Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Ako prodje Tampa Bay dobit ces 2,64 KM !
Ako promasis Tampu dobit ces 0.78 KM !
BHF Bosanska Krajina!
apocalyps je napisao/la:Ako prodje Tampa Bay dobit ces 2,64 KM !

hvala kralju

nikad ne igraj male kvote na sistemima kao sto si igrao lazio ili djokovica, mozes ih odigrati u fixu.jasmin10 je napisao/la:apocalyps je napisao/la:Ako prodje Tampa Bay dobit ces 2,64 KM !
Ako promasis Tampu dobit ces 0.78 KM !![]()
![]()
![]()
hvala kraljune bi bilo lose barem da imam za drugog listica
Real Potosi- Guariba bolivija prva liga
ko ima u ponudi obavezno neka igra
Tip 1/1
1&3+
1&4+
1&5+
zbroj golova 3,5+
hendikep -2,5(Real potosi)
Meč je trebao se igrati 24 sata prije ali delegacija Guabire je telefonski tražila odgodu jer nisu bili u stanju na vrijeme doći na meč,razlog su blokade putova ovo je službeno objašnjenje vlada U.K. i USA svojim državljanima pa da ne prevodim uglavnom je ludnica u tom regionu zbog svega i svačega sukob i pokrajinskih vlada regije kojoj je glavni grad Sucre i one kojoj je glavni grad Potosi .
Putovali su onako kako putuju nogometni klubovi iz regije Santa Cruz na gostujuće mečeve na planinama tako da dođu par sati pred meč odmah ga igraju jer u prvim satima je najmanji utjecaj velike nadmorske visine,medicina kaže da treba 7 dana za potpunu aklimatizaciju a da su najkritičniji dan broj 2 i dan broj 3.Guabira će ovaj meč igrati na dan broj 2 proveden na preko 4000 metara nadmorske,tako da se samo razgibavati na treningu prije meča,tako da će svaki igrač popiti između 4 i 7 litara vode ,tako da će koristiti cca 24 sata maske sa kisikom itd.Sad nije teško zaključiti koliko su spremni za meč nakon skoro 18 sati u busu i još 24 sata kao da su na intenzivnoj njegi u nekoj bolnici.
Nije samo medicina razlog pika Guabira je danas bez Pedro Siles, Ricardo Verduguez, Delio Ojeda, Darwin Ríos i Matías García a zbog svega gotovo sam siguran da još neki standarni neće istrčati danas već će ih sačuvati za jedan od najvažnijih mečeva koji se igra na njihovom terenu u idućem kolu kontra drugog tima iz Potosi.Zašto je najvažniji ? Dva tima iz te lige najlošiji na tabli descenso razigravaju sa najboljim iz druge lige za ostanak.Situacija je da je to gotovo sigurno Aurora sa manje od 1bod po meču a za drugog kandidata za razigravanje se treba tražiti između Nacional Potosi sa 1.17 bodova po meču i Guabire sa 1.15 bodova po meču .
Nije samo ni ta situacija loše sreće Guabire razlog pika već i povratak dva jako važna igrača u tim Reala veznjak Carlos Arias i napadač Iván Zerda koji su prošlo kolo propustili zbog kartona,jedini im je izostanak Darwin Peña koji je isključen prošlo kolo.
Sad šlag na tortu na sve ovo jer znam da mi nevjerujete da bez diplome znam neke stvari o medicini a šlag je ono šta vi volite najviše statistika i tradicija.
Guabira nikada nije uzela boda kontra Reala u Potosi nije nikada uzela ni boda kontra Nacionala u Potosi ovu statistiku uzimam sa soccerway-a nisam našao u Bolivijskim novinama ništa o tome osim Guabira kontra tradicije a to je vjerovatno to. sa Realom 6 mečeva 6 poraza uz gol razliku 5-25 šta bi rekli matematičari da je to po meču ravno 5 golova i ravno 3 razlike poraz.
Meč sudi Alejandro Mancilla sudio je već 3 puta kada su igrali Real Potosí vs. Guabirá u Potosi 3-0,6-2 i 3-1 za domaćina meč sa 8 golova se nemože dogoditi bez neke muljaže bilo je u tim mečevima svega ali je sudio i meč u Montero krajem 2011g koji je Real vodio 2-0 nakon poluvremena pa je u drugom poluvremenu za 1-2 dosudio penal za domaćina kada su se sudarila dva njihova igrača a najbliži igrač Reala bio dva metra daleko i priznao gol za potpuni preokret tako da je preinačio odluku linijskog sudca da je bio faul napadača.Očito je da ovi timovi surađuju na neki način ali jednostavno ovdje pobjeda gostiju bi bila čudo zbog svega napisanog tako da ne vjerujem da će domaćin pustiti da se vrate 3 boda iz prvog meča ove sezone ipak je tu i narod te regije na ulicama da ne potaknu još nekakve navijačke nerede
ko ima u ponudi obavezno neka igra
Tip 1/1
1&3+
1&4+
1&5+
zbroj golova 3,5+
hendikep -2,5(Real potosi)
Meč je trebao se igrati 24 sata prije ali delegacija Guabire je telefonski tražila odgodu jer nisu bili u stanju na vrijeme doći na meč,razlog su blokade putova ovo je službeno objašnjenje vlada U.K. i USA svojim državljanima pa da ne prevodim uglavnom je ludnica u tom regionu zbog svega i svačega sukob i pokrajinskih vlada regije kojoj je glavni grad Sucre i one kojoj je glavni grad Potosi .
Putovali su onako kako putuju nogometni klubovi iz regije Santa Cruz na gostujuće mečeve na planinama tako da dođu par sati pred meč odmah ga igraju jer u prvim satima je najmanji utjecaj velike nadmorske visine,medicina kaže da treba 7 dana za potpunu aklimatizaciju a da su najkritičniji dan broj 2 i dan broj 3.Guabira će ovaj meč igrati na dan broj 2 proveden na preko 4000 metara nadmorske,tako da se samo razgibavati na treningu prije meča,tako da će svaki igrač popiti između 4 i 7 litara vode ,tako da će koristiti cca 24 sata maske sa kisikom itd.Sad nije teško zaključiti koliko su spremni za meč nakon skoro 18 sati u busu i još 24 sata kao da su na intenzivnoj njegi u nekoj bolnici.
Nije samo medicina razlog pika Guabira je danas bez Pedro Siles, Ricardo Verduguez, Delio Ojeda, Darwin Ríos i Matías García a zbog svega gotovo sam siguran da još neki standarni neće istrčati danas već će ih sačuvati za jedan od najvažnijih mečeva koji se igra na njihovom terenu u idućem kolu kontra drugog tima iz Potosi.Zašto je najvažniji ? Dva tima iz te lige najlošiji na tabli descenso razigravaju sa najboljim iz druge lige za ostanak.Situacija je da je to gotovo sigurno Aurora sa manje od 1bod po meču a za drugog kandidata za razigravanje se treba tražiti između Nacional Potosi sa 1.17 bodova po meču i Guabire sa 1.15 bodova po meču .
Nije samo ni ta situacija loše sreće Guabire razlog pika već i povratak dva jako važna igrača u tim Reala veznjak Carlos Arias i napadač Iván Zerda koji su prošlo kolo propustili zbog kartona,jedini im je izostanak Darwin Peña koji je isključen prošlo kolo.
Sad šlag na tortu na sve ovo jer znam da mi nevjerujete da bez diplome znam neke stvari o medicini a šlag je ono šta vi volite najviše statistika i tradicija.
Guabira nikada nije uzela boda kontra Reala u Potosi nije nikada uzela ni boda kontra Nacionala u Potosi ovu statistiku uzimam sa soccerway-a nisam našao u Bolivijskim novinama ništa o tome osim Guabira kontra tradicije a to je vjerovatno to. sa Realom 6 mečeva 6 poraza uz gol razliku 5-25 šta bi rekli matematičari da je to po meču ravno 5 golova i ravno 3 razlike poraz.
Meč sudi Alejandro Mancilla sudio je već 3 puta kada su igrali Real Potosí vs. Guabirá u Potosi 3-0,6-2 i 3-1 za domaćina meč sa 8 golova se nemože dogoditi bez neke muljaže bilo je u tim mečevima svega ali je sudio i meč u Montero krajem 2011g koji je Real vodio 2-0 nakon poluvremena pa je u drugom poluvremenu za 1-2 dosudio penal za domaćina kada su se sudarila dva njihova igrača a najbliži igrač Reala bio dva metra daleko i priznao gol za potpuni preokret tako da je preinačio odluku linijskog sudca da je bio faul napadača.Očito je da ovi timovi surađuju na neki način ali jednostavno ovdje pobjeda gostiju bi bila čudo zbog svega napisanog tako da ne vjerujem da će domaćin pustiti da se vrate 3 boda iz prvog meča ove sezone ipak je tu i narod te regije na ulicama da ne potaknu još nekakve navijačke nerede
Da ne prodje noc a nista se nije odigralo.
sitno na
Clipperse
Lakerse+13
Denver-4
Over
Over
Under
sitno na
Clipperse
Lakerse+13
Denver-4
Over
Over
Under
Jose Mourinho``I don't know if it is this season or next season with Roberto, or with another person in the future, but normally in the direction the club is going, sooner or later they will win the big cup.''
Paul 22+
Bosh 18+
Howard 18+
6,33 na osrednji ulog,pa šta Bog da.
Još mislim da će Wade biti under 20.5 ,Griffin under 20.5 ,Farmar (na wwinu ima) under 10.5
Ali ne,ja jednostavno ne volim igrati undere.
Bosh 18+
Howard 18+
6,33 na osrednji ulog,pa šta Bog da.

Još mislim da će Wade biti under 20.5 ,Griffin under 20.5 ,Farmar (na wwinu ima) under 10.5

You'll never walk alone.
Mislim dq si se zahebo da ovo nije tocnoapocalyps je napisao/la:Ako prodje Tampa Bay dobit ces 2,64 KM !
Samo da se isprati noc:
Miami - LA Clippers 1
Lawson 19,5 OVER
James 26,5 OVER
Howard 17,5 OVER
Houston - LA Lakers 218,5 OVER
Miami - LA Clippers 1
Lawson 19,5 OVER
James 26,5 OVER
Howard 17,5 OVER
Houston - LA Lakers 218,5 OVER
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Onda nam ti reci koliko ce dobiti.zgmiky je napisao/la:
Mislim dq si se zahebo da ovo nije tocno
@jasmin10
Ma biti ce,nadam se.
BHF Bosanska Krajina!
Ne mogu sad tocno izracunati ali odokativnom metodom mislim da sad ima bez tampe oko 1km a dobije li tampa ims oko3-4km ako je ulog bio 1km i ako je br.komb 152 a mislim da jeapocalyps je napisao/la:Onda nam ti reci koliko ce dobiti.zgmiky je napisao/la:
Mislim dq si se zahebo da ovo nije tocno
@jasmin10
Ma biti ce,nadam se.
Nije neka razlika al jbg po marke po

- Semcabih
- Kontakt:
tačno je momak izračunao evo ima ovdje kalkulator za računanje dobitka na sistemuzgmiky je napisao/la:Mislim dq si se zahebo da ovo nije tocnoapocalyps je napisao/la:Ako prodje Tampa Bay dobit ces 2,64 KM !
http://www.online-betting.me.uk/system- ... lator.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ma znam brate,svaka marka je bitna.Al kazem ti,moje je tacno.zgmiky je napisao/la:
Ne mogu sad tocno izracunati ali odokativnom metodom mislim da sad ima bez tampe oko 1km a dobije li tampa ims oko3-4km ako je ulog bio 1km i ako je br.komb 152 a mislim da je
Nije neka razlika al jbg po marke po

@Semcabih
Nije lose ovo.

BHF Bosanska Krajina!
isti samBelieve je napisao/la:

Oprosti nije bilo lose namjere bilo mi je sumnjivo a ne mogu sad racunati na mobu sam al vjerujem tiapocalyps je napisao/la:Ma znam brate,svaka marka je bitna.Al kazem ti,moje je tacno.zgmiky je napisao/la:
Ne mogu sad tocno izracunati ali odokativnom metodom mislim da sad ima bez tampe oko 1km a dobije li tampa ims oko3-4km ako je ulog bio 1km i ako je br.komb 152 a mislim da je
Nije neka razlika al jbg po marke po![]()
@Semcabih
Nije lose ovo.

Ma nista buraz,bitno je da momak dobije,pa koliko god.Samo da se lova vrti.Od mene za veceraszgmiky je napisao/la:
Oprosti nije bilo lose namjere bilo mi je sumnjivo a ne mogu sad racunati na mobu sam al vjerujem ti
Wade vise
Miami 1
Los Angeles 1
kvota 4,59
BHF Bosanska Krajina!
- Semcabih
- Kontakt:
Evo za večeras jedan lagani tiket:
miami 1
howard (17,5) više
paul (21,5) manje
Atlanta (99,5) više
kvot: 9,18
miami 1
howard (17,5) više
paul (21,5) manje
Atlanta (99,5) više
kvot: 9,18
Miami 1
LBJ over
CP over
Houston 1
Harden over
kv. 10
LBJ over
CP over
Houston 1
Harden over
kv. 10
-
- Kontakt:
CP je uzeo citava 4 suta, i od toga je uspio jedan pogoditi. Pa sijecem vene ujutro majke mi, ode spavati od muke 

On u drugom pol igra uvijek bolje, i uzima puno suteva kad se utakmica lomi, egal je za sad, ima tu jos sansemrkimedjed je napisao/la:CP je uzeo citava 4 suta, i od toga je uspio jedan pogoditi. Pa sijecem vene ujutro majke mi, ode spavati od muke

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Brose Basket-E.A. Milano 1.pol. 2 2.30 (vec bilo palo na 2 kvota kada sam procitao ali hej i to je nesto)
152,5/Efes Anadolu-Zalgiris under 1.85
ispratio zgmiky i prosao igrao oba para kao single na manje uloge i fino vrati pare koje sam taj dan na tenisu izgubio i jos fino zavrsio u plusu pola marke nije puno ali je bolje plus nego minus
hvala miky
odlicni prijedlozi
152,5/Efes Anadolu-Zalgiris under 1.85
ispratio zgmiky i prosao igrao oba para kao single na manje uloge i fino vrati pare koje sam taj dan na tenisu izgubio i jos fino zavrsio u plusu pola marke nije puno ali je bolje plus nego minus

hvala miky

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.