametan. Misli glavom, dajem ti primjer banalan. Mozemo i mi Realu ponuditi cifru za koju znamo da ce nam odbiti i jos ismijati nam se. Poceli ste da nas gledate kao Real. Nastavit cete.

Sto se tice Kosova, lazem li sta jel vam donedavni vodja bio sa Kosova. Danasnji kriminalac. A pola najjace ekipe ff sandzaklije. Nisam ja kriv sto vas to vrijedja.
Bjezi odavde, dok imas vremena. Idu pitari da te jos vise kandjijaju. :opaopa:
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !

MosaaRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la MosaaRajvosa » 04 feb 2016, 18:26

Taman pomislim diplomatija zvani corak otiso.. Kad on i iz granapa tipka na temi sarajeva..
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!

svetastrana
Kontakt:

Post Postao/la svetastrana » 04 feb 2016, 18:29

diplomatija je napisao/la:Brodogradilište se potrudio ovih gluposti napisati, vrlo bitnih činjenica, samo se ti ponosi, uživaj, sve bruka do bruke ovo sto si napisao, a klub ti na aparatima, kreditima se plaće isplaćuju moj jarane, da ste svjesni svoje nesvijesti sami bi to zaključili, zapravo znate vi to,kobajagi neka medijska šutnja, sto to nije bila medijska šutnja prethodne dvije godine?

Haj sto si malo zaosto u mentalnom razvoju al sto si bezobrazan cudo jedno. :crazy: :crazy:

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 04 feb 2016, 18:33

Bezveze ti je ta priča diplomatija, sad kažeš da je neko drugi počeo tu priču, a ustvari počeo onaj vaš krompir a ti se nadovezao...
Mislim libo me, ali brate kakva vam je to priča da prozivate i pogrdnim imenima zovete, našu pa i vašu raju i drugove iz Vogošće.
Vidi se da ništa niste prošli u životu, balavci i besposličari...
F.K.SARAJEVO

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 04 feb 2016, 18:38

Imate vi karinu od sponzora, pa sto to se ne objavi negdje koji su uslovi sponzorstva, vi giganti pa poslovna tajna Haha, giganti kazu ove godine porse dao 120 miliona za reklamu na dresu, prosle godine ste na te gluposti i hajku uzeli titulu, ove boga mi teze ide, ove godine gospoda Kinezi odlučili da se igraju s vama, namjestajuci utakmice, ja cu vam reci da ste namjestili sa širokim brijegom na kosevu, dole ste im prepustili bodove, namjestili ste s travnikom, s Drinom u Travniku, pa mladost u kaknju, pa Zrinjski, pa zeljeznicar, sa slavijom u kupu obje i jednu u prvenstvu, ne znam jesam li neku propustio, da ovu zadnju prijateljsku sa ovim iz Jajca

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 04 feb 2016, 18:41

jesi ti naporan frajer
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, epidemijaZ, Giuseppe1, Hansestadt, imekorisnicko, N3R3D, Quartararo, Taree i 75 gostiju.