Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Bosco
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Bosco » 26 nov 2010, 01:19

Valjda neće više biti seljakluka na ovoj temi, ako počnu ponovo ja neću pisat ovdje. Al' opet razumijem ja i NoNamea i ostale, ali ja ipak to ne bih radio zbog ostalih članova na temi.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 26 nov 2010, 01:22

A i sam znaš da su njih dvojica najmanje krivi da onaj, kako da ga nazovem, sve živo okreće protiv Arsenala, ocam' umal' i mene ne okrenu :D

BTW.to nije tema kolega Bosco, budite pristojni i pišite o tomi :P
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 26 nov 2010, 01:23

GunnerS je napisao/la:A i sam znaš da su njih dvojica najmanje krivi da onaj, kako da ga nazovem, sve živo okreće protiv Arsenala, ocam' umal' i mene ne okrenu :D

BTW.to nije tema kolega Bosco, budite pristojni i pišite o tomi :P
Kad insistiraš.
Arsenal have had a 20 million euro bid rejected for Croatian starlets Sime Vrsaljko and Mateo Kovacic, according to their club Dinamo Zagreb.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 26 nov 2010, 01:26

Hehe, to je još veča glupost, bolje piši o sebi :)

Stvarno mi je dosta Wengerove djece, fino je to sve al vrijeme je da se uozbiljni i on, ima godina za to :roll:

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 26 nov 2010, 01:31

GunnerS je napisao/la:Hehe, to je još veča glupost, bolje piši o sebi :)

Stvarno mi je dosta Wengerove djece, fino je to sve al vrijeme je da se uozbiljni i on, ima godina za to :roll:
Ma bogami da li je glupost ne znam, ova dvojica se dugo povezuju s nama, ali opet hajd ga znaj, koliko sam gledo Vrsaljka mala bi uz dobre treninge i trenere mogao biti klasa, a ovog Matea svi nazivaju novim Messijem. Istina je kad bi bio 1/3 Messija da bi to bilo super. Što se tiče djece, djece u time više skoro pa i nema i Wenger više nema izgovora za neosvajanje titule. Ja cu da ga podržavam još malo, od mene ima fajde ovu i sljedeću godinu, ako dotad ništa ne osvoji doviđenja.

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 26 nov 2010, 01:33

Na Vrsaljku i Kovacicu ce Maminjo uzeti duplo vecu lovu nego sto mu Arsenal nudi. ;)
Zola in, Zola passes, Zola scores !

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 26 nov 2010, 01:34

Bosco je napisao/la: Ja cu da ga podržavam još malo, od mene ima fajde ovu i sljedeću godinu, ako dotad ništa ne osvoji doviđenja.
Ti onda organizuje proteste protiv Wengera ispred BP-a :) A ja ću ispred Koševa :D hehehe

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 26 nov 2010, 01:35

Johnyx95 je napisao/la:Na Vrsaljku i Kovacicu ce Maminjo uzeti duplo vecu lovu nego sto mu Arsenal nudi. ;)
Više od 20 miliona eura, sumnjam. U vrh glave 25 miliona može dobit za njih, a po meni je i 20 previše.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 26 nov 2010, 01:36

Ma nek on zarađuje na njima i 100 miliona al ja nebi volio da se u Arsenalu kale ;)

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 26 nov 2010, 01:37

Bosco je napisao/la:
Johnyx95 je napisao/la:Na Vrsaljku i Kovacicu ce Maminjo uzeti duplo vecu lovu nego sto mu Arsenal nudi. ;)
Više od 20 miliona eura, sumnjam. U vrh glave 25 miliona može dobit za njih, a po meni je i 20 previše.
Jest previse,ali Mamic je majstor u izvlacenju svakog centa,feninga,lipe,sta bilo.Prodao Modrica za 24 milje,Dudua za 14,Lovrena za 9... ;) Sigurno ce i ove,pogotovo malog Kovacica kojeg vec sada hrvatski mediji usporedju s Messijem.
Zola in, Zola passes, Zola scores !

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 26 nov 2010, 01:39

Wenger je dobar strucnjak,Arsenal sa njime ima svoj neki potpis i karakteristicnu igru,ona ekipa sa Henryem,Piresom,Ljunbergom i ostalima je igrala jedan fenomenalan fudbal,i sada Arsenal da ima jednog golmana koji moze jamcit sigurnost na golu i da su Nasri,Fabregas,Vermalen i kompanija konstanto zdravi Arsenal bi opet bilo jako,jako tesko pobjediti..
Zadnja izmjena: Dylan Dog, dana/u 26 nov 2010, 01:42, ukupno mijenjano 1 put.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 26 nov 2010, 01:39

GunnerS je napisao/la:
Bosco je napisao/la: Ja cu da ga podržavam još malo, od mene ima fajde ovu i sljedeću godinu, ako dotad ništa ne osvoji doviđenja.
Ti onda organizuje proteste protiv Wengera ispred BP-a :) A ja ću ispred Koševa :D hehehe
Ma bruka navijača je protiv Wengera trenutno, mislim da su odnosi možda čak skoro jednaki, ali ne bih rekao. Po nekoj procjeni od oka rekao bih da je oko 65% ljudi koji ga podržavaju, 35% koji su protiv njega. Ako ove sezone ne bude srebra u našim trofejnim salama ovaj odnos će se znatno promijeniti.

Što se tiče ove dvojice, ne znam, ako Wenger misli da su dobri nek ih dovede.

2000-ti post, bravo ja. 8-) :mrgreen:

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 26 nov 2010, 01:42

Uravu si, hrvatski mediji, al znaš šta je Vaha rekao za njega ?! Nije on ni blizu Messia, i na njemu je samo da trenira i da se pokaša probit u prvi tim Dinama ;)

Naravno, ako misli, al ako je istina da je ponudio te pare, onda sigurno i misli ;)

@Dylan Dog, sigurno je Wenger tvora Arsenala zadnjih 14 godina, da nije bilo Wengera ko zna bil' bilo ovakvog Arsenala, al to su nagađanja. Arsenal do sada dobro živi, dobro mu ide, vratio je profit i to ogroman al ako ne bude titula uskoro ko zna hočel' bit i to profita ;)

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 26 nov 2010, 08:51

Bosco je napisao/la: Ma bruka navijača je protiv Wengera trenutno, mislim da su odnosi možda čak skoro jednaki, ali ne bih rekao. Po nekoj procjeni od oka rekao bih da je oko 65% ljudi koji ga podržavaju, 35% koji su protiv njega. Ako ove sezone ne bude srebra u našim trofejnim salama ovaj odnos će se znatno promijeniti.

Što se tiče ove dvojice, ne znam, ako Wenger misli da su dobri nek ih dovede.

2000-ti post, bravo ja. 8-) :mrgreen:
zar imate vi to? :)

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 26 nov 2010, 11:14

Johnyx95 je napisao/la:
Bosco je napisao/la:
Jest previse,ali Mamic je majstor u izvlacenju svakog centa,feninga,lipe,sta bilo.Prodao Modrica za 24 milje,Dudua za 14,Lovrena za 9... ;) Sigurno ce i ove,pogotovo malog Kovacica kojeg vec sada hrvatski mediji usporedju s Messijem.
Jos jedan primjer vjerovanja u klasicne lazi za Modrica i Lovrena ne znam tacan transfer niti me zanimaju ali transfer Eduarda nije nikad objavljen koliko je tacno iznosio ali poznato je da se cijena kretala od 7-9 miliona to sto gospodin Mamic kako bi zamazao oci javnosti pod odstetu uracuna platu koju ce Eduardo primiti za tih nekoliko godina a ciji ce procenat otici njemu u dzep to je njegov problem i to kad se doda mozda i ispadne ta cifra od 14 miliona.

Svi pravi navijaci su uz Wengera a sto je najbitnije oni iz Londona su uz njega siguno je od 60 000 koji ce doci na Emirates naredne sedmice ogromna vecina ako ne i svi uz njega jer znaju da je Wenger=moderni Arsenal! Naravno navijaci diljem svijeta su podjeljenog misljenja dosta njih bi volilo da Arsenal potrosi 100 milona funti ljeti tad bi bili zadovoljni ali to se nece desiti pa im ostaje da se zale.
Zadnja izmjena: -Paja, dana/u 26 nov 2010, 11:18, ukupno mijenjano 1 put.
Dio Arsenala

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 26 nov 2010, 11:15

mandraX je napisao/la: zar imate vi to? :)
Eto, imamo, nešto siću, nekih 13 titula EPL-a i tako to... Ništa vrijedno pomena :roll:

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 26 nov 2010, 11:26

GunnerS je napisao/la:
mandraX je napisao/la: zar imate vi to? :)
Eto, imamo, nešto siću, nekih 13 titula EPL-a i tako to... Ništa vrijedno pomena :roll:
Nekih 10 kupova FA, sića, ništa je to.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 26 nov 2010, 11:32

Sića :)

Jesil' se naspavao ?! :roll:

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 26 nov 2010, 11:36

GunnerS je napisao/la:Sića :)

Jesil' se naspavao ?! :roll:
Jesam,iako me cuko moj probudio :mrgreen: , hvala na pitanju. Nego da se držimo teme. :)

U posljednje se vrijeme Bendtner dosta javno jadao kako u Arsenalu ne dobiva dovoljno prilika, a sada ga je Keown "poklopio".

Bendtner je započeo susret 5. kola nogometne Lige prvaka protiv Brage u utorak, ali ga je Wenger povukao prije vremena u 73. minuti. Keown ističe, potpuno zasluženo.

- Lijenost Arsenalovih igrača vidjela se posvuda. Nicklas Bendtner u posljednje vrijeme dosta govori po novinama, ali njegovo zalaganje na terenu nije dovoljno. Bilo je trenutaka u utakmici protiv Brage kada je Theo Walcott uputio nekoliko upotrebljivih centaršuteva, a Bendtner nije pokazao volje niti da pokuša doći do lopte - komentirao je Keown.

Martin Strašni bez dlake na jeziku. 8-) Odbrana nam i jest za kur**odkad nema njega i Adamsa.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 26 nov 2010, 11:38

Ja sam tebe ba to pitao da ti mene pitaš jesam li se ja naspavao, c c c, hajd pitaj me :D

Eh, kad bi njega slušali, gdje bi nam bio kraj ?!

Što se mene tiče, Bendtner noga, ako u se nesviđa da vidim tim gdje će više igrat.

BTW.imaš cuku ?!

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.