Bravo miky.zgmiky je napisao/la:Home Utd.(1)-Tanjong U.(1) oba daju i 3+ 2.05
Home Utd.(1)-Tanjong U.(1) over 3.5 2.65
finale singapurskog kupa, očekujem golove na obje strane

Ti lakše skidaš kvotu 3 nego ja 1.30.

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Bravo miky.zgmiky je napisao/la:Home Utd.(1)-Tanjong U.(1) oba daju i 3+ 2.05
Home Utd.(1)-Tanjong U.(1) over 3.5 2.65
finale singapurskog kupa, očekujem golove na obje strane
proslo se opetElLoco7 je napisao/la:Slaba ponuda vcrs za NBA.
Listic 1:
T.Lawson 19,5 OVER
Al Horford 16,5 OVER
P.Gasol 15,5 UNDER
Listic 2
L.James 26,5 OVER
C.Paul 21,5 OVER
J.Harden 25,5 OVER
Listic 3
D.Wade 19,5 OVER
B.Griffin 20,5 UNDER
Denver-Atlanta (101,5) zbir prvog poluvremena OVER
Miami-LA Clippers 1X
Sretno svima.
Stavio 5e na Wawrinku, uzeo 7,5e i ta 2,5e idu na taj listic bez Nadala iako ce uzeti, mada nikad se ne zna, u zadnje vrijeme niko ne briljira sto se mene tice ..marioo8888 je napisao/la:ČestitamMarkolini991 je napisao/la:Zastal-Galatasaray 2
Bayern-Unicaja 1
Monaco-Evian 1
Partizan-Fenerbahce 2
Nadal-Berdyh 1
Ako moze misljenja?Hvala
![]()
![]()
Uzeo sam ti parove pa šta bude cvaju sam stavio 90 dobitak
Kod mikija 5+ 4.60, a u wwin-u 2.70.zgmiky je napisao/la:Liefering-St. Polten over 1.5 1.pol. 2.30
Liefering-St. Polten oba daju u 1.pol. 3.90
Liefering-St. Polten over 4.5 4.60
domaćin je odlična ekipa i trebali bi zabiti tri-četiri gola a kako očekujem bar jedan i od gostiju nadam se prolasku
u hrvatskoj lutriji je tako, bude li dobitni kačim ga tamo a ako neko ne vjeruje da je taj koef stavim ga na chat nije problemWilly je napisao/la:Kod mikija 5+ 4.60, a u wwin-u 2.70.zgmiky je napisao/la:Liefering-St. Polten over 1.5 1.pol. 2.30
domaćin je odlična ekipa i trebali bi zabiti tri-četiri gola a kako očekujem bar jedan i od gostiju nadam se prolasku
i ja sam to htio napisati, ali to je prigovor wwinu , a ne mikyu, vazno je da on pogađa. Ispratio sam 1.pol 2+ jer je tu najmanja razlika u kvotama u wwinu i toj kladionici ..zgmiky je napisao/la:u hrvatskoj lutriji je tako, bude li dobitni kačim ga tamo a ako neko ne vjeruje da je taj koef stavim ga na chat nije problemWilly je napisao/la:Kod mikija 5+ 4.60, a u wwin-u 2.70.zgmiky je napisao/la:Liefering-St. Polten over 1.5 1.pol. 2.30
i ja sam to htio napisati, ali to je prigovor wwinu , a ne mikyu, vazno je da on pogađa. Ispratio sam 1.pol 2+ jer je tu najmanja razlika u kvotama u wwinu i toj kladionici ..[/quote]HaHu1x2 je napisao/la:u hrvatskoj lutriji je tako, bude li dobitni kačim ga tamo a ako neko ne vjeruje da je taj koef stavim ga na chat nije problemWilly je napisao/la:Kod mikija 5+ 4.60, a u wwin-u 2.70.zgmiky je napisao/la:Liefering-St. Polten over 1.5 1.pol. 2.30
Miki nisam htio reći da ti ne vjerujem, samo sam se čudio kolika je razlika u kvotama.zgmiky je napisao/la:u hrvatskoj lutriji je tako, bude li dobitni kačim ga tamo a ako neko ne vjeruje da je taj koef stavim ga na chat nije problemWilly je napisao/la:Kod mikija 5+ 4.60, a u wwin-u 2.70.zgmiky je napisao/la:Liefering-St. Polten over 1.5 1.pol. 2.30
slabo, inače liefering ako ne zabije u prvih 15-20 min onda niti ne da puno, prva tipa padaju 90% i ništa od toga a teško da će i pasti 5Fecox je napisao/la:Austrijska,probo sam i ja,stim da se već igra 30-ti minut !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.