De Beduin pa vidio si da vodim ljubav s likom

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Ma **** to brate,nisu neki likovi dzaba forum napustili.Beduin je napisao/la:Kako lijepo vrijeme danas, +20 stepeni, vrijeme se ubilo za pocetak radova... valja mi poslati sunca vam dole, ne bil' Jasmin ubrzao izgradnju, samo da se skrene s ovih glupuh tema i rasprava... i vidim Doe (i jos par) i dalje ne popusta s prepucavanjem :/ samo sramotite i Tuzlu i tuzlake, sjasite vise s one teme, nek se prcaju oni ako hoce.
Kad je Solinas mogao bataliti to, onda svi mogu.
Ja vidjo danas dva bagera i dva krana, i labudicu od ŠirbegovićaBeduin je napisao/la:Kako lijepo vrijeme danas, +20 stepeni, vrijeme se ubilo za pocetak radova... valja mi poslati sunca vam dole, ne bil' Jasmin ubrzao izgradnju, samo da se skrene s ovih glupuh tema i rasprava...
Jel furasCoraco je napisao/la:Ja vidjo danas dva bagera i dva krana, i labudicu od ŠirbegovićaBeduin je napisao/la:Kako lijepo vrijeme danas, +20 stepeni, vrijeme se ubilo za pocetak radova... valja mi poslati sunca vam dole, ne bil' Jasmin ubrzao izgradnju, samo da se skrene s ovih glupuh tema i rasprava...
Idu prema Srebreniku?Coraco je napisao/la:Ja vidjo danas dva bagera i dva krana, i labudicu od ŠirbegovićaBeduin je napisao/la:Kako lijepo vrijeme danas, +20 stepeni, vrijeme se ubilo za pocetak radova... valja mi poslati sunca vam dole, ne bil' Jasmin ubrzao izgradnju, samo da se skrene s ovih glupuh tema i rasprava...
Sta je ovo ba solinas ?solinas je napisao/la:.....
Koje,Probisvjet je napisao/la:Sta je ovo ba solinas ?solinas je napisao/la:.....
solinas je napisao/la:Koje,Probisvjet je napisao/la:Sta je ovo ba solinas ?solinas je napisao/la:.....
Pa ove .....tackice
Kakve novosti pa da u off odemo, zar ne vidis o cemu se pise zadnje 2 stranice..Tuzlaado je napisao/la:Ima li kakvih novosti,nesto smo se usutili
Kakve veze ima budzet FBIH sa budzetom grada tuzle? Ja koliko se razumijem a razumijem se budzet grada tuzle je zaseban budzet za sebe bas kao i sto svaka opstina ima zaseban budzet bez obzira na FBIH...Uostalom i budzet FBIH ima roka do 31 decembra da se usvoji ili ce se ici na privremeno finansiranjeTuzlak04 je napisao/la:Samo informacija. Budžet Federacije za 2016 godinu u Domu naroda nije prošao. S obzirom da je tako, budžet Grada Tuzle je na čekanju (jedno se sa drugim veže). To može imati za posljedicu, neplaćanja oko reprograma (osim ako ne ide preko budžeta) i ostalih finansiranja koja idu preko budžeta . . .
Bez budzeta opstina,i gradova,nema budzeta federacije,a ne suprotno.SARS je napisao/la:Kakve veze ima budzet FBIH sa budzetom grada tuzle? Ja koliko se razumijem a razumijem se budzet grada tuzle je zaseban budzet za sebe bas kao i sto svaka opstina ima zaseban budzet bez obzira na FBIH...Uostalom i budzet FBIH ima roka do 31 decembra da se usvoji ili ce se ici na privremeno finansiranjeTuzlak04 je napisao/la:Samo informacija. Budžet Federacije za 2016 godinu u Domu naroda nije prošao. S obzirom da je tako, budžet Grada Tuzle je na čekanju (jedno se sa drugim veže). To može imati za posljedicu, neplaćanja oko reprograma (osim ako ne ide preko budžeta) i ostalih finansiranja koja idu preko budžeta . . .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.