Virtu4l je napisao/la:scootzzZzTM87 je napisao/la: Sta se ti pitas magrac jedan?![]()
pao je evander mnogima u ocima, a mislili smo da je nepotkupljiv
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Virtu4l je napisao/la:scootzzZzTM87 je napisao/la: Sta se ti pitas magrac jedan?![]()
Valjda misli sto je sad na platnom spisku, da ce ga pitat za nestoVirtu4l je napisao/la:Ma frajer evo danima unosi neke tenzije, to neki uzvičnici, te ne neće biti ovako, ono k'o da je neki faktor
Pitanje .jel to nik po uzoru na the benju delalica???delinjo je napisao/la:oni lafo prijete dat cemo vam milju karata hahahahaha
najpostenije nek ne dolaze zvrkovi u dolinu ni mi necemo na kosevo i vozdra
Evander je napisao/la:Strumfovi?
Malo ste mi se uzjogunili?
Poserem vam se na sred krmetnjaka.
NEMA MI NISTA DRAZE STO VASE PRIMITIVNE FACE NA KOSEVU GLEDATI NECU.

Evander je napisao/la:
Jeste, osnovao nas je rezim. Pa to od nas niko i ne spori.
Moguce da nas je i pomagao, sirio ligu i slicno. Sve stoji, ne bjezim ni od cega.
Samo se ti crnogorac smijesi. Tebi i onako svejednoVirtu4l je napisao/la:Šta kažu imali su hitnu sjednicu i Sabrina zaprijetila našoj upravi
Isto k'o i tebi, obojica utakmice gledamo na monitorima, ne znam što se toliko uzbuđuješ...Evander je napisao/la:Samo se ti crnogorac smijesi. Tebi i onako svejednoVirtu4l je napisao/la:Šta kažu imali su hitnu sjednicu i Sabrina zaprijetila našoj upravi![]()
![]()
Ma sve e-huligan do e-huligana sa neandertalcem na celu.DenchiNL je napisao/la:pičhke sa juga
to je ta dugogodišnja tradicija i filozofija straha
![]()
![]()
![]()
Njegova ljubav je skupo placenaNeandertalac je napisao/la:Ne kaže se džaba: Daj Evanderu dnevnicu i vidjet ćeš kakav je.![]()
Ne tako davno:
Evander je napisao/la:
Moguce da nas je i pomagao, sirio ligu i slicno. Sve stoji, ne bjezim ni od cega.
Bio neki "mačak"@ jutros na temi. Pita za tebeDenchiNL je napisao/la:pičhke sa juga
to je ta dugogodišnja tradicija i filozofija straha
![]()
![]()
![]()
Ti si taj koji je potvrdio da je vasa prica o otimanju igraca lazna i ublehaska.Neandertalac je napisao/la:Ne kaže se džaba: Daj Evanderu dnevnicu i vidjet ćeš kakav je.![]()
Ne tako davno:
Evander je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.