casual033 je napisao/la: ↑06 jan 2023, 17:53
Ja neću bojkotovati utakmice !
Da se razumijemo nisam ni ja zadovoljan kako sa trenerom tako ni sa stručnim stabom, međutim postavlja se pitanje koji bi ozbiljan trener htio doći u klub koji je za godinu dana promijenio 3 trenera?
Da li biste vi prešli u firmu koje je prije vas na istoj toj poziciji otpisala 3 čovjeka ? Sumnjam.
Druga bitna stvar su Horde. U potpunosti razumijem nezovoljstvo, isti sam takav. Međutim, ko su Horde, odnosno ko su ljudi koji donose ovakve odluke ?
Nekada su to bili pismeni, obrazovani ljudi. Da li danas ima takvih na sjeveru ? Bojim se sve manje.
I sam sjever je dosta lošiji u odnosu na onaj prije desetak godina kada je pokretačke snaga bio DC. Danas na sjeveru nema tih ljudi a broj navijača na istoj toj tribini je možda i najlošiji poslije rata.
Bojim se da se pred loših odluka, kojih sigurno ima ovdje ganja i neki inat.
Već dugo nisam ni ja zadovoljan sjevernom, možda ni sam klub zbog mnogobrojnih kazni koje plaća pa nikom ništa.
Uglavnom ne vidim da ovoj tribini postoje ljudi za koje mogu garantirati da donose prave odluke.
Na kraju krajeva u većini klubova u svijetu direktori su ili manje poznati ili se ne zna za njih (ovdje ne govorim o sportskim direktorima) samo kod nas se zna ko je direktor, zamjenik, čistačica ...
Kukamo kako nam se od kluba pravi mahala a bojim se da smo najveći mahalaši mi navijači.