Rukometna reprezentacija BiH

Moderator/ica: Pasha

Da li ste zadovoljni izborom Ivice Obrvana za novog selektora?

Super zadovoljan
46
23%
Zadovoljan
76
39%
Nemam stav
33
17%
Nezadovoljan
14
7%
Katastrofa
28
14%

Ukupno glasova: 197

Nydalen
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la Nydalen » 17 jan 2015, 20:40

Toliko smo imali prilika da preokrenemo tekmu, zasluzili smo poraz.Fizicka sprema nikole je katastrofa, 2 kontre i 2 iskljucenja je napravio radi toga, u presudnim momentima.

sigurnoable
Kontakt:

Post Postao/la sigurnoable » 17 jan 2015, 20:41

goranzoran je napisao/la:
akisarajevo92 je napisao/la:Glup poraz.

Sto se tice Makedonaca, slusao sam njihove komentatore na obje utakmice, potcjenjuju nas skroz i ocekuju sigurnu pobjedu.
Pa normalno jaci smo sta je tu ne nejasno
Dajte ovog Grka smaknite sa foruma, sta cete kad vam ode Lazarov, bit cete rupa ziva kao sto ste sada i u kosarci a bili se uzdigli. Bila jedna dobra generacija sa Gecevskim i Anticem sad se rupetina u tom sportu isto!

Nema veze idemo dalje! :bih: :bih: :bih:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 17 jan 2015, 20:41

Steta stvarno. Skratili su mi par godina zivota sa ovim kontrama. :cry: Austrijanci su dosta bolji bili u drugom poluvremenu, ali sam misljenja da smo sami sebe porazili, previse individualnih gresaka...

Nista, idemo dalje, po pobjedu protiv Makedonije. :bih:

andro234
Kontakt:

Post Postao/la andro234 » 17 jan 2015, 20:41

High je napisao/la:Jesu li Makedonci jači od Austrije?
po njima su bolji i od Hrvatske
realno mislim da su tu negdi i da cete vi svoju sansu za prolazak trazit protiv Tunisa

goranzoran
Kontakt:

Post Postao/la goranzoran » 17 jan 2015, 20:41

barbarez je napisao/la:Gorane i zorane ,ne bojimo se mi vas. Vi uglavnom padate kad naletite il nadletite na bosnu
I sa Šarićom na gol dobili smo vas, bice lako u ponedeljak

muhamedkonjic
Kontakt:

Post Postao/la muhamedkonjic » 17 jan 2015, 20:41

Ljiljani87 je napisao/la:Brze su za sve krive. Nema veze odmorit, pa onda dernut Makedonce i Tunižane :bih: :bih:
Ma to je to, samo srediti te kontranapade i nema sikiriki :bih: :bih:

admir1991
Kontakt:

Post Postao/la admir1991 » 17 jan 2015, 20:41

Ni protiv Irana ni protiv Austrije kontre nismo odigrali,plus sad protiv Austrije dosta pogrešnih dodavanja,sranje i šteta.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 17 jan 2015, 20:41

Madridista18 je napisao/la:Najjaci su mi ovi neki strucnjaci koji su dva puta pogledali rukometnu utakmicu u zivotu pa daju sebi za pravo da kritikuju reprezentaciju kad god gubi.Uglavnom sve ove segmente igre popraviti a posebno ove blentave kontre pa se izvlaciti na Makedoniji( nadati se da Lazarov nece poluditi) i na Tunisu s kojim realno mozemo lakse nego s Makedonijom
Prije cemo pobjediti Tunis nego Makedoniju. Uglavnom, Austrija je prilicno dobra ekipa, nisu me iznenadili. Igrali su na kontre.

Izvukao ih je golman. Mi smo grozno igrali prvih 20 minuta drugog poluvremena i tu smo izgubili utakmicu. Da je neka jaca repka od Austrije, ubili bi nas.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Chapman
Kontakt:

Post Postao/la Chapman » 17 jan 2015, 20:42

Šteta, ovako kad skontaš, samo 2 razlike, pa koliko smo glupih grešaka imali, mogli smo lagano uzeti. :(

Nadati se da ćemo se do Tunisa makar ušemiti i svesti ove greške na minimum, ganjati prolazak tu.

Idemo dalje !

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 17 jan 2015, 20:42

De bolan pustite ovog goranzoran,to ti je neki naš paćenik iz neke vukojebine u RS-u.Pa Makedonci su narod koji uvijek dokazuje da ima simpatije prema BiH,nema on veze ni sa Hrvatskom a najmanje sa Makedonijom..

sudac92
Kontakt:

Post Postao/la sudac92 » 17 jan 2015, 20:42

Glupo bacene lopte su rezultat poraza,da je bilo manje gresaka glatko bi ih dobili.
Nadam se da Kostina povreda nije teze povrede i nekako sam ubijedjen da prolazimo uprkos ovom porazu.

Pegi10
Kontakt:

Post Postao/la Pegi10 » 17 jan 2015, 20:42

Realno stvorio se strah od pobjede kao juce u prvom poluvremenu uz njihovog raspolozenog golmana

U vezi kontri vjezbati bacanje lopte posto bi ove lopte Ovcina stigao jedino da mu dodjele auto da ih stize
Ovaj sizofrenicar sto ne zna ili je Goran ili Zoran ima profil od 2011 a sad vise postova napisao nego u te 4 godine odkako ima profil

Momci glavu gore idemo na pobjedu u ponedeljak nema padanja neka prorado nas inat :bih: :bih:
Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 17 jan 2015, 20:43

Izgleda da ce se nasi momci momacki pobit sa Tunizanima za to mjesto koje vodi dalje :bih:
ZZ

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 17 jan 2015, 20:43

Prce.definitivno nije onaj stari i uzalud ga je forisrat...Idemo dalje momci,losi smo bili veceras i to je to..kad je slijedeca tekma??

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 17 jan 2015, 20:44

ahmic je napisao/la:Prce.definitivno nije onaj stari i uzalud ga je forisrat...Idemo dalje momci,losi smo bili veceras i to je to..kad je slijedeca tekma??

U ponedeljak...
- Ed Woodward for Prime Minister !

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 17 jan 2015, 20:44

aqarius je napisao/la:De bolan pustite ovog goranzoran,to ti je neki naš paćenik iz neke vukojebine u RS-u.Pa Makedonci su narod koji uvijek dokazuje da ima simpatije prema BiH,nema on veze ni sa Hrvatskom a najmanje sa Makedonijom..
Pa to zna i budala. Zaostali seljo veoma tipičan u našoj državi koji misli da nije u našoj državi.Ima ih na pretek. Makedonci su normalni ljudi.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 17 jan 2015, 20:45

Idol nacije Prce onako samouvjereno baca loptu u kontru, ja kontam Evo je konacno ce jedna proci, pokloni im covjek loptu, logicno odmah rekontra austrijanaca i primamo gol :rol:

to je po meni highlight utakmice :mrgreen:

ništa, odmoriti se ovaj jedan dan i sprmeiti se za Makedoniju i Tunis....mislim da se možemo nositi sa njima.

UnitedWA
Kontakt:

Post Postao/la UnitedWA » 17 jan 2015, 20:46

Šteta jbg, disciplinovana igra se rasula ali fkt imamo problem sa igrom preko krila, sve je išlo kroz sredinu što su austrijanci na vrijeme skontali. Idemo dalje, lijepo je gledati BiH, samo velika šteta što je Katar u pitanju. Ko da gledamo utakmice srednjih škola (zbog navijača), a ne najveće takmičenje u sportu.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 17 jan 2015, 20:46

Odlicno prvo poluvrijeme, lose drugo, tacnije lose otvaranje drugog poluvremena. Tu su prednjacili Prce i Celica koji su igrali ispod svakog nivoa. Opet na kraju nam je malo falilo da budemo u egalu ili cak i da pobijedimo, ali nismo imali ni srece, jer smo par puta profulali cijeli gol, sto je u rukometu jako tesko. Kako god, ovoj reprezentaciji se treba vjerovati i pruziti joj bezrezervnu podrsku. Benko na golu odlican, Senko u drugom poluvremenu stao, Toromanovic lose odigrao, Prce i Celica jako losi, a ni Karacic nije bio na svom nivou. Malinovic je odigrao dobru utakmicu i kako god okrenes, ohrabruje cinjenica da smo spustili -6 sa toliko neraspolozenih igraca. Idemo po skidanje nekog velikog skalpa na ovom Svjetskom, Hrvatska ili Makedonija.

:bih: :bih: :bih:
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 17 jan 2015, 20:47

aqarius je napisao/la:De bolan pustite ovog goranzoran,to ti je neki naš paćenik iz neke vukojebine u RS-u.Pa Makedonci su narod koji uvijek dokazuje da ima simpatije prema BiH,nema on veze ni sa Hrvatskom a najmanje sa Makedonijom..
Ja mislim da je to Mirsad Kebo.

Odgovori

Natrag na “Rukometna reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.