Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

BelminM23
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la BelminM23 » 10 jun 2017, 13:51

wobly92 je napisao/la:Pa brate što djeca ne paze gdje hodaju, a i siguran sam da nije namjerno, zašto bi to sebi učinio. :mrgreen:
100%, šta znaju djeca, nisu ih u školi dobro naučili kako da prelaze ulicu.
Što je najgore Marsal je u pravu. :D

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 10 jun 2017, 13:57

Virtu4l je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Al' opet kažem, njegova večerašnja partija nije nikakav razlog za naš neuspjeh, mislim da to svi znamo.
Njegova loša partija = naš neuspjeh, valjda je to svima jasno.

Nemalo puta je loše partije krunisao golovima pa smo se nekako čupali, ovoga puta nije zabio i nismo uspjeli. Previše zavisimo od Edina i to itekako treba da nas zabrinjava.
Nije ni mogao bolje sinoć, barem ja ne vidim način kako jeste.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 10 jun 2017, 15:19

Idi iz cigansko-žabarske rome. Napravi jos jedan transf, kralju :salut:
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

0oo0
Kontakt:

Post Postao/la 0oo0 » 10 jun 2017, 15:19

Kad se dzeko penzionise treba i reprezentaciju penzionisat.
🔵⚪

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 10 jun 2017, 15:37

0oo0 je napisao/la:Kad se dzeko penzionise treba i reprezentaciju penzionisat.
Guslat ćemo još malo na Pjaniću, pa možda i Ari ili Bajiću ako naprave korak više u karijeri i slobodno je možeš gasit. Mada upravu si, već poslije Džeke velika patnja...
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 10 jun 2017, 15:43

Transfer u, recimo, Milan bi bio san. Biće šteta ako za života ne zaigra za bar jedan veliki klub.
Jasno je da nam se Džeko neće još dugo desit', al' kada bi, recimo Bajić, ostvario 50% Džekinog uspjeha i to bi bilo fenomenalno, s obzirom kojim se pravcem kreće naša repka.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 10 jun 2017, 15:51

Centre forward je napisao/la:Transfer u, recimo, Milan bi bio san. Biće šteta ako za života ne zaigra za bar jedan veliki klub.
Jasno je da nam se Džeko neće još dugo desit', al' kada bi, recimo Bajić, ostvario 50% Džekinog uspjeha i to bi bilo fenomenalno, s obzirom kojim se pravcem kreće naša repka.

Ko je velik klub po tebi. U Bosni i Hercegovini za tebe su veliki klubovi vjerovatno Željezničar, Velež, Sarajevo i Čelik.

U Engleskoj samo Manchester United, Italija, Milan, Inter i možda Juventus. Njemačka samo Bayern, Španija, Real Madrid, a Barselona je smeće nastalo slučajnom prvom titulom prvaka europe i onda ove poslije na neki fazon.

Preporuka, idi u Notthingham Forest. :salut:

Kako ljudi žive u nekoj prošlosti, ne daju klubu da se dokaže, odmah je neka plastika.

Džeko je osvojio tri titule prvaka države u top 3 lige svijeta u intervalu od sedam godina, to mogu sve, samo ne mali klubovi. Wolfsburg jeste možda imao taj bljesak, ali opet reći da je City malen klub, pa i nije baš.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 10 jun 2017, 16:16

Nema tog svemira u kojemu je npr. Čelik ispred Slobode, u bilo kojoj varijanti. Tu si već pokaz'o ogromno neznanje. Ne bih dalje da objašnjavam, vjerujem da nema svrhe. No dobro, Juventus Ventus što bi rekli latini.

Svi nabrojani klubovi u kojima je igrao i koje si nabrojio su MALI. Titula Wofsburga je fudbalska anomalija, Halejeva kometa, Lester, kako da ti kažem. Tu i tamo proed njega imaju još neki Miske i Grafite. U Sitiju je proveo svoje najbolje godine, uglavnom sa klube gledajući kako gaučosi vladaju šesnestercom. Hajd' što oni, neg' je tu bilo i nekih anonimusa. No dobro, hoćeš lovu nećeš trofej LP. Hoće ko hoće, pobra. Bilo je bljeskova, dobrih tekmi, al' nije to to. City je vinil projekat, i takav će ostat', nema tu neke mudrolije. Roma je simpatičan klub, i ništa više.

Džeko je uz Bracu naš najveći afterDayton igrač, niko mu to ne spori. Ja sam samo rek'o da mi je žao što nije obuk'o dres nekog od velikana,i što je svoje najbolje godine dao, po meni, na pogrešnom mjestu. Zato sam i rek'o da još uvijek nije kasno da se ostvari i po tom pitanju.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 10 jun 2017, 16:48

Ma Sloboda je namjerno izostavljena :mrgreen: , mada realno nije pokazala ništa kao ni Čelik, ovdje ljudi osporavaju i Zrinjski, a ljudi čuda čine u ligi i to sve u miru. Ovo je više iz zezancije bilo poređe naše lige sa tipičnim bošnjom.

Wolfsburg jeste nešto kao Lester sada, ali mislim da je City dovoljno veliki klub. Ako ćemo tako gledati onda džaba mu sad da pređe u Milan, Inter, Manchester United i slične klubove.

Ne znam, takav sam da poštujem historiju klubova, ali da najviše gledam zadnjih pet godina(kao i UEFA), eventualno deset unazad.

Roma je u italiji prosječan top klub, nešto kao Arsenal u Engleskoj.

Džeko jeste jedno vrijeme sjedio na klupi u Cityu, ali je odigrao zavidan broj minuta za četiri sezone u City u Premijer ligi, a i zbog povreda nije odigrao desetak utakmica. Nije City Roma, pa da si dopusti da mu golman i napadač ima skoro pa isto minuta provedenih na terenu, tako da Spaletija ga je mazio samo tako, a mi smo ga pljuvali. Džeko tu privilegiju ima samo u reprezentaciji da igra koliko hoće i da radi šta hoće, ali imaš taj primjer i u drugih selekcija, Portugal (Ronaldo) Švedska (Ibrahimović)...

Braco je priča za sebe. :bow:

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 10 jun 2017, 18:43

Nesto je manolas gurbet sigurno rekao, sto Dzeko nije mogao da presuti :nene: :salut: :kralj:
slika
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 11 jun 2017, 00:27

Nesto sam cuo da su vec u Rimu imali neke nesuglasice u svlacionici, nesto je bilo, pa valjda Manolas nije igrao dvije tekme ili nesto tako. Eh sad jel to istina, ne znam, ali izgleda da ima nesto tu od prije, cim ga je Edin onako iznerviran uhvatio za facu. Ne treba dozvoliti da te majmun iznervira, strucnjaci su u tome, ali treba biti veci mangup od njih, samo to nije lako kontrolisati se tako.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 11 jun 2017, 00:46

Pogan je Manolas, vidi mu se na faci da ima veliku jezičinu.

slika
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 11 jun 2017, 00:48

Pivopija je napisao/la:Pogan je Manolas, vidi mu se na faci da ima veliku jezičinu.

slika
Provocira ga, uziva u tome vidi mu se na faci. Ovo treniraju vise nego loptu. :mrgreen:

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 11 jun 2017, 05:06

Sve dok se trudi nemam mu sta zamjeriti, covjek je od krvi i mesa, nije Svemoguci...a ni Messi.

Sent from my SM-T211 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 11 jun 2017, 11:49

Jel danas igra za wolfsburg jel ima gdje prijenos
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 11 jun 2017, 16:58

Misketova hanuma stavila na Instagram srories da se zagrijavaju igraci za tekmu. Znaci od 9 ili 9 30 pocinje tekma. Miske i Dzeko back in action :bow: :bow:

P.S. na Skyu tekstualno prenose izjavu Dzeke da ce se neka vratit u Wolfsburg jer mu je on sve dao. :mrgreen:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 11 jun 2017, 17:02

soccerfan je napisao/la:Misketova hanuma stavila na Instagram srories da se zagrijavaju igraci za tekmu. Znaci od 9 ili 9 30 pocinje tekma. Miske i Dzeko back in action :bow: :bow:

P.S. na Skyu tekstualno prenose izjavu Dzeke da ce se neka vratit u Wolfsburg jer mu je on sve dao. :mrgreen:
Ti samo pratis tudje hanume. :D
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 11 jun 2017, 17:06

Pivopija je napisao/la:
soccerfan je napisao/la:Misketova hanuma stavila na Instagram srories da se zagrijavaju igraci za tekmu. Znaci od 9 ili 9 30 pocinje tekma. Miske i Dzeko back in action :bow: :bow:

Ti samo pratis tudje hanume. :D
Pa samo njegovu i Amru :mrgreen: Ustvari pratim i Josefu Miralemovu :urnebes: Zena prati ostale.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 11 jun 2017, 17:25

Jel ima gdje prijenos, link neki
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 11 jun 2017, 17:28

JavierBosnia je napisao/la:

Jel ima gdje prijenos, link neki
Evo i ja trazim :D

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.