Ako se vrše uplate na Amarov račun, a vrlo je moguće, ne vidim nikakav problem što SIPA provjerava.
Tačno je da svaka transakcija preko 30 000 KM ide kao prijava SIPA-i ali isto tako ako je sve pokriveno fakturom, a naravno da jeste (pogotovo kod transfera) nema nikakvih problema. Dovoljno je samo da se državi plati porez i to je sve.
Što se tiče utakmice u subotu,
mislim da nije slučajno ova postava igrala prijateljsku, konačno je SIR izgleda bacio pogled na forum

pa će kući ići sa dva napadača, što je po meni idealno, pogotovo kod centaršuta sa krila kojeg ne pamtim da smo imali, jer nam je onaj jedan napadač uvijek kasnio sa ubacivanjem. U gostima i ne treba pogotovo protiv malo jačih ekipa, može i 4-5-1, samo po meni Stančeski MORA igrati, jer momak fakat zna što se kaže svoj posao, ne gnjavi loptu, ne vraća je nazad, uvijek ima rješenje. Mnogo bi ubrzali igru s njim. Što se tiče drugog veznog, može mijenjati Svraku i Savića, jer realno, nekad i jedan i drugi znaju us*rati utakmicu, a nekad znaju odigrati odlično...
Naravno nastaviti davati sve više minutaže i Zoli i "malom" Ramiću jer vidjeli smo samo u ovoj sezoni da su pare u mladim igračima, a para nikad dovoljno...