Gdje ćeš bolan na 6 mjeseci, takvu opkladu još nisam vidio na ovom forumu, možeš komotno na godinuMocMahale444 je napisao/la:Ja mu pisem aferim na nasoj temi a brat bi me na ignore. Bem ti lipu i loyalty

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Gdje ćeš bolan na 6 mjeseci, takvu opkladu još nisam vidio na ovom forumu, možeš komotno na godinuMocMahale444 je napisao/la:Ja mu pisem aferim na nasoj temi a brat bi me na ignore. Bem ti lipu i loyalty
Knjizevnik, Tobeti, J.srbenda, Ljubicica, Evo, Morto, đipke i ti.Besic je napisao/la:A jaMocMahale444 je napisao/la:Oooo pitari, maslenice i pituljice naše male, ko ce u avatar i potpis 6 mjeseci. Naravno samo pojedini mogu se kladiti. Ovi novi bizoni i mufloni kao pablicasnifić jok.
Moze i ona šašava pitarka isto ako zeli.(dobar sam sa samirom)
Vidis dobra ideja, godinu dana onda, NE 6 mjeseci.Virtu4l je napisao/la:Gdje ćeš bolan na 6 mjeseci, takvu opkladu još nisam vidio na ovom forumu, možeš komotno na godinuMocMahale444 je napisao/la:Ja mu pisem aferim na nasoj temi a brat bi me na ignore. Bem ti lipu i loyalty
zar se ti i ja nismo vec dogovorili oko toga?MocMahale444 je napisao/la:Oooo pitari, maslenice i pituljice naše male, ko ce u avatar i potpis 6 mjeseci. Naravno samo pojedini mogu se kladiti. Ovi novi bizoni i mufloni kao pablicasnifić jok.
Moze i ona šašava pitarka isto ako zeli.
Sabinho je napisao/la:.
Ja ti pripremim stream derbija i sada ti hoćeš na utakmicu. Vidi se da nisi čovjek od riječi.joker90 je napisao/la:Normala cijena! Vidimo se na Grbavici!
Nisi ozbiljan bio i gdje pecat?TobeYarabi je napisao/la:zar se ti i ja nismo vec dogovorili oko toga?MocMahale444 je napisao/la:Oooo pitari, maslenice i pituljice naše male, ko ce u avatar i potpis 6 mjeseci. Naravno samo pojedini mogu se kladiti. Ovi novi bizoni i mufloni kao pablicasnifić jok.
Ako je stream spreman i ti si se potrudio, ima da ponesem laptop na Grbavicu i da gledam na stadionu, samo da ne propadne!!arelinho je napisao/la:Ja ti pripremim stream derbija i sada ti hoćeš na utakmicu. Vidi se da nisi čovjek od riječi.joker90 je napisao/la:Normala cijena! Vidimo se na Grbavici!![]()
To tojoker90 je napisao/la:Ako je stream spreman i ti si se potrudio, ima da ponesem laptop na Grbavicu i da gledam na stadionu, samo da ne propadne!!arelinho je napisao/la:Ja ti pripremim stream derbija i sada ti hoćeš na utakmicu. Vidi se da nisi čovjek od riječi.joker90 je napisao/la:Normala cijena! Vidimo se na Grbavici!![]()
MocMahale444 je napisao/la:Nisi ozbiljan bio i gdje pecat?TobeYarabi je napisao/la:zar se ti i ja nismo vec dogovorili oko toga?MocMahale444 je napisao/la:Oooo pitari, maslenice i pituljice naše male, ko ce u avatar i potpis 6 mjeseci. Naravno samo pojedini mogu se kladiti. Ovi novi bizoni i mufloni kao pablicasnifić jok.
more..meni kec, tebi 2, nerjeseno nikom nista..mi bar necemo jedan drugog unakaziti sa avatarimaEvolution87 je napisao/la:Hajde evo i ja sam dobrovoljac za opkladu.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Avatar ili potpis? Samo nije fora da se kladim s (50%) navijacem ZeljeTobeYarabi je napisao/la:MocMahale444 je napisao/la:Nisi ozbiljan bio i gdje pecat?
TobeYarabi je napisao/la:more..meni kec, tebi 2, nerjeseno nikom nista..mi bar necemo jedan drugog unakaziti sa avatarimaEvolution87 je napisao/la:Hajde evo i ja sam dobrovoljac za opkladu.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk![]()
prenese me jbg. pozurim, pa zaboravim uci sa drugih profilaNeandertalac je napisao/la:Tobe duple opklade puca. Nisam se nadao od njega
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.