BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- BeyKopites
- Kontakt:
Re: BiH Tenis
Jes' malo se smanjio broj raje što prati na forumu, "pravi navijači" reklo bi se.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
ajde sad breeak
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Hajde Damire brate mozes ga uzeti!!!
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
AJMOO DAMIREEE NIJE JOŠ GOTOVO!!!
Ajde Džumi
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
AJDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Malo ozbilje sada.. Kako god da zavrsi ovaj mec bitno je to da je Damir dobio priliku da igra protiv jednog ovako renomiranog protivnika i da se uvjeri da je i on (Dodig) od krvi i mesa te da se i s njim moze igrati. Sigurno da tu postoje segmenti igre koje moze i hoce popraviti ali o tome neka brinu strucnjaci oko njega.
Bravo Damiraga, pa kako god da se zavrsi!
Bravo Damiraga, pa kako god da se zavrsi!
Carli je napisao/la:Ma rezultati tačka kom

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
- inacefindecko
- Kontakt:
ma iskustvo je ovo, a i realno, damir je igrac koji da ima servis vec bi bio u top 100
- Idimidodjimi
- Kontakt:
Carli je napisao/la:Ma rezultati tačka kom
Drug statistika a ne samo rezultat, me zanima....
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!
valjda će neko od njih safatat EnveraBeyKopites je napisao/la:Jes' malo se smanjio broj raje što prati na forumu, "pravi navijači" reklo bi se.

Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
Ma dobice Damir ovo, sta se predajete 

http://www.ausopen.com/en_AU/slamtracke ... &promo=mip" onclick="window.open(this.href);return false;
- Evolution87
- Kontakt:
http://www.ausopen.com/en_AU/slamtracke ... &promo=mip" onclick="window.open(this.href);return false;Idimidodjimi je napisao/la:dajte link gdje pratite tu statistiku za ovaj mec?
AJJJJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO DAMIIIIIIIIIIIIIIIIRRRRREEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Dijaspora je to, čim zagusti kud koji mili mojiBeyKopites je napisao/la:Jes' malo se smanjio broj raje što prati na forumu, "pravi navijači" reklo bi se.
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
Ajd bar je u necemu boljiKaunas je napisao/la:asovi 10-1 za Dodiga, duple 3-0 za Damira![]()
![]()

Ma samo lagano ljudi, Damiru su sanse ovdje minimalne. Svaki gem koji osvoji je za pohvalu. Vec je ispisao historiju, sad igra za dusu

Dzevad ce da najebe, izgleda da je iz KaknjaFecox je napisao/la:valjda će neko od njih safatat EnveraBeyKopites je napisao/la:Jes' malo se smanjio broj raje što prati na forumu, "pravi navijači" reklo bi se.![]()
onda kuku lele

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Ma lik nas samo izjebo postenoFecox je napisao/la:valjda će neko od njih safatat EnveraBeyKopites je napisao/la:Jes' malo se smanjio broj raje što prati na forumu, "pravi navijači" reklo bi se.![]()
onda kuku lele

Samo je jedan grijeha je vrijedan 1921 <3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.