FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Rahmanović u gradu. 

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
nama niko ne valja.KOga bi vi uzeli? Momak 22 godine, ne moze biti gori od Tomasevica
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Da nemamo investitora milionera, koji je nedavno izjavio da je spreman uložiti 10 x više, ove iz Igmana i Uzbekistana ne bi niko pljuvao, shvatili bi ih kao našu realnost.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑06 jan 2023, 13:54Kažem ja pljuvat će se svaki igrač. Hajde ssba objavi još neko ime danas, da imamo kome majku yebati![]()
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
Ljudi ne shvataju da nije mogao bolji ili ti ga ikakav trener doci osim Varesanovica. Ljudi nece da rade sa nasim klubom jednostavno, klub je na losem glasu i svima djeluje da ako dodju ovdje da ce im karijera samo propast. Svaki trener nas je samo srdacno pozdravio i odbio. Kako to ne shvata raja izmedju redova, to mi nije jasno.
Edit: boldirano - jedini koji je pored Varesanovica htio je Husref. Pa eto Vi procjenite koga bi tu birali ?
Edit: boldirano - jedini koji je pored Varesanovica htio je Husref. Pa eto Vi procjenite koga bi tu birali ?
Zadnja izmjena: Mourinhokilledbarca, dana/u 06 jan 2023, 14:03, ukupno mijenjano 1 put.
1946
Klosar,tzv ,gazda nema para a jedino mu je Mirza bio opcija da bez para glumi trenera. Pa ce se njih dvojica pokusurati kad utope projekat,tojeste Dala. Ee djeco draga,ne znate kako prosjecni sarajevski krimosi razmisljaju,racunaju i prave talove.Nirton je napisao/la: ↑06 jan 2023, 12:58Pa ima minimalno 10 razloga zbog kojih je fckng Nedim Jusufbegovic bio bolja opcija od Mirze, da ne govorim o ovim ostalim mogucim slobodnim trenerima. Nista nije napravio ni s nama ni s nekim drugim, a ima historiju prozivanja i ismijavanja naseg Kluba i njegovih navijaca. Najgora moguca opcija, i on je izabran.

A momak iz Igmana ,onako ,nije on los u fucking Igmanu ali da je neka klasa,nije,posebno ne za new era Sarajevo !

Bojkot svega ! Ni feninga za Mirvicev kupleraj !!
Ako je bio u Mariboru standardan i otišao u Ukrajinu, ja vjerujem da je dobar igrač ali je teren mjerilo.Lucas je napisao/la: ↑06 jan 2023, 13:57Da nemamo investitora milionera, koji je nedavno izjavio da je spreman uložiti 10 x više, ove iz Igmana i Uzbekistana ne bi niko pljuvao, shvatili bi ih kao našu realnost.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑06 jan 2023, 13:54Kažem ja pljuvat će se svaki igrač. Hajde ssba objavi još neko ime danas, da imamo kome majku yebati![]()
Duraković solidan igrač, nije prevaga ali s obzirom na godine dobar za pozicije lijevog beka. Gledao sam više utakmica Igmana jedan od boljih igrača
Ne trebaju nama neprijatelji,sami smo sebi najveci
FC United Of Manchester !
- Shategabri
- Kontakt:
Imao je i Rashid 22, Nardin 24.
Samo kažem

Ako mu je jedina prednost to što ima 22 godine

Koševo Zapad
- napoleon72
- Kontakt:
Nismo se mi usrecili ni sa crncima ni juznoamerikancima vala.

Crnci: Fanimo top al poceo sr.at nakon prve sezone
Ikande dosao vezan infuzijom za bolnicki krevet, uzeo masnu lovu
Adukor u prvom mandatu odlican, u drugom vrlo los
Rashid nije fudbaler uopste
Nouken top bio
Secouba Diatta, ne sjecam se ni da je zaigrao
Musa za sad dobar, nema sta
Juznoamerikanci:
Juninho Bothelo, ne znam ni da je igrao
Emerson Reis i Cesar Augusto, Boze sacuvaj
Marciano top
Uglavnom svaki treci valja.

GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Elvir Duraković, fudbaler FK Igman koji pokriva poziciju lijevog beka, postigao je ukupan učinak od 1620. minute provedene na terenu, što je ujedno i najveća minutaža pojedinca u FK Igman! ⏱
Također, Elvir je dodao 5 asistencija što ga stavlja u sami vrh asistenata prvog dijela sezone, od kojih samo Semir Štilić (FK Željezničar) ima više ligaških asistencija (6).
Bravo, Dura!

Također, Elvir je dodao 5 asistencija što ga stavlja u sami vrh asistenata prvog dijela sezone, od kojih samo Semir Štilić (FK Željezničar) ima više ligaških asistencija (6).
Bravo, Dura!
Pa milion ovakvih igrača iz Krupe,Mladosti itd je dolazilo i nikad nikakvog hajra nije bilo.Bezveze potezi , trebao se povući Jovašević iz Mladosti i dati šansa , svakako od ove polusezone jedino će u dobiti biti apoteke u Sarajevu i Ajlin džep.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Šta nedostaje Durakoviću? Hoćete mlade igrače iz lige svo vrijeme usta vam puna mladih igrača onda ne valja. Odlučite se više.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
I naši navijači svakodnevno ubijaju volju igračima i trenerima, za dolazak u klub. Odgovorno tvrdim da smo postali isto neke ženturače i trenutno nas nema gorih u BiH.Mourinhokilledbarca je napisao/la: ↑06 jan 2023, 13:58Ljudi ne shvataju da nije mogao bolji ili ti ga ikakav trener doci osim Varesanovica. Ljudi nece da rade sa nasim klubom jednostavno, klub je na losem glasu i svima djeluje da ako dodju ovdje da ce im karijera samo propast. Svaki trener nas je samo srdacno pozdravio i odbio. Kako to ne shvata raja izmedju redova, to mi nije jasno.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ok igrač, gledao sam ga par puta a i vidim statistika je na njegovoj strani.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sličnu statistiku, ako ne i bolju imao je Milanović u Krupi, u sezoni prije nego je došao kod nas.Tadašnja Krupa je bila otprilike istog kvaliteta današnjeg Igmana.sanco2200 je napisao/la: ↑06 jan 2023, 14:03Elvir Duraković, fudbaler FK Igman koji pokriva poziciju lijevog beka, postigao je ukupan učinak od 1620. minute provedene na terenu, što je ujedno i najveća minutaža pojedinca u FK Igman! ⏱
Bravo, Dura!![]()
- Shategabri
- Kontakt:
Odlično si primjetio, nama su pojačanja igrači iz ekipe sa dna tabele.Lucas je napisao/la: ↑06 jan 2023, 14:08Sličnu statistiku, ako ne i bolju imao je Milanović u Krupi, u sezoni prije nego je došao kod nas.Tadašnja Krupa je bila otprilike istog kvaliteta današnjeg Igmana.sanco2200 je napisao/la: ↑06 jan 2023, 14:03Elvir Duraković, fudbaler FK Igman koji pokriva poziciju lijevog beka, postigao je ukupan učinak od 1620. minute provedene na terenu, što je ujedno i najveća minutaža pojedinca u FK Igman! ⏱
Bravo, Dura!![]()
Baš onako fino.
Koševo Zapad
Stoji da nismo, realno.napoleon72 je napisao/la: ↑06 jan 2023, 14:01Nismo se mi usrecili ni sa crncima ni juznoamerikancima vala.![]()
Crnci: Fanimo top al poceo sr.at nakon prve sezone
Ikande dosao vezan infuzijom za bolnicki krevet, uzeo masnu lovu
Adukor u prvom mandatu odlican, u drugom vrlo los
Rashid nije fudbaler uopste
Nouken top bio
Secouba Diatta, ne sjecam se ni da je zaigrao
Musa za sad dobar, nema sta
Juznoamerikanci:
Juninho Bothelo, ne znam ni da je igrao
Emerson Reis i Cesar Augusto, Boze sacuvaj
Marciano top
Uglavnom svaki treci valja.Jos su teski za ovaj mentalitet, ljude nista ne veze za ovu sredinu.
Mada je i "svaki treći valja" haman bolji prosjek od ovih qrčeva na biciklu iz regije - tu daj Bože i da je svaki peti solidan.

The saddest thing in life is wasted talent.
U fudbalu su i navijaci sastavni dio kolektiva, kada te navijaci odmah na nož docekaju...prvi ja nikad ne bih mogao biti srcan i ginuti za svaku loptu, jer nema podrske u samom startu
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
- napoleon72
- Kontakt:
Nije tacno. Mozda nisi mogao dovest neko vrh ime, ali imas sasvim dovoljno domacih trenera koji bi nas gledali kao dobar novi izazov, a svi redom su bolji od Mirze. Treneri poput Karacica, Bake itd. Imao si mlade trenere na pocetku karijere koji vole klub i koji sigurno ne bi imali veze sa talovima, poput Hasancica i Trivunovica. Mogla se dat sansa yebenom Hurticu onda, sad Hasancicu ne moze, momak je Murinjo za Mirzu. Imas trenere iz Hrvatske koji vode manje klubove a koji bi sigurno pristali da rade ovdje, radi CVa. A takticki su potkovani jer su prosli hrvatsku trenersku skolu koja je izbacila Ciru, Dalica, Bilica, Cicu Kranjcara itd, renomirane strucnjake. Nije tacno da nece niko da radi, nismo mi Sloboda, imamo para i treneru se dosta zelja s igrackim kadrom moze ispunit. Mozes mu obecat i platu i tehnologiju i opremu kakvu zeli.Mourinhokilledbarca je napisao/la: ↑06 jan 2023, 13:58Ljudi ne shvataju da nije mogao bolji ili ti ga ikakav trener doci osim Varesanovica. Ljudi nece da rade sa nasim klubom jednostavno, klub je na losem glasu i svima djeluje da ako dodju ovdje da ce im karijera samo propast. Svaki trener nas je samo srdacno pozdravio i odbio. Kako to ne shvata raja izmedju redova, to mi nije jasno.
Problem je NERAD. Ja ti garantujem da nisu ni kontaktirali vise od 3-4 trenera, medju njima.Husrefa i Mirzu. I et Prosineckog da nam se oci zamazu i da ozbiljno izgleda. Direktorica koja je fudbal gledala zadnji put kad je Nazario Ronaldo igrao treba da procijeni koji trener je dobar za FKS, ma daj...
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946