Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Ne mrzi njega niko; štaviše.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- MocMahale444
Vidi sto se pale, salim se s vama. Cim sam napisao puni smo ko brod trebali ste skontati.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- MocMahale444
Stoga u Lensu imaju velika očekivanja i nadaju se da će 25-godišnji Splićanin biti pravo pojačanje, a jedan od navijača francuskog drugoligaša na Twitteru je, čitajući malo o Lendriću, zaključio da ovaj dolazi iz Želje, odakle se u svijet poznatih lansirao i Edin Džeko.

A nastupao je i za Zrinjski , koji je u svijet poznatih lansirao Luku Modrica!MocMahale444 je napisao/la:Stoga u Lensu imaju velika očekivanja i nadaju se da će 25-godišnji Splićanin biti pravo pojačanje, a jedan od navijača francuskog drugoligaša na Twitteru je, čitajući malo o Lendriću, zaključio da ovaj dolazi iz Želje, odakle se u svijet poznatih lansirao i Edin Džeko.
![]()

- MocMahale444
E cuj Zrinjski lansirao LukuDrFilgud je napisao/la:A nastupao je i za Zrinjski , koji je u svijet poznatih lansirao Luku Modrica!MocMahale444 je napisao/la:Stoga u Lensu imaju velika očekivanja i nadaju se da će 25-godišnji Splićanin biti pravo pojačanje, a jedan od navijača francuskog drugoligaša na Twitteru je, čitajući malo o Lendriću, zaključio da ovaj dolazi iz Želje, odakle se u svijet poznatih lansirao i Edin Džeko.
![]()

Sto se tice Lendre on Zrinjski smatra malim klubom, zato kad se vratio u plBih izabrao je naravno Želju golemog.
Necemo ici u off nije tema Luka nego Edin Džeko

Zeljo je lansirao Dzeku taman koliko i Zrinjski Luku 

Ja sam gledao Iniestu,Fabregasa, Ramosa i Navasa na Grbavici, 2004.godine, imali su po 18-19 godina. Je li njih mozemo smatrati proizvodom PL? 

DrFilgud je napisao/la:Ja sam gledao Iniestu,Fabregasa, Ramosa i Navasa na Grbavici, 2004.godine, imali su po 18-19 godina. Je li njih mozemo smatrati proizvodom PL?

Imaš se čime pohvaliti.

Inače imam spisak svih boljih igrača koje sam gledao uživo, naravno i ostalih, pa ako se neko probije, uračunam ga.

Kazorle se ne sjecam, fakat super igraci su bili na terenuBelminM23 je napisao/la:DrFilgud je napisao/la:Ja sam gledao Iniestu,Fabregasa, Ramosa i Navasa na Grbavici, 2004.godine, imali su po 18-19 godina. Je li njih mozemo smatrati proizvodom PL?
Imaš se čime pohvaliti.![]()
Inače imam spisak svih boljih igrača koje sam gledao uživo, naravno i ostalih, pa ako se neko probije, uračunam ga.

ps: sad vidjeh da je i Puerta bio

- MocMahale444
Gledo sam onu tekmu Sevilje kad je pozlilo Puerti bilo
rip.

rip.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
I Daniel Jarque je umro na terenu s tog spiska 

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- SlevinKelevra
- Kontakt:
I Jarque i Guiza... Nevjerovatno.

- MocMahale444
Re: RE: Re: Edin Džeko
Bit ce na Arena Sport 1 ako imas te kanale.MocMahale444 je napisao/la:Neka neko postavi stream kad budu igrali protiv PSG.
Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
- MocMahale444
Re: RE: Re: Edin Džeko
Nisam znao, hvalaRimes87 je napisao/la:Bit ce na Arena Sport 1 ako imas te kanale.MocMahale444 je napisao/la:Neka neko postavi stream kad budu igrali protiv PSG.
Sent from my D6603 using Tapatalk

Trpaj Papetobordoljubce.
U startnih 11.
Loptama ce ga sa strana pitati Itturbe i Perotti.
Loptama ce ga sa strana pitati Itturbe i Perotti.
Što se isova džaba u Zenici, kloc igra sa malim Manolasom opet...