Odlicna lista, samo imamo problem sto na Android boxu radi savrseno a na Windowsu VLC nece da ocita listu uopce nego freeza. Ima li kakav dobar IPTV player za Win?
Sport i TV
Re: Sport i TV
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Odlicna lista, samo imamo problem sto na Android boxu radi savrseno a na Windowsu VLC nece da ocita listu uopce nego freeza. Ima li kakav dobar IPTV player za Win?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ima koliko hoćeš, a najveći problem tih listi je što su ilegalne.
Pa takve,ako drzavna kompanija radi ilegalne stvari, zasto ne bi jedan prosjecan gledalac koristio ilegalno IPTV.
Max Allegri
Meni je komunikacija s tobom ilegalna, zaobidji me boga ti.
isti slučaj
baš jutros probo na VLC prije posla i malo malo zaštopa
na boxu perfektno radi
a to mi je i bitno
probaću potrazit ima li sta bolje od VLC
dzaba plati onim 12 eura mjesec

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Htio sam pomoći ali ne želiš, ne moraš.
Nastavi trolati na forumu

Liste će vam raditi dok ih ne zatvori onaj ko ih je platio.
Zadnja izmjena: inside, dana/u 25 avg 2021, 16:14, ukupno mijenjano 1 put.
A evo guglam i ja koji je dobar player za ovo, ybt VLC dominantno prvi na svakoj listi

Ako uspijes sta naci a da radi fino proslijedi.
- akisarajevo92
- Kontakt:
znam frajera iz Zenice koji je koristio te liste bez VPN-a, zavrsio u zatvoru na 3 mjeseca a uz to morao platiti par hiljada KM-ova
Don't believe the hype.
akisarajevo92 je napisao/la: ↑25 avg 2021, 16:14znam frajera iz Zenice koji je koristio te liste bez VPN-a, zavrsio u zatvoru na 3 mjeseca a uz to morao platiti par hiljada KM-ova

Max Allegri
Vala nisam cuo ni za jedan slucaj u zadnjih 5 godina da je neko dobijao kaznu samo za koristenje, pogotovo neku vecu tako. Kakav zatvor bolan, pa kad te uhvate da dilas gudru dobijes uvjetnu prvo 

- akisarajevo92
- Kontakt:
znam frajera licno, uz to je imao i neke software preko kojih je gledao filmove, Popcorn time, Kodi, to mu je sve uslo u presudu
Don't believe the hype.
Radje cu u zatvor nego placati MojuTV i imati net 10/1 u 2021oj.
- Burberry46
- Kontakt:
Ova tema postala pravo mjesto za pojedince koji iznose laži.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 17 gostiju.