Aferim Emire, sine Bosanski! Samo ponosno i casno kao dosad
Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić
Halal mu bilo vala... Koliko je taj covjek ucinio za Bosnu i Hercegovinu i njen fudbal, mogao je komotno Ifetu i Naska iz Bosne dovesti na trening... a da vi pacijenti uz to crknete od muke.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
-
lucif3R666
- Kontakt:
fizioterapeut iz banjalukeIlPrincipe je napisao/la:Ko je ovaj sa Spahom ? Liči mi na Maletića![]()
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
Neko ce se javiti ko zna tacno, ali otprilike mmak sa spahom je iz hrasnice, znam da ima neku manu (psiho-fizicku, po ponasanju...Nek mi Bog oprosti ako grijesim, ali takav sam utisak stekao)svi ga vole i kad reprezentacija trenira dole, snjima je, skuplja lopte itd.
To je taj momak. I vidite samo kakav stav i odnos ima gigant Emir Spahić prema njemu.
Aferim Emire, sine Bosanski. Živ nam bio još stotinu godina
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Kralj Bosne. Hvala ti Emire, jos si jednom pokazao kakav si covjek. NE ZASLUZUJEMO TE!kokakolas je napisao/la:To je taj momak. I vidite samo kakav stav i odnos ima gigant Emir Spahić prema njemu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Odlazi iz svetinje, dosta te je više.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DonCorleone
- Kontakt:
Vidi se da je dika, ponos ove drzave!kokakolas je napisao/la:To je taj momak. I vidite samo kakav stav i odnos ima gigant Emir Spahić prema njemu.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Cartman je napisao/la:Kralj Bosne. Hvala ti Emire, jos si jednom pokazao kakav si covjek. NE ZASLUZUJEMO TE!kokakolas je napisao/la:To je taj momak. I vidite samo kakav stav i odnos ima gigant Emir Spahić prema njemu.
Aferim Emire, sine Bosanski. Živ nam bio još stotinu godinaNakon karijere postani Predsjednik. Diktator po mogucnosti. Onda te mozda cak i Jugonostalgicari zavole, oni vole diktatore.
Nadam se da ce biti selektor i diktator
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- crvenocrni
- Kontakt:
Izvini buraz, ovo stvarno rijetko bilo kome govorim, ali ti si stvarno bolestan.Virtu4l je napisao/la:Odlazi iz svetinje, dosta te je više.
Zadrzi bar malo obraza ako ga imas pa zaobidji ovu temu kad takve bljuvotine prosipas. Ne volis kapitena, ok, ali brate ne kenj.. toliko
KAPITENU, NE ZASLUZUJEMO TE !!!!

- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
+1crvenocrni je napisao/la:Izvini buraz, ovo stvarno rijetko bilo kome govorim, ali ti si stvarno bolestan.Virtu4l je napisao/la:Odlazi iz svetinje, dosta te je više.
Zadrzi bar malo obraza ako ga imas pa zaobidji ovu temu kad takve bljuvotine prosipas. Ne volis kapitena, ok, ali brate ne kenj.. toliko
Nas Emir ce vratit i Sandzak pod nasu zastavu.Bosniacum Lilium je napisao/la:Cartman je napisao/la:Kralj Bosne. Hvala ti Emire, jos si jednom pokazao kakav si covjek. NE ZASLUZUJEMO TE!kokakolas je napisao/la:To je taj momak. I vidite samo kakav stav i odnos ima gigant Emir Spahić prema njemu.
Aferim Emire, sine Bosanski. Živ nam bio još stotinu godinaNakon karijere postani Predsjednik. Diktator po mogucnosti. Onda te mozda cak i Jugonostalgicari zavole, oni vole diktatore.
![]()
Nadam se da ce biti selektor i diktator
Kao što vi zaobilazite temu selektora reprezentacije BiH. Kada je u pitanju kabadahija iz Dubrovnika, dokazano je da obraz ne postoji. Zbog njega nam je ovo tek prvo veliko takmičenje, sa jednog nas je već izbacio.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Gromada od čovjeka. Samo hrabro i časno ljudino, kao i dosad
@Virtualni Ko sve o obrazu priča
Dosta te je majke mi. Nešto bi ti rek'o, al' bojim se bana. Vidim po avataru da ti je draže tuđe .... nego nešto što po svim pravilima treba biti tvoje
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
Ne valja mu Spaha, a valja ovaj:ZahaKING je napisao/la:@Virtualni Ko sve o obrazu pričaDosta te je majke mi. Nešto bi ti rek'o, al' bojim se bana. Vidim po avataru da ti je draže tuđe .... nego nešto što po svim pravilima treba biti tvoje

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Aferim. Imas od mene i legende iz reala pecenje kad dodjes u SarajevoCartman je napisao/la: Nas Emir ce vratit i Sandzak pod nasu zastavu.
Samo da te podsjetim:
Emir (arapski: أمير, perzijski: امیر) izvorno je značilo zapovjednik ili general, ili pak princ
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Trola vas Virtualni 
Aferim momcino.Bosniacum Lilium je napisao/la:Aferim. Imas od mene i legende iz reala pecenje kad dodjes u SarajevoCartman je napisao/la: Nas Emir ce vratit i Sandzak pod nasu zastavu.![]()
Samo da te podsjetim:
Emir (arapski: أمير, perzijski: امیر) izvorno je značilo zapovjednik ili general, ili pak princ
A ime je perfektno za naseg Spahu. Znamo da mu je Babko Sandzaklija i niko ne voli svoju djecu kao oni.