Nek' bude 3:3 i da Messi uvali 3 gola, jer ga imam na Fantasy-ju.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Ma nema od tog nistaBianconeri1988 je napisao/la:Izdržite prvih 20 minuta bez primljenog gola i onda se možete nadati...
I ja mislim da na je prosjek oko 28 godina ali takodje mislim da se racuna prosjek ovih prijavljenih igraca za LP tako da ispadne negdje oko 30 godinaBoateng_27 je napisao/la:Prosjek godina nam je 28.8 !
evo ti broj Gvardiole pa ga nazovi i pitaj gaadointer je napisao/la:otkud to Fabregas na klupi?
Jos Pippo nije prijavljen pa smo jos i podmladjenimeho-medo je napisao/la:I ja mislim da na je prosjek oko 28 godina ali takodje mislim da se racuna prosjek ovih prijavljenih igraca za LP tako da ispadne negdje oko 30 godinaBoateng_27 je napisao/la:Prosjek godina nam je 28.8 !
I @Scudetto evo vratio sam se u svoju jazbinu![]()
Dovoljno za bod!senad_flamin je napisao/la:Evo sastava !! Galliani potvrdio![]()
------------------Abbiati----------------
--Abate--Nesta--T.Silva--Zambrotta--
--Nocerino--M.V.Bommel--Seedorf--
----------------Boateng-----------------
-------Pato--------Cassano------------
Ja nevjerujem u čudaSoloJuve26 je napisao/la:Veceras bi moglo biti jedno velko iznenadjenje, mislim da bi ste barem bod mogli uzeti i uz malo srece i sva tri boda.
http://www.****/detail/vJhKQJeo/#lineupsBoateng_27 je napisao/la:a može li mi neko dati sastav i formaciju Real Sociedada kada je igrao s Barsom 2:2 sad proslu tekmu ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.