FK Radnički Lukavac

samolukavac
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la samolukavac » 14 mar 2015, 23:19

To je tvoje misljenje i imas pravo na njega, doveli su se igraci u klub koje si treba biti realan i mogao dovesti, to ti je prava istina, da imas para vise doveo bi naravno bolje od trenutnih, nego igras u skladu sa finansijama drug.pozz

golDIE
Kontakt:

Post Postao/la golDIE » 15 mar 2015, 01:08

0 BODOVA 000 BODOVA danas sve.. jedino golman sto je danas odbranio 2,3 prilike 100% .. ove ostale tromine se trebaju zapitat...
I zamolio bih da da se javi onaj pametnjakovic sa mog posta kad sam govorio da za pripremne utakmice ne trebamo birati seoske ekipe i uciti se na njima,i svejedno sa tim seoskim ekipama smo tanko igrali kao sto sam napisao .. ali neki se pametnjakovic nasao i napisao mi kako cu se uvjeriti u prvo kolo,da pripremne ne znace nista.. e pa gospodine javi se i reci mi sta sam danas lijepo od fudbala od strane Radnickog mogao da vidim? Rudar nije tolko bio jaci tim,nego su samo iskoristili debilizam nasih igraca..realno...
Kakva je ba ono situacija u klubu? pojedini igraci danas kad nisu zaplakali od stida a dzindo se smjeska nama u lice?? jel smo to cekali dragi moji ljubitelji Radnickog ?
Ja znam da nije cilj PL i da necemo je dostici nikad sa ovakvim (NE)radom,ali zar se moramo brukati na terenu onako i slusati poruke o tome kako nas svako moze jeftino dobiti,kako od nas nema nista.. daj imal imalo te borbe u timu..ako ovako nastave igre,uzalud su pare potrosene/bacene.... i nemojte mi nista pisati pametni moralisti,suocite se vec jednom sa istinom.

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 15 mar 2015, 09:13

Jarane Sarajevo je na priprema pobjedjivalo Partizana, Metalista...sad Borca ni pomocu trikova ne mogu dobiti, a pripremali su se protiv jacih ekipa, nema to veze, ekipa je podbacila juce na celu sa trenerom i po meni uprava treba reagovati odmah a to je smanjena naredna plata, okrecemo se mi narednoj utakmici i Podgrmecu, a onda i derbiju sa Gradinom, nakon toga dolazi Branitelj, ako ne uzmemo 9 bodova to bi bio kraj price i nadanja za nas...

Scholl
Kontakt:

Post Postao/la Scholl » 15 mar 2015, 10:19

Samo hladne glave i pisite. Bez afekata. Prvi se macici u vodu bacaju. Proigrace ova ekipa. Dajte im podrsku. Najlakse je odmah sve kritikoovat i pljuvat. Sacekajmo barem sve dok sanse postoje.

Bosna•••Bayern•••Radnicki

barbrez
Kontakt:

Post Postao/la barbrez » 15 mar 2015, 10:57

gledajuci pripremne utakmice i ovu prvenstvenu u kaknju iz aviona se moze primjetiti da radnickom treba pravi, klasicni napadac ili centarfor ili spic ili sidras kao npr. mujic. radnicki ima toliko poluspiceva od kojih bi se mogla napravit prva postava. jaganjac, cehajic, junuzovic, basrak, dzanic, selamovic. nijedan od njih nije klasicni napadac. neki silom prilika igraju na pozicijama koje nikad nisu igrali ni na treninzima. naravno da oni nisu krivi za to. kriva je taktika i bombasticno najavljivanje razvaljivanja protivnika a u toku utakmice upuceno 0,5 udaraca prema protivnickom golu. bolje je igrati napadacki pa sta nam bog da nego bunkerijadu, opstrukciju, antipropagandu fudbala, nekakve murinjo taktike i opet na kraju izgubit bez ispaljenog metka. opet ponavljam radnickom treba klasicni napadac (mujic), klasicni vezni (trumic), klasicni bocni (siranovic), klasicni stoper (joguncic) kome ne trebaju navijaci govorit sa tribine kada da ide u protivnicki sesnesterac prilikom prekida. i pored svega navedenog nadam se da ce se ekipa poslozit i uozbiljit i vec na narednoj utakmici protiv podgrmeca dat sve od sebe najvise zbog siouxa. i onda svi u srebrenik al napadacki a ne kukavicki po tri boda a ne bod pa zafrkat i sebe i njih.
puno srece i zalaganja radnickom u nastavku prvenstva.

Scholl
Kontakt:

Post Postao/la Scholl » 15 mar 2015, 11:40

Dzaba tebi dzeko ako ekipa igra ko kahva. Nije napadac problem. Nije ni trumic. Nije ni joge. Problem je neznanje koje se ispoljava od strane ljudi koji vode klub.

agalo
Kontakt:

Post Postao/la agalo » 15 mar 2015, 11:50

ispricavam se svima mladosti,gorazdu,gabeli,jajcu,banovicima i ostalima.nasi snovi su sruseni,nade ugasene,mi smo svoj dio takmicenja zavrsili za 2014/15.hvala

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 15 mar 2015, 12:03

Scholl je napisao/la:Dzaba tebi dzeko ako ekipa igra ko kahva. Nije napadac problem. Nije ni trumic. Nije ni joge. Problem je neznanje koje se ispoljava od strane ljudi koji vode klub.

Joge? :problem:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 15 mar 2015, 13:42

Sta reci za jucerasnji poraz nego katastrofa, glupo je pricati nakon jucerasnje igre, da nas je sudija ostetio , slazem se da je sudjenje bilo u pojedinim situacijama smijesno ali bili bi mizerni ako ne kazemo da je Rudar sasvim zasluzeno pobijedio,,,, nadam se , sada , kada ocigledno nemamo ekipu za borbu za PL i da smo limitirani u svim aspektima, da ce se odigrati do kraja "pametno" i sve dobro iskalkulisati za buducnost kluba .Po meni za jucerasnju predstavu prolaznu ocijenu zasluzili Bascelic i Jahic , ovo govorim iz mog ugla gledanja utakmice,,,

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 15 mar 2015, 15:17

Ne znam kakvi vas prenosi pucaju al vi ako ste mislili sa kuduzom,,jahom i malim micom napast PL onda vas je stvarno neko opasno nalozio....plus sto ti jos sa strane treba bar 300 000...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 15 mar 2015, 15:27

Ode Gorazde, 2-0 za 15 minuta igre, a bogami i Gradina u teskoj situaciji i protiv nas im je utakmica na sve ili nista...

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 15 mar 2015, 15:34

staragarda je napisao/la:Ne znam kakvi vas prenosi pucaju al vi ako ste mislili sa kuduzom,,jahom i malim micom napast PL onda vas je stvarno neko opasno nalozio....plus sto ti jos sa strane treba bar 300 000...
Samo pojedinci su nalozeni ,nismo svi ,imamo nas koji realno gledamo na situaciju u i oko kluba. Nego cujem propao vam plan od juce :lol: ,,,moram priznati da me sve vise iznenadjujete, pogotov sad , kada imate poprilicno sredjenu situaciju u klubu a navijacka skupina vam se sramoti sve vise i vise , uozbiljite se malo , dok nije pala necija glava ...onda je sve ovo bezveze.

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 16 mar 2015, 20:04

Hoćemo li malo o suđenju u Kaknju? Naravno da hoćemo.

http://lukavac-x.ba/video/fk-rudar-fk-r ... osica.html" onclick="window.open(this.href);return false;

I onda Kakanjci kažu da Proljevčić nije njihov? :tokralju:
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 16 mar 2015, 20:16

A savez ništa ne poduzima, logično. Majku li mu yebem.

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 16 mar 2015, 20:22

Zoom088 je napisao/la:Hoćemo li malo o suđenju u Kaknju? Naravno da hoćemo.

http://lukavac-x.ba/video/fk-rudar-fk-r ... osica.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Zoom, da ste igrom zaslužili bar bod pa se toliko žaliti na suđenje, to bih razumio. Al' ništa, ama baš ništa niste pokazali na utakmici. Imali ste bezbroj prilika za brze kontre, ali je sve to bilo bezidejno, većinom ste nabijali lopte u prazno, nikome...
#samoRudar #zauvijek

bavariapivo
Kontakt:

Post Postao/la bavariapivo » 16 mar 2015, 20:26

sramota da takvo nesto sudi u drugoj najjacoj ligi BiH...

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 16 mar 2015, 20:31

L' Imperator je napisao/la:

Zoom, da ste igrom zaslužili bar bod pa se toliko žaliti na suđenje, to bih razumio. Al' ništa, ama baš ništa niste pokazali na utakmici. Imali ste bezbroj prilika za brze kontre, ali je sve to bilo bezidejno, većinom ste nabijali lopte u prazno, nikome...
Druže, Rudaru sve čestitke za pobjedu. Naši nisu igrali, to je tačno. A sada budi fer i reci jel' se moglo igrati u onim uslovima?

Krvnički startovi zbog kojih će vjerovatno biti pokrenuta i krivična prijava protiv igrača zbog nanošenja teških tjelesnih povreda koje su mogle rezultirati trajnim invaliditetom ili smrću.

Igra Rudara koja je u drugom poluvremenu bila italijanska - izležavanje igrača po 3 minute, izmjene od 4 minute...i sve to potpomognuto onim kriminalcem Prošićem. sjeme mu se zatrlo.

Kuduzović dobio zaslužen žuti karton, dok je Čejvanović dobio karton zbog simuliranja igrača Rudara.

Rudar jeste imao čini mi se 7 udaraca u okvir gola, dok je Radnički imao tek 2. Međutim, kad se uzme u obzir sve što sam iznad napisao - dobra su i ta 2.

Uskoro slijedi video sažetak, a ja ovim postom zaključujem raspravu na temu Rudar - Radnički.

Pozz.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 16 mar 2015, 20:33

Prekrsaj na Milanom je cist penal, to se znalo i bez ove snimke ali ove sitne preksraje nisam mogao uociti i mogu reci da je kriminalno , mi jednostavno moramo progurati nekoga u savez da za nas "vedri i oblaci " samo kad se sjetim Jakupovica i sto nas je osramotio na Josiku protiv Viteza,,,uzas

Rafael30
Kontakt:

Post Postao/la Rafael30 » 16 mar 2015, 21:56

Start Čizmića nije za žuti karton nego za minimalno 3 godine Zenice :shock:

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 16 mar 2015, 23:04

Ne vole nas ove sudije iz Krajine nikako, misljenja sam da nakon ovog videa doticni majmun nama nece vise suditi, Rudaru svaka cast, ali sudija je promjenio tok utakmice skroz, ipak zavrsena prica, okrecemo se nedjelji i domacoj utakmici sa Podgrmecom :)

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.