Tako je.
Ako Grcka dobije - Spanija se pakuje kuci, a Gruzija prolazi dalje.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Ma dobro jbg i mi isto mislimo za njih....oni i francuska nebo i zemljaKylian je napisao/la: ↑04 sep 2025, 21:36Poljaci potcjenjuju Zmajeve pred okršaj u Rigi:
Nije moglo biti bolje
Poljski mediji su s oduševljenjem prenijeli vijest da u osmini finala EuroBasketa njihova reprezentacija igra protiv BiH
Izvor Avaz prenosi iz poljskih medija
https://****/sport/kosarka/994173/poljaci-podcjenjuju-zmajeve-pred-okrsaj-u-rigi-nije-moglo-biti-bolje
Jos su ovi sve dosad kuci igrali. Puno drugacije ce biti u Rigi za njih.invincible1921 je napisao/la: ↑04 sep 2025, 21:44Ma dobro jbg i mi isto mislimo za njih....oni i francuska nebo i zemljaKylian je napisao/la: ↑04 sep 2025, 21:36Poljaci potcjenjuju Zmajeve pred okršaj u Rigi:
Nije moglo biti bolje
Poljski mediji su s oduševljenjem prenijeli vijest da u osmini finala EuroBasketa njihova reprezentacija igra protiv BiH
Izvor Avaz prenosi iz poljskih medija
https://****/sport/kosarka/994173/poljaci-podcjenjuju-zmajeve-pred-okrsaj-u-rigi-nije-moglo-biti-bolje
Imaju 2.5 igraca, ako budemo ko u ove zadnje dvije zgazicemo ih..moje misljenje da bar na papiru, Gruzija je jaca od njih
DamirT je napisao/la: ↑04 sep 2025, 18:12Vodi ga kuci slobodno.svrakino1921 je napisao/la: ↑04 sep 2025, 18:09
Predsjednice gosp.Berbiću čestitke iz METROPOLE za plasman voljene reprezentacije u nokaut fazu
BRAVO
P.S.
Kad već neće Vaši Tuzlaci da Vam čestitaju
Al to je do njihovog kućnog odgoja
Zamisli jos Musu Garzu Sulejmanovicababoedindzeko09 je napisao/la: ↑04 sep 2025, 21:36Znači do finala:
1/8 Poljska,
1/4 Turska,
1/2 Grčka/Litva/Latvija.
Imamo šanse.
Trollao sam bruda jučer. Naravno da na naše trpam. Zato sam i bogat i uspješan. Hvala što me pratiš.19vendetta87 je napisao/la: ↑04 sep 2025, 20:31Quartararo je napisao/la: ↑04 sep 2025, 20:07Brojim lovu danas. Hvala ekipi što su ovo dobili. Opasno sam u plusu.![]()
Quartararo je napisao/la: ↑04 sep 2025, 00:41Bracika, tuku nas ovi 10+. Nema šanse da naši odigraju dobro kad treba. Stišćem opasnu lovu na Gruzijce, ne mogu fulati.![]()