Jusuf Nurkić

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Mirza1990
Kontakt:

Re: Odg: Jusuf Nurkić

Post Postao/la Mirza1990 » 21 feb 2015, 19:41

Kazem da Raziji Mujanovic i njezinim sukobima sa Harunom Mahmutovicem nije mjesto na temi Jusufa Nurkica.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.[/quote]

A jest mjesto Harunu i ostaloj klapi kad se o njima pozitivno prica jel? :clap: :clap: :clap:

Bassha
Kontakt:

Re: Jusuf Nurkić

Post Postao/la Bassha » 21 feb 2015, 19:44

bordobijeli je napisao/la:ali po meni je nejasno sta Juka zeli da Harun i Konakovic napuste savez pa bi on igrao :?: zbog cega da odu :?: koga Juka zeli na celu saveza ,zeli li on novog selektora :?: mozda bi zelio biti kapiten :?: ne kontam ga nikako

Dino moze obavljati 2 vazne funkcije, sto Harun o tome nista ne prica nego tu stiti svoga kuma
#Bosnianbeast

#DLOading

#WeGoHard

bordobijeli
Kontakt:

Re: Odg: Jusuf Nurkić

Post Postao/la bordobijeli » 21 feb 2015, 19:46

Mirza1990 je napisao/la:Kazem da Raziji Mujanovic i njezinim sukobima sa Harunom Mahmutovicem nije mjesto na temi Jusufa Nurkica.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
A jest mjesto Harunu i ostaloj klapi kad se o njima pozitivno prica jel? :clap: :clap: :clap:[/quote]
ne poznajem licno Haruna i ne mogu pricati kakv je covjek ,ovo sto vidim kroz medije i kroz rad u KS BIH mislim da radi jako dobro narocito s mladjim selekcijama

Mirza1990
Kontakt:

Post Postao/la Mirza1990 » 21 feb 2015, 19:50

Ne poznajem ni ja licno ni Haruna ni Dinu ni Jusufa al evo stizu optuzbe i od Razije legende bosanske kosarka najuspjesnija kosarkacica nasa hocemo li to samo ignorisati? ili se ne broji posto je zensko? nije mala stvar ovo sto je rekla....

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 21 feb 2015, 19:51

Bassha je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:ali po meni je nejasno sta Juka zeli da Harun i Konakovic napuste savez pa bi on igrao :?: zbog cega da odu :?: koga Juka zeli na celu saveza ,zeli li on novog selektora :?: mozda bi zelio biti kapiten :?: ne kontam ga nikako

Dino moze obavljati 2 vazne funkcije, sto Harun o tome nista ne prica nego tu stiti svoga kuma
ma neka smijenu i Haruna i DInu i citav savez uopste ne razgovaram o imenima ovdje i licno svejedno mi je koje presjednik -sekretar saveza ,samo kazem da nije uredu da jedan mladi vrhunski igrac s 19 godina koji je odigrao jednu utakmicu za A selekciju zeli mjenjati savez ,sutra mu se nece svidjati selektor pa nece htjeti igrati za reprezentaciju ma ne ide to tako .

Mirza1990
Kontakt:

Post Postao/la Mirza1990 » 21 feb 2015, 19:56

Dino moze obavljati 2 vazne funkcije, sto Harun o tome nista ne prica nego tu stiti svoga kuma[/quote]
ma neka smijenu i Haruna i DInu i citav savez uopste ne razgovaram o imenima ovdje i licno svejedno mi je koje presjednik -sekretar saveza ,samo kazem da nije uredu da jedan mladi vrhunski igrac s 19 godina koji je odigrao jednu utakmicu za A selekciju zeli mjenjati savez ,sutra mu se nece svidjati selektor pa nece htjeti igrati za reprezentaciju ma ne ide to tako .[/quote]

Sad realno nije bas Juka tek jedan od otalih kosarkasa ako cemo realno u savrsenom svijetu svi smo jednaki ali ne u ovome.Momak ima potencijal da bude All-Star i da bude najbolji kosarkas kojeg je ova drzava imala e sad ne zaboravimo da su digli medijsku hajku protiv njega i da su oni prvi poceli sa onim famoznim pismom znaci oni su ovo zapoceli i to je to..

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 21 feb 2015, 20:00

Mirza1990 je napisao/la:Dino moze obavljati 2 vazne funkcije, sto Harun o tome nista ne prica nego tu stiti svoga kuma
ma neka smijenu i Haruna i DInu i citav savez uopste ne razgovaram o imenima ovdje i licno svejedno mi je koje presjednik -sekretar saveza ,samo kazem da nije uredu da jedan mladi vrhunski igrac s 19 godina koji je odigrao jednu utakmicu za A selekciju zeli mjenjati savez ,sutra mu se nece svidjati selektor pa nece htjeti igrati za reprezentaciju ma ne ide to tako .[/quote]

Sad realno nije bas Juka tek jedan od otalih kosarkasa ako cemo realno u savrsenom svijetu svi smo jednaki ali ne u ovome.Momak ima potencijal da bude All-Star i da bude najbolji kosarkas kojeg je ova drzava imala e sad ne zaboravimo da su digli medijsku hajku protiv njega i da su oni prvi poceli sa onim famoznim pismom znaci oni su ovo zapoceli i to je to..[/quote]
da oni su poceli kad je on napustio pripreme a nije se nikome javio ,Harun je javno rekao da je ov reprezentacija Jusufa Nurkica pozvao ga javno da se odazove na poziv selektora dok je Juka izricit i odbija svaku pricu zeli njihovu smijenu ,previse je to

Mirza1990
Kontakt:

Post Postao/la Mirza1990 » 21 feb 2015, 20:04

E tu se ono desava kome se vise vjeruje...Postoji tu i prica Jukina sta se desilo al ajd mrsko mi to sad podgrijavati najveca zalost je sto Harun ima Konakovica koji vjerovatno nista i ne radi o ovaj se ubi od posla tako meni barem sa strane to sve izgleda...

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 21 feb 2015, 20:10

Mirza1990 je napisao/la:E tu se ono desava kome se vise vjeruje...Postoji tu i prica Jukina sta se desilo al ajd mrsko mi to sad podgrijavati najveca zalost je sto Harun ima Konakovica koji vjerovatno nista i ne radi o ovaj se ubi od posla tako meni barem sa strane to sve izgleda...
Opet kazem Harun mi se cini kao neko ko zeli dobro kosarci BIH ,imamo sve selekcije u A diviziji dobru A reprezentaciju jednostavno ne izgleda mi kao da je tu samo radi novca .

Mirza1990
Kontakt:

Post Postao/la Mirza1990 » 21 feb 2015, 20:15

bordobijeli je napisao/la:
Mirza1990 je napisao/la:E tu se ono desava kome se vise vjeruje...Postoji tu i prica Jukina sta se desilo al ajd mrsko mi to sad podgrijavati najveca zalost je sto Harun ima Konakovica koji vjerovatno nista i ne radi o ovaj se ubi od posla tako meni barem sa strane to sve izgleda...
Opet kazem Harun mi se cini kao neko ko zeli dobro kosarci BIH ,imamo sve selekcije u A diviziji dobru A reprezentaciju jednostavno ne izgleda mi kao da je tu samo radi novca .
Vjerovatno si u pravu al mozda i nisi ko ce ga znati sa nasim ljudima...

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 21 feb 2015, 20:16

Harunov posao moze da radi bilo ko a ono sto radi Nurkic na parketu nemoze bilo ko!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 21 feb 2015, 20:18

BosnaSTL je napisao/la:Harunov posao moze da radi bilo ko a ono sto radi Nurkic na parketu nemoze bilo ko!
slazem se Juka je suho zlato ali nije njegovo da bira ko ce biti predsjednik ,sekretar,selektor

Mirza1990
Kontakt:

Post Postao/la Mirza1990 » 21 feb 2015, 20:29

BosnaSTL je napisao/la:Harunov posao moze da radi bilo ko a ono sto radi Nurkic na parketu nemoze bilo ko!
Dosta ljudi to zaboravlja al ajd...bit ce nam fino sa Dinom i Haretom kad Juka bude harao NBA parketima i ima dobro da se nacekamo za igraca slicnog kalibra..pada mi na pamet Musa al ipak centar je centar....

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 21 feb 2015, 20:39

Mirza1990 je napisao/la:
Dosta ljudi to zaboravlja al ajd...bit ce nam fino sa Dinom i Haretom kad Juka bude harao NBA parketima i ima dobro da se nacekamo za igraca slicnog kalibra..pada mi na pamet Musa al ipak centar je centar....
Kao prvo nije tacno da Harunov posao moze raditi "bilo ko". Teska glupost. Sto prije Haruna nije taj gospodin "bilo ko" dosao i sredio situaciju? Mlade reprezentacije nismo ni imali a kamoli da su igrali u A diviziji ili da smo bili organizatori evropskih prvenstava. Da nije mozda Enes taj koji moze zamjeniti Haruna, sa njim bi napravili napredak... ali ne mi nego slovenci. :crazy:
Kao drugo kakve veze ima Jukino igranje za reprezentaciju sa Harunom, kao da mu on brani da igra?

Mirza1990
Kontakt:

Post Postao/la Mirza1990 » 21 feb 2015, 20:44

Pa ko prica sta za Jukino igranje povukao se i rekao je da ce igrati ne znam sto je to tema...moze moze bilo ko a nije samo Harun uveo reprezentacije u A diviziju imali smo nalet dobre generacije i to se desava i to je vazno a sto se tice A reprezentacija pa i ona je imala rezultate i prije Haruna cak i bolje a o klupskoj kosarci da ne pricamo...opet meni trn u oku nije Harun koliko gospodin sa kojim je on jako blizak i koju treba sto prije da odstupi sa fotelje predsjednika KS mislim na Konakovica naravno...

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 21 feb 2015, 20:48

calcio je napisao/la:
Mirza1990 je napisao/la:
Kao prvo nije tacno da Harunov posao moze raditi "bilo ko". Teska glupost. Sto prije Haruna nije taj gospodin "bilo ko" dosao i sredio situaciju? Mlade reprezentacije nismo ni imali a kamoli da su igrali u A diviziji ili da smo bili organizatori evropskih prvenstava. Da nije mozda Enes taj koji moze zamjeniti Haruna, sa njim bi napravili napredak... ali ne mi nego slovenci. :crazy:
Kao drugo kakve veze ima Jukino igranje za reprezentaciju sa Harunom, kao da mu on brani da igra?
cim ti dodje neko ko je bio ziri u nekakvom amaterskom muzickom show-u na mjesto sekretera, onda ti je jasno da taj posao u ovoj drzavi i u ovom savezu moze obavljati bilo ko...zamisli kako je ljudima u FIBA-i kad ime dodje Harun Mahmutovic - veliki anonimus u svijetu kosarke?? taj covjek da ima obraza ne bi se brukao putem medija...svaka njemu cast na omladinskim selekcijama ali sve ostalo nije vrijedno spomena...zasto uvijek hvatate slamku spasa spominjanjem Enesa?? i zar zaista vjerujes Harunu??

Ramirez5
Kontakt:

Post Postao/la Ramirez5 » 21 feb 2015, 20:51

Imamo bar 5-6 sportskih radnika koji bi mogli kvalitetno obavljati funkciju predsjednika i sekretara saveza. Imamo vrsnog trenera kosarkaskog trenera (Nenu) koji mozda u ovom trenutku nije na cijeni kao Dusko ali ima veci patriotski naboj za BiH od Duska. Pa i sam Seleskovic, ja bih rekao jedan od boljih trenera u BiH je izgleda na nisanu nekih "strucnih likova" koji potopise dva kluba rasadnika talenata. Ovo je moje glediste na aktuelnu situaciju. U demokratskm svijetu kada se nesto oko tebe zakuha, odgovorni ljudi bili krivi ili ne ponude svoju ostavku organu koji ga je imenovao. Ne kazem da sekretar i predsjednik trebaju dati ostavke (mada predsjednik obzirom da je mandatar za vladu KS bi mozda i trebao). Ne vjerujem da ce se tako nesto desiti. Ako u savezu nema para ja ne bih radio iz patriotskih razloga kako neki ovdje vole govoriti za neke od celnika KS BiH.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 21 feb 2015, 20:57

edo07 je napisao/la: cim ti dodje neko ko je bio ziri u nekakvom amaterskom muzickom show-u na mjesto sekretera, onda ti je jasno da taj posao u ovoj drzavi i u ovom savezu moze obavljati bilo ko...zamisli kako je ljudima u FIBA-i kad ime dodje Harun Mahmutovic - veliki anonimus u svijetu kosarke?? taj covjek da ima obraza ne bi se brukao putem medija...svaka njemu cast na omladinskim selekcijama ali sve ostalo nije vrijedno spomena...zasto uvijek hvatate slamku spasa spominjanjem Enesa?? i zar zaista vjerujes Harunu??
Nije to slamka spasa nego je to covjek koji je najvjerovatnije organizovao cijelu ovu hajku na KSBiH. Menadzer koji je u sukobu sa savezom....Uvijek cu stati na stranu saveza kada se radi o takvim sukobima. Menadzeri brane svoj interes a njihov interes je da pokupe sto vise kvalitetnih igrace pod svoje ruke. Ni za sta drugo ih nije briga. To kazem bez da sam upucen u sve detalje u ovom slucaju. Slamka spasa je tvoje spominjanje amaterskog muzickog showa, kao da to ima kakve veze sa bilo cim...

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 21 feb 2015, 21:07

calcio je napisao/la:
edo07 je napisao/la: cim ti dodje neko ko je bio ziri u nekakvom amaterskom muzickom show-u na mjesto sekretera, onda ti je jasno da taj posao u ovoj drzavi i u ovom savezu moze obavljati bilo ko...zamisli kako je ljudima u FIBA-i kad ime dodje Harun Mahmutovic - veliki anonimus u svijetu kosarke?? taj covjek da ima obraza ne bi se brukao putem medija...svaka njemu cast na omladinskim selekcijama ali sve ostalo nije vrijedno spomena...zasto uvijek hvatate slamku spasa spominjanjem Enesa?? i zar zaista vjerujes Harunu??
Nije to slamka spasa nego je to covjek koji je najvjerovatnije organizovao cijelu ovu hajku na KSBiH. Menadzer koji je u sukobu sa savezom....Uvijek cu stati na stranu saveza kada se radi o takvim sukobima. Menadzeri brane svoj interes a njihov interes je da pokupe sto vise kvalitetnih igrace pod svoje ruke. To kazem bez da sam upucen u sve detalje u ovom slucaju. Slamka spasa je tvoje spominjanje amaterskog muzickog showa, kao da to ima kakve veze sa bilo cim...
odlicno...ovo je svrha foruma..rasprava...postavit cu ti na kraju pitanje a prije toga zapitaj se da li je samo Enes u sukobu sa savezom...kad kazes da je menadzerima u interesu da pokupe sto vise kvalitetnih igraca, sta mislis koliko nasih reprezentativaca ima ugovor sa Miskom Raznatovicem? ne mogu ja tebe sad ubjedjivati kome vise da vjerujes i da li je ovaj savez adekvatan da rukovodi kosarkom u nasoj drzavi...e sad bih ti postavio jedno logicko pitanje...znaci krenimo sa stajalista obicnog gradjanina..koji prilikom zaposlenja u nekoj firmi treba da ispunjava odredjene uslove i mora da bude kvalifikovan za odredjeni posao...i sta mislis po kom osnovu je Harun postavljen na mjesto sekretera? i da li je on kvalifikovan ( u ovom slucaju recimo da je nekad bio kosarkas ) da rukovodi savezom? eto ti kazes da je to moja slamka spasa, tvoje misljenje

Mirza1990
Kontakt:

Post Postao/la Mirza1990 » 21 feb 2015, 21:11

Ma nije samo Harun i Dino kako je on dosao na tu poziciju ma smijesnu su obadvojica al evo covjek je prije mene to sve lijepo napisao da mi imamo i te kako kvalifikovanih ljudi za ovaj posao...

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Sveti, TripleThreat i 7 gostiju.