Dobro si upratio.The Game je napisao/la:
OT - inace kol'ko sam upratio ova tema je ubjedljivo najaktivnija tokom dana![]()

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Dobro si upratio.The Game je napisao/la:
OT - inace kol'ko sam upratio ova tema je ubjedljivo najaktivnija tokom dana![]()
Izgleda da ce i na Partizan sutra ipak ici markica opetThe Game je napisao/la:Jos ove Dance cekam, pa onda sutra sve na PartizanThe Game je napisao/la:Ivanovic - Petrova 1 1,70
Zenit - Spartak N. 1 1,60
Aarhus - Sonderjyske 1 2,05
Unirea - Arges 1 1,25
Feyenoord - Ajax oba daju gol 1,55
Dobitak - 10,80 na markicu![]()
![]()
![]()
Izgubise idioti 1:2The Game je napisao/la:Jos ove Dance cekam, pa onda sutra sve na PartizanThe Game je napisao/la:Ivanovic - Petrova 1 1,70
Zenit - Spartak N. 1 1,60
Aarhus - Sonderjyske 1 2,05
Unirea - Arges 1 1,25
Feyenoord - Ajax oba daju gol 1,55
Dobitak - 10,80 na markicu![]()
![]()
![]()
OT - inace kol'ko sam upratio ova tema je ubjedljivo najaktivnija tokom dana
Bisceglie - Augusta 5-2 (3-2)reds je napisao/la:Gdje bih na internetu mogao provjeriti rezultate u malo nogometu ?
Bisceglie-Augusta i Monteslivano-Lazio
Proslo ovo.. Prva trecina 5:0..Baja_Zvjerka je napisao/la:Sada ce tema da bude aktivnija od Zeljine kad si dosla ti..![]()
![]()
Haahah..
Veceras sam ubjedjen Detroit iz 1/1.. (3.6 kvota)
A ova serulja Williams ce mi platitiPonos Torina je napisao/la:Evo od mene 2 listica pa ko voli nek izvoli![]()
prvi na 5 km sigurica neka![]()
A drugi je 2 singla sigurice 99% za veci ulog ili za uzet dnevnicu![]()
Boston je unistavao 3 utakmice za redom ovaj La angels tako da ocekujem i 4 pobjedu jer Boston zna da odradi seriju do kraja bez kiseva..
Sto se tice Orlanda on je svoje pokazao u prosloj utakmici 43 razlike pobjedio i rasturio jadnu Atlantu
Sto si prokletiji vise zijanis, naredao si parova samo tako kvote visoke i popusljot.neko_iz_mase je napisao/la:E pa, jucer me je **** fudbal, ko niko.
Prvo Grashopers obe gol, pa sinoc usrani holandjani
Uploaded with ImageShack.us
Na taj broj šalju danas par Debrecen - Videoton 1. Koji prelaz za pola marke.Emir_ZENICA je napisao/la:Danas dojava...kvota 30...daj nek neko posalje 50 feninga ...da vidimo koja je..
Za danas postavljena prelaz kvota 30 na sms-servisu zainteresovani nek posalju poruku sa tekstom:
Za Srbiju: CH6 PRELAZ na 4828 cena 25 din
Za Hrvatsku: TXT DOJAVA1x2 na 67454 cena 3,66 kuna
Za Bosnu & Hercegovinu: TXT DOJAVA1x2 na 091810700 cena 0.50 BAM
Za Sloveniju: TXT SMSFIX na 3838 cena 0.50 Eura
Pa nek nam javi...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.