odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: odjeca, patike etc etc
fakat ovaj dado je teska provala. Ne mogu da vjerujem da mu svi popuse 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Prosim te!AgresivnoDjubre je napisao/la:

Jes' da je offtopic, al' morala sam. Halal'te.

LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Znas da sam uvijek znao.alacious je napisao/la:Pravo moćno izgleda,mora se priznat!

Stani u red.uschtipak je napisao/la:
Prosim te!![]()
Jes' da je offtopic, al' morala sam. Halal'te.

Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
Nista red. Ja oder nein, brzo.Stani u red.![]()

LANET OLSUN!
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Promijeni avatar.uschtipak je napisao/la:
Nista red. Ja oder nein, brzo.
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:

Hvataju se sniženja, ove dvoje kupljene. Dobro izgledaju, mada je najvažnije da mogu na nogu.

Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
Meni ove druge nisu nešto, al tebi je možda druga priča

Sad kontam i ove uzet

Sad kontam i ove uzet
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Kao i svi ovi ostali prodavaoci patika na piku tipa air max,presto i one standardne ostale po niskim cijenama...Bosniacum Lilium je napisao/la:fakat ovaj dado je teska provala. Ne mogu da vjerujem da mu svi popuse
istina, taj lik prodaje fus robu ali ne mogu ne napisati kako mi je presmjesno kada neko napise da je nesto kopija jer je proizvedeno u kini? jesu li te osobe upucene ko i sta je kina sada? 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Ne znaju da se u Bosnu šalje najnekvalitetnija, dok kupiš u Njemačkoj Made in China, to je kvalitet vanserijski, a i ne znaju da se tamo sve proizvodi jer je jeftnije tamo plaćatLenBias je napisao/la:istina, taj lik prodaje fus robu ali ne mogu ne napisati kako mi je presmjesno kada neko napise da je nesto kopija jer je proizvedeno u kini? jesu li te osobe upucene ko i sta je kina sada?
Nemojte mi samo reci da ste mislili da lik prodaje original robu ili nesto blizu originala
Za one pare dobijes solidan fus izgledom koji ce se raspasti za 2-3 mjeseca

ljudi nisu svjesni koliko originalne robe dolazi iz kine ali im opet nije problem pisati glupostiDex je napisao/la:Ne znaju da se u Bosnu šalje najnekvalitetnija, dok kupiš u Njemačkoj Made in China, to je kvalitet vanserijski, a i ne znaju da se tamo sve proizvodi jer je jeftnije tamo plaćatLenBias je napisao/la:istina, taj lik prodaje fus robu ali ne mogu ne napisati kako mi je presmjesno kada neko napise da je nesto kopija jer je proizvedeno u kini? jesu li te osobe upucene ko i sta je kina sada?
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Znam da ce ovo zvucati prilicno Gay, ali Medo stvarno dobro izgleda.

Poslije Rahimica definitivno najljepsi nas reprezentativac
.

Poslije Rahimica definitivno najljepsi nas reprezentativac

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Gay is OKBadrHari je napisao/la:Znam da ce ovo zvucati prilicno Gay, ali Medo stvarno dobro izgleda.![]()
Poslije Rahimica definitivno najljepsi nas reprezentativac.

Avdija je bolji od Rahimića

Možda ovakve uzmem sebi
- Evolution87
- Kontakt:

e ovako ja nesta razmisljam, da malo promijenim. skoro uvijek se sisam na keca pa sad cekam samo da mi kosa naraste

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Kinezi prave sve originale tako da ni kopije koje naprave nisu loše,gotovo su kao originali.Čitao sam nedavno članak o tome(ne mogu da ga sad nađem)kako u Kini svi koriste kopije poznatih proizvoda jer su jeftiniji,a nisu lošijeg kvaliteta.LenBias je napisao/la:ljudi nisu svjesni koliko originalne robe dolazi iz kine ali im opet nije problem pisati glupostiDex je napisao/la:Ne znaju da se u Bosnu šalje najnekvalitetnija, dok kupiš u Njemačkoj Made in China, to je kvalitet vanserijski, a i ne znaju da se tamo sve proizvodi jer je jeftnije tamo plaćatLenBias je napisao/la:istina, taj lik prodaje fus robu ali ne mogu ne napisati kako mi je presmjesno kada neko napise da je nesto kopija jer je proizvedeno u kini? jesu li te osobe upucene ko i sta je kina sada?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
http://www.p" onclick="window.open(this.href);return false; i k.ba/artikal/7757193/tom-tailor-farmerke/
http://www.p" onclick="window.open(this.href);return false; i k.ba/artikal/8130872/levis-farmerke/
pogledajte i ostale stvari
http://www.p" onclick="window.open(this.href);return false; i k.ba/artikal/8130872/levis-farmerke/
pogledajte i ostale stvari

Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
- karlovacko
- Kontakt:
AgresivnoDjubre je napisao/la:

Emire jesi skont'o da se ustipak lozi na tebe ?

Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo!
Volim te Željo!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ovo mi vise vuce na britanski skinhead stil.alacious je napisao/la:![]()
AgresivnoĐubre,ovo nešto kao navijački class?
Oi Oi Oi
Kontao sam pokrenuti shop preko pika. Da uzmem robe tamo po njemackoj, swag & style, vidim da je furka to

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 45 gostiju.