Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid CF
James mora igrati odmah,ali imam osjecaj da ce ga konobar ostaviti na klupi i da ce naravno igrati defanzivno skroz.
Prilika za Beniteza da svima zacepi usta demoliranjem Barce ili potvrda njegovim kriticarima da nije vrsta trenera koja moze uspjeti na klupi Madrida.
Spektakl uveliko obiljezen terorom iz Pariza ce veceras zahvaljujuci pomjerenom terminu vjerovatno srusiti rekord u gledanosti.
Licno se nadam odlicnoj tekmi i pobjedi Madrida naravno,ako Rafa pokusa taktizirat onda nek nas dobiju, Carlo je u prvom dijelu prosle sezone pokazao kako se to radi u formaciji 442 (jeste da je sada Rafi otezan posao jer je Bale spreman
).Valja dodati da je ovo prvi clasico u zadnjih 15 godina gdje nece nastupiti legenda Madrida Casillas i ikona Barce Xavi.
U svakom slucaju

Spektakl uveliko obiljezen terorom iz Pariza ce veceras zahvaljujuci pomjerenom terminu vjerovatno srusiti rekord u gledanosti.
Licno se nadam odlicnoj tekmi i pobjedi Madrida naravno,ako Rafa pokusa taktizirat onda nek nas dobiju, Carlo je u prvom dijelu prosle sezone pokazao kako se to radi u formaciji 442 (jeste da je sada Rafi otezan posao jer je Bale spreman

U svakom slucaju
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- marseille_unique
- Kontakt:
Na kojem je kanalu prenos
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Sk2 za telemahovce i totalovce mi ostali plebejci imamo streamove...
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Nadam se da ce bit dobar link
navas- danilo ramos varane marselo-casemiro modric kroos- james ronaldo bale
ili ako ce igrat benzema neka velsanina na klupi

Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
godrina je napisao/la:navas- danilo ramos varane marselo-casemiro modric kroos- james ronaldo bale
ma daj nam isca prije casemira
- JoseMourinho
- Kontakt:
Imate sportklub kod rusa u HD-u da gledate isto tako imate i na skysportu, onda **** - španci u HD-u, pa birajte sta vam je ljepše slušati 

Vala ne znam ko da mi govori,ne moze me ubjediti da je ovaj Danilo bolji od Carvajala ali eto,strucnjak zna najbolje.
Celtic je napisao/la:Vala ne znam ko da mi govori,ne moze me ubjediti da je ovaj Danilo bolji od Carvajala ali eto,strucnjak zna najbolje.
Da slazem se definitivno carvajal je zvjer al eto mozda je danilo malo bolji u ofanzivi al zato defanzivno Carvajal grmi.
Imal kakav link.
Sopcast li acestream?
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Odbrane nigdje.
kakva igra fantasticni benitez ovo je umijece kako je covjek upropastio real svaka cast
Najgori trener u istoriji fudbala.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
hajmo podrzite beniteza taktickog maga hahaha nikad gori real nije bio upropastio sezonu vec u novembru bruka i sramota
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Dok ovaj kloc ne ode sa klupe ja Real ne pratim , ne treba mi ta sikirancija u zivotu...Odoh gledati trecu sezonu Homeland 

Fenomenalno kruzenje oko gola..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
nema nerviranje ovo se znalo cim je ovaj kloc postavljen za trenera samo se bojim da je on dugorocno unistio klub mislim da je kranje vrijeme da se neke stvari promjene i da perez takodjer napusti svoju funkciju jer postavljanje ovoj krmka na klupu unistio je sve sto je valjalo samo da nas ne ponize danas a na dobrom su putu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.