user1986 je napisao/la: ↑20 jul 2024, 10:40
MostarskiVelez je napisao/la: ↑20 jul 2024, 09:45
MostarskiSin je napisao/la: ↑11 jul 2024, 01:30
Hoce to kad s najvecim budzetom dovodis Okekea i ostale pokemone s odigranih 90 minuta u seniorskom fudbalu
Samo pozitiva, svi danas igraju fudbala brato, tribina se pravi, brojaci, wifi da raja moze kaciti selfije itd
Povedi nas Senade!
Naravno je kriv Senad neka ide boli me rinaka ali ne budi kao onaj debil sto se svezes jednog covjeka i samo tu udaras.
Krivi su svi sto su u ovo sve upetljani bili
A krivi smo i mi, pusemo se da smo najvece patirote na svijetu, buse se Behrami i slicni Mostarom po citave dane, na FB imas 2000 komentara kada Velez igra. Evropsko ljeto a mi 2000 clanova imamo. Bolje nismo ni zasluzili ko nas ****. Prvaci jedino u sranju po internetu tu nam niko nista ne moze.
Ni ti jadan vise ne znas ni kakvo misljenje imas, ni na cijoj si strani, nista. Nije ti lahko.
Ima 5 osoba sto pisu sa istog profila. Ja licno nemam nista protiv nikoga ko radi za dobro Veleza.
Bio to Kevelj,Hurda,Niksic,Hasic,Safa Orucevic. Nikako me stvarno ne zanima. Ako radis za dobro Veleza moju podrsku imas.
Problem ove uprave sada jeste sto su napravili neki 10 kikseva ogromni za par sedmica samo, ali tu nije samo kriv jedan covjek kao sto onaj debil Killa ovdje pise mjesecima. Krivi su svi kolektivno kao uprava ne jedna osoba. Isto kao sto nije sve sto je dobro uradjeno plod samo Keveljove radnje nego kolektiva.