FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Takav turnir ,u "pravom " fudbalu ne može kod nas u p'o zime bit organizovan . Drugi mogući termin bi bio u p'o ljeta... Što je isto budalaštinja.
ma jarane treba tebe spustiti na zemlju malo, i odvojiti te od tastature, da malo vidis realnost !Chinaglia je napisao/la:ma jarane, nazovi ti mene kako hoćeš, ali ne volim ciganluk, ili neka se radi kako treba, ili neka se ne radi nikako, jednostavno sam takav, ne volim ciganluk! za mene bi nekakva nova tribina na istoku od recimo 3000 bila ciganluk!
za turnir sam već rekao i neću da se ponavljam!

1919 <3
kada je napravljen projekat za stadion, znali su koliko će koštat' i znali su da li je realno da ga ikada izgrade, prema tome, svjesno su ušli u taj posao, znajući da tu nema nafake, eto, izgurali su na jedvite jade jednu tribinu i šta da se nije pojavio Azmir Husić, mislite da bi Faraon ili bilo ko doveo te investitore što će valjda doći
zašto jednostavno nisu napravili projekat' od nekih 10.000, koji će moći izgurat', pa kome se sviđa, kome se ne sviđa, ali bi ga završili i kraj priče, a ne ovako, umalo da sve propadne i onda dolazimo do toga da nam je ciganluk dobar, doduše kako kome, daj nam bilo kakvu tribinu, samo nam je daj

zašto jednostavno nisu napravili projekat' od nekih 10.000, koji će moći izgurat', pa kome se sviđa, kome se ne sviđa, ali bi ga završili i kraj priče, a ne ovako, umalo da sve propadne i onda dolazimo do toga da nam je ciganluk dobar, doduše kako kome, daj nam bilo kakvu tribinu, samo nam je daj

Sta ima u Rimu? Lozil se, radil termoelektrana, mozel se dahnut?
Husref protiv Scolarija i ono naslo bit nezadovoljno a nemas muda ni volje ili te mati drzi u podrumu pa ne mozes potegnut ni do Zvornika da bi gledao Slobodu. Al hajd mozda izvucemo radnicki u kupu pa slazes materi da ides na bozu..
Husref protiv Scolarija i ono naslo bit nezadovoljno a nemas muda ni volje ili te mati drzi u podrumu pa ne mozes potegnut ni do Zvornika da bi gledao Slobodu. Al hajd mozda izvucemo radnicki u kupu pa slazes materi da ides na bozu..
ne znam za Rim, pitaj me za Čečeniju, ali u svakom slučaju Forza Lazio!
mogao sam potegnut' do Zvornika, ali ne idem na gostovanja (ponekad odem na domaću), nisam ni u Lukavac išao, tako da ponovo ne bih išao ako ih izvučemo u Kupu
mogao sam potegnut' do Zvornika, ali ne idem na gostovanja (ponekad odem na domaću), nisam ni u Lukavac išao, tako da ponovo ne bih išao ako ih izvučemo u Kupu
-
- Kontakt:
Ti ako praviš moderan stadion, bez ciganluka, da ima sve licence,nema puno razlike jel 10 000 il' 15 000 mjesta , što se cijene tiče. Mislim ako hoćeš 4 tribine natkrivene , hiljadu mjesta više na svakoj tribini ne znači toliko mnogo više para. A znači puno kad dođu gostujući navijači pa ih treba fizički odvojit'.
Nama stvarno nista ne treba,mi smo vjecito nezadovoljni..ii ponekad se pitam zbog cega se ovo sve radi i zbog koga..ovaj grad je pun negativnosti,zavisti i cega sve ne..nama je danas najbitnije da se ima petica u dzepu za cigara i kafe,plus ako se koja marka namakne sa strane za tiketa.. jer mi smo postali takva sredina,vjecitno nezadovoljni i gladni za necima,a od muke i neznanja,ne znamo za cime smo toliko gladni i zeljni !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
ti novi i odma naso pametovati ccc kupi sezonsku dodji na utakmicuMuhalica je napisao/la:Sta ima u Rimu? Lozil se, radil termoelektrana, mozel se dahnut?
1919 <3
De ne lupetajte s "dojavama" za Zebu, plate i igrace. Ti turniri nemaju veze ni s cim
Niko, niko, samo Sloboda
Zeza se staragarda bolan,koda ga neznaskatarakta je napisao/la:De ne lupetajte s "dojavama" za Zebu, plate i igrace. Ti turniri nemaju veze ni s cim

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Pouceni dosadasnjim iskustvom bice ovdje dosta izmjena jer ekipe u poslijedni momenat promjene raspored uostalom ove prijateljske su rezultat usmenog dogovoratuzlak1987 je napisao/la:Odlicne ekipe koje su generalno jace od nas u svakom aspektupinoglavi je napisao/la:Prijateljske u Antaliji:
10. februar - njemački Saarbrucken
13. februar - danski Nordsjaellandom
16. februar kineski prvak Guangzhou
19. februar - ukrajinska Zorya
![]()
http://sportsport.ba/bh_fudbal/poznati- ... koj/178852
samo Sloboda
@panini
kad mi mati otkljuca podrum
kad mi mati otkljuca podrum

Ja kako sam čuo da je Pršo ekstra tehničar u malom fudbalu, pa će im praviti dar mar hehehe. Dobro bi bilo da Mujić uleti u tu ekipicu nek malo igra.tuzlak1987 je napisao/la:Znaci Muminovic, Salihovic, Prses, Mehidic, Krpic, Efendic i jos par omladnaca ..takva ekipa vjerovatno jer su se ostali razisli
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Vjeciti negativci, u svemu nadju manu, bla, bla, bla... sad nasli turnir... OMG
turnir nije naš, ne važi se, ne pripisuj nam toNYKnicks Fan je napisao/la:Vjeciti negativci, u svemu nadju manu, bla, bla, bla... sad nasli turnir... OMG

- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Pa sto onda smarate o njemu? Tacno, nije nas, i sto se mene tice, moze biti i na pijesku, svejedno mi je.Chinaglia je napisao/la:turnir nije naš, ne važi se, ne pripisuj nam toNYKnicks Fan je napisao/la:Vjeciti negativci, u svemu nadju manu, bla, bla, bla... sad nasli turnir... OMG

-
- Interni moderator
- Kontakt:
neka ba malo...pa bolje ovako da se naprduje dal treba igrat malonogometni turnir ili ne nego hocemol se ugasiti ili ne
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Kontakt:
Gdje sebovo moze nabaviti?Gorki je napisao/la:Gotovi (miris po želji):
Ukucaj na FB Dobule Fresh,firma koja pravi osvježivače za sve prostore.Između ostalog i ove jelkice za auto.Nije reklama samo eto da znate gdje svi navijači Slobode mogu uzeti/naručiti miris za auto u obliku dresa naše Svetinje 

Pobjeda je bolja od orgazma!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.